woensdag 12 oktober 2011

Jim Humble Nieuwsbrief van 2 oktober 2011

Wat als 

Wat als we een wereld vrij van ziektes zouden kunnen zien, tijdens ons leven ?

Wat als er echt iemand,tijdens het reizen in een regenwoud, op een genezing voor alle ziektes is gestuit ? Wat als die man besloot de ontdekking te schenken aan de mensheid? Hoe zou hij het moeten doen? Hoe zou u het doen?

Deze man benaderde een aantal rijke filantropen. Maar ze waren alleen geïnteresseerd als het werd goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) en door medische groepen. Zou iemand een enorm fortuin kunnen vergaren door de verkoop van zo'n wonder medicijn aan mensen? Nee, want het zou niet octrooieerbaar zijn en dat elimineert enig interesse in het investeren van de benodigde 800 miljoen US Dollar om de FDA goedkeuring te krijgen.

Wat zou u doen? Zou u het opgeven? Zou u miljarden mensen laten lijden en sterven terwijl er een geneesmiddel is dat hen zou kunnen redden?

Hij behandelde malaria in Afrika

Nou, onze regenwoud reiziger gebruikte het geneesmiddel zelf voor meerdere jaren. Toen behandelde hij in missionaire kerken en een ziekenhuis in Afrika, 2.000 malaria patiënten  met ongekende succes. Degenen onder de 2000, die werden getraind in het gebruik van dit geneesmiddel, hebben meer dan 100.000 gevallen van malaria, met meer dan 95% succes, behandeld. Nog steeds waren er geen rijke hulpverleners geïnteresseerd in een investering die niet zou renderen, en bovendien, weinigen zouden geloven dat hij echt succesvol was geweest in Afrika. Hier was een perfecte medicijn voor de mensheid, maar niemand wilde er in geloven of in iets investeren dat financieel niet rendabel voor hen zou zijn.

Ziet u? Gewoon omdat ergens in de Afrikaanse rimboe sommige inboorlingen waren genezen van malaria, betekent niet dat er enig bewijs was van de werkzaamheid van het geneesmiddel. Onze regenwoud reiziger benaderde alle humanitaire geld bronnen die hij kon vinden, maar ze waren niet geïnteresseerd. En zelfs wanneer sommigen wel interesse toonden, verlangden ze een FDA-achtig bewijs, en dat kost $ 800 miljoen.

Het was een gekke vicieuze cirkel die de regenwoud reiziger niet kon doorbreken: niemand was bereid voor het bewijs te investeren van iets wat niet officieel bewezen was als effectief. En zelfs als het zou bewezen zou worden effectief te zijn, dan nog zou er geen patent mogelijk zijn, dus het was dubbel zo zeker dat niemand zou helpen.

Als u in de schoenen van deze man zou staan wat zou u dan doen? Zou u in die fase het opgeven? Wat zou u doen als de critici al zouden zeggen dat u een leugenaar en een dief bent?

Hij schreef er een boek over
 

Onze regenwoud man schreef een boek over zijn Afrikaanse ervaring van de malaria genezing, en over zijn ontdekking in het regenwoud, en hij beschreef hoe iemand dit wonder medicijn zelf kon maken in de eigen keuken. Al snel waren er mensen over de hele wereld die het maakten, gebruikten en sommigen waren het al aan het verkopen. Het is verkrijgbaar in tientallen landen en over meerdere jaren, zijn er honderdduizenden levens ermee gered. Maar zoals u wel kunt raden, was er geen enkele regering of medische groep geïnteresseerd in het leren van het geheim en om het te gebruiken hun mensen te helpen. Het geheim was direct beschikbaar in duizenden boeken over de hele wereld, maar alles wat de regeringen wilden doen was om hem te stoppen. De FDA's van verschillende landen publiceerden leugens erover en er werden bevelen in vele landen uitgevaardigd om de verkoop van dit wondermedicijn te stoppen.

Onze regenwoud reiziger hoorde zelfs uit verschillende betrouwbare bronnen in de Amerikaanse overheid dat de FBI een "kill order" voor hem had uitgevaardigd. Maar omdat hij nooit verkocht of geld ontving van de verkoop van dit geneesmiddel en omdat hij het simpel hield, viel hij niet op voor de meeste regeringen en werd het wondermedicijn verspreid over de hele wereld. Meer dan 5 miljoen mensen gebruikten het, maar dat was niet genoeg voor onze regenwoud reiziger, lang niet genoeg, omdat dit geneesmiddel aan de gehele mensheid  moet worden gegeven.

Hij stichtte een Healing kerk

Jaren gingen voorbij en toen werd de regenwoud reiziger ingewijd als een bisschop in zijn geestelijke kerk. Aangezien alle bisschoppen van deze lijn toestemming hebben gekregen om nieuwe kerken te beginnen sinds de tijd van Jezus in Antiochië, begon onze regenwoud reiziger met een nieuwe kerk. Het is een niet-religieuze kerk gesticht om de mensheid te dienen - een legitieme functie voor een kerk, hoewel slechts enige van zulke kerken ooit zijn gesticht. De leden van deze kerk kunnen nog steeds zijn toebehoren aan hun eigen spirituele kerk en deze kerk bemoeit zich sowieso niet met het geloof van haar leden.  Degenen die een geestelijke/minister van deze nieuwe kerk worden, doen dat om vijf redenen:

1    Om goede daden te verrichten,

2    Om de zieken te genezen,

3    Om (het geweten te volgen en) altijd te doen wat goed is,

4    Om te werken voor de vrijheid van de mensheid, en

5    Om verlichting te brengen voor diegenen van de mensheid die "slapen".

En nu maakt deze nieuwe kerk gebruik van het wonder medicijn om zieke en stervende mensen in 59 landen te genezen. Dit zal u misschien verbazen, maar ze doen het gratis. Dat klopt - voor rijk en arm, er zijn geen kosten voor het genezen met het wonder medicijn. Deze kerk staat ook toe dat het wondermedicijn (reinigingswater) gratis naar huis kan worden genomen en gebruikt kan worden met kerkelijke sacramenten - de protocollen (praktijken) die alle ziekten genezen. Ik hoop dat u begrijpt dat deze kerk afhankelijk is van donaties en liefdadigheid van het publiek om gratis te genezen.

Klinkt dat als een sprookje? Nou, het is een waar sprookje. De Genesis II Church of Health and Healing zal een ieder gratis genezen. De naam van de regenwoud reiziger die het wondermedicijn ontdekte, is Jim Humble. U heeft er misschien van gehoord. Het heet MMS, (Master Mineral Solution). U kunt het kopen van andere mensen, niet van de kerk, of u kunt het gratis krijgen van een van onze 260 geestelijken, in 59 landen. Als u een ziekte heeft, dan kunt u hier naar onze hoofdkantoor komen voor een gratis genezing, of u kunt een van onze geestelijken over de hele wereld opzoeken, of u kunt gewoon een kit kopen en de instructies volgen. Onze geestelijken hebben allen een intensieve training in het gebruik van MMS gehad. We leren ze alles wat we weten en ze genezen gratis.

Zoals altijd, met liefde,


Jim Humble


http://Twitter.com/JimHumbleLive (Volg Jim)

http://Facebook.com/JimHumbleLive (Stel Jim of zijn team een ​​vraag)

http://YouTube.com/JimHumbleLive (Bekijk MMS video's)

Waar kan ik Jim's Boek kopen?

The Master Mineral Solution of the 3rd Millennium kan in een gedrukte versie en in een digitale PDF versie gekocht worden: www.miraclemineral.org. De eerste helft is beschikbaar als een gratis download.

    U kunt het ook kopen als een Kindle ebook op http://amzn.to/nkJuSN

    Het is beschikbaar in de iPhone, iPad, iBook en ePub formaten bij Osmora Publishing - http://www.osmora.com/en/

    De Spaanse eBook is te vinden op http://www.voedia.com

Bestel dit boek voor uzelf, uw familie, en voor de wereld. Het bespaart u een hoop leed en geld en kan uw leven te redden, of die van een vriend of familielid.

Aankomende Seminars

Dominicaanse Republiek

    13 november-23 november (Thanksgiving 24e)

    Dec.25 - Jan.4, 2012 (kerst Week)

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: mmsforhispaniola@gmail.com.

Costa Rica

San Miguel de Sarapiqi, Alajuela, Costa Rica

    20 oktober-26 oktober
 

Kosten van Workshop: 950 dollar inclusief accommodatie, maaltijden en certificering als een minister (geestelijke) van Volksgezondheid van de Genesis II Kerk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: lukasjlouw@gmail.com
 

Als u niet naar het seminarie kunt komen, probeer dan de MMS Home Video Course. Neem contact met ons op via: genesis2mission@gmail.com
 

Voor meer informatie over Genesis II lidmaatschap in de kerk, gebruik dan dit adres:  gen2church@gmail.com
 

New Genesis II Kerk website - genesis2church.org
 MMS redt levens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.