zondag 30 oktober 2011

Jim Humble Nieuwsbrief 26 oktober 2011 - bewerkt

 Onze recente bezoek aan Praag

Het afgelopen maand, hebben we in de Tsjechische Republiek, Lissabon, Portugal en Spanje interviews gegeven aan een tv, tijdschriften, een krant, en hebben gepraat met mensen die zijn genezen van verscheidene ziektes.

    De MMS beweging groeit. Gaat u samen met ons in onze missie om de wereld te redden?


In Praag, zendt het TV Station PRIMA, dat door miljoenen wordt bekeken, een interview met Jim uit over MMS. De Tsjechische FDA heeft beweerd dat MMS chloor is, en als iemand MMS verkoopt , wordt het beboet met maar liefst 180.000 US Dollars! Wow, ik denk dat MMS daar echt een zenuw raakt. Wat gaan ze tegen de in ons programma geïnterviewde man zeggen, die BEWIJS heeft van de situatie voor en na de behandeling en daarmee BEWIJS heeft dat hij geen kanker meer heeft?  Of de duizenden wereldwijd, die van vele verschillende ziektes en aandoeningen zijn genezen met behulp van MMS?

Zie http://www.jimhumble.biz of http://www.Genesis2church.org voor testimonia. De testimonia blijven dagelijks binnen komen. We moedigen iedereen met een MMS-getuigenis toe te voegen aan de bovengenoemde sites. Klik gewoon op “Add testimonies”.

De impact van MMS is wereldwijd voelbaar. Misschien is dat de reden waarom de Tsjechische Republiek iedereen die MMS verkoopt met 180.000 US Dollars beboet. Ze zijn niet bezorgd over gezondheid en veiligheid, maar zijn bang geld en controle over de bevolking te verliezen.

Wanneer mensen de baas zijn over hun eigen gezondheid, verliezen overheden de twee dingen waar ze het meest van houden - Controle en Geld.

 Ons bezoek aan Portugal en Spanje

In Lissabon, bezochten we een lid van de MMS beweging die een groep, elke week de MMS protocollen voor de verschillende ziekten en aandoeningen, leert. Hij is al begonnen met het vertalen van Jim's nieuwe MMS boek, The Master Mineral Solution of the 3rd Millennium, naar het Portugees. De verwachting is dat het tegen het einde van het jaar beschikbaar zal zijn. De Spaanse versie wordt momenteel gedrukt. Dat wordt ook voor vele andere talen gedaan.

In Spanje hebben we een ​​boer bezocht die 800 koeien ALLEEN met MMS behandeld heeft. Ze zijn allemaal heel gezond. Hij heeft alleen in 3 maanden al $ 22.000 aan medicijnen bespaard. Dit kan natuurlijk ook elders bij al het vee worden toegepast.

Ook een imker schreef ons het afgelopen jaar. Een virus doodde zijn bijen. We vertelden hem dus hoe hij een sproei fles met MMS kon gebruiken. Hij deed dit en meldde dat de bijen allemaal gezond en dikker werden en meer honing produceerden !

Wat een grote hulp is MMS aan het worden. Boeren over de hele wereld kunnen nu meer winst maken met hun boerderijen. We hebben een video van de testimonia van boeren gemaakt. Het zal binnenkort beschikbaar zijn.

Injecteerbare MMS

We zijn nu een nieuwe methode voor de productie  van MMS aan het testen dat de smaak elimineert en de houdbaarheid verhoogt. Wij geloven dat het MMS ook effectiever maakt. Wij leren om MMS in de spieren te injecteren, zodat degenen die het niet via de mond kunnen innemen, ook geholpen kunnen worden. Iedereen die MMS heeft gebruikt, weet wat dat betekent! U hoort binnenkort meer over deze en andere MMS ontwikkelingen.

Bij onze volgende seminar, zullen we een aantal van deze nieuwe ontwikkelingen nader uitleggen. Als u een boer bent of een boer kent, nodig ze dan alstublieft uit te komen.
 
Goede gezondheid,

http://Twitter.com/JimHumbleLive (Volg Jim)

http://Facebook.com/JimHumbleLive (Stel Jim of zijn team een ​​vraag)

http://YouTube.com/JimHumbleLive (Bekijk MMS video's)Aankomende Seminars

Dominicaanse Republiek


    13 november-23 november

    25 december-04 januari 2012

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: mmsforhispaniola@gmail.com.


Als u niet naar het seminarie kunt komen, probeer dan de MMS Home Video Course. Neem contact met ons op via: genesis2mission@gmail.comWaar kan ik Jim's Boek kopen?

The Master Mineral Solution of the 3rd Millennium kan in een gedrukte versie en in een digitale PDF versie gekocht worden: www.miraclemineral.org. De eerste helft is beschikbaar als een gratis download.

    U kunt het ook kopen als een Kindle ebook op http://amzn.to/nkJuSN

    Het is beschikbaar in de iPhone, iPad, iBook en ePub formaten bij Osmora Publishing - http://www.osmora.com/en/

    De Spaanse eBook is te vinden op http://www.voedia.com

Bestel dit boek voor uzelf, uw familie, en voor de wereld. Het bespaart u een hoop leed en geld en kan uw leven te redden, of die van een vriend of familielid.


MMS redt levens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.