dinsdag 27 december 2011

CDS


Zoals we al eerder mededeelden zijn er transportbelemmering en problemen met betrekking tot de houdbaarheid van de nieuwe MMS- CDS. We zijn momenteel bezig om te bekijken of en in welke vorm we CDS kunnen aanbieden.

CDS is een zeer onstabiele explosieve gas. Compressie- of thermische schokken kunnen het makkelijk tot ontploffing laten brengen. U kunt zich dan ook wel voorstellen dat de luchtvaartmaatschappijen en post- koeriersbedrijven  het niet willen vervoeren. Om nog maar te zwijgen over de strafrechtelijke implicaties die het teweeg zou kunnen brengen. Vanwege de wereldwijd aangescherpte wetgeving, zouden er waarschijnlijk terroristische activiteiten, waarop zware gevangenisstraffen staan, ten laste worden gelegd.
Dit is niet alleen schadelijk voor de direct betrokkenen, maar ook voor de MMS-gemeenschap als geheel.

Om bovengenoemde problemen te omzeilen proberen we nu een product voor eenmalig gebruik te laten maken waarbij het gas bij het gebruik zal worden gegenereerd.
Indien dat niet haalbaar mocht zijn, zullen we proberen een speciale fles met een tube kit (zoals de huidige MMS1), aan te bieden.

Er zijn nog echter onbeantwoorde vragen over CDS. We zullen het nieuwe product alleen aanbieden wanneer we zekerheid over de transport, houdbaarheid, werking en kwaliteit hebben.

Degenen echter, die niet willen wachten, kunnen het product ook zelf proberen te maken, na het grondig lezen van alle relevante berichten.
http://genesis2forum.org/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=16&id=8260&Itemid=66

Het is echter raadzaam dit alleen te proberen indien u verstand van "scheikunde" heeft en weet wat u doet. De gemiddelde gebruiker kan dit echter niet. Derhalve raden we het af voor de gemiddelde MMS gebruiker. Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk voor het zelf gemaakte product.

Overigens is er één leverancier wel bereid de risico's met betrekking tot CDS te nemen. Op Keavyscorner.com kunt u bevroren CDS bestellen. Het wordt echter alleen naar de Verenigde Staten of Canada  verzonden. Zoals boven vermeld zijn wij echter van mening dat bij dit product, de transport, houdbaarheid, werking en kwaliteit niet gewaarborgd is. Indien u het perse toch wilt uitproberen, is het uiteraard uw eigen verantwoordelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.