zaterdag 6 juli 2013

MMS geneest Malaria -2- Nieuw video bewijs

2 Maanden geleden meldden wij u dat MMS, Malaria geneest.
Een project van Leo Koehof, eind 2012,  in samenwerking met de Rode Kruis in Oeganda, had onomstotelijk bewezen dat MMS, de "ongeneselijke" ziekte Malaria geneest.
De tests werden uitgevoerd door veldmedewerkers van de Rode Kruis. Deze medewerkers waren sceptisch tegenover MMS, maar waren wel objectief en hadden alleen de waarheidsvinding als belang. Ze wilden echt weten of MMS inderdaad Malaria zou genezen of niet. De resultaten waren fantastisch !!! MMS geneest Malaria. Alle Malaria patiĆ«nten waren genezen !

Dit geweldig nieuws werd doorgegeven aan de Internationale Rode Kruis leiding. Maar de kliek die het Rode Kruis bestuurt, de marionetten van de duistere elite, greep van hogerhand in. Ze probeerden de publicatie te stoppen door het oneindig te vertragen en oefenden druk uit en bedreigden de bij de test betrokken partijen.
Indien de zogenaamde internationale humanitaire en gezondheidsorganisaties werkelijk om mensen gaven zouden ze er juist alles aan hebben gedaan om het zo snel mogelijk te openbaren om meer mensenlevens te redden. Ze geven u alleen maar een illusie dat ze de mensheid helpen. Maar omdat de werkelijkheid een andere is dan de illusie die men u probeert wijs te maken, worden miljoenen mensen het slachtoffer. Ondanks de miljarden budgetten van deze organisaties worden vele mensen ziek en sterven er onnodig vele mensen. Desondanks blijven ze hun budgetten houden. Dat betekent dat degenen die over de budgetten beslissen vinden dat deze organisaties succesvol zijn. Anders zouden ze stoppen met de financiering. Ze zijn inderdaad succesvol in hun eigenlijke doel; het elimineren van mensen door ziektes. Uiteraard worden ze daar ook voor betaald

Na al het wachten op het Rode Kruis, was Jim Humble het beu, en publiceerde hij in mei zelf het nieuws dat het bewezen was dat MMS, Malaria geneest. Daarop ontkende het Rode Kruis de resultaten en claimde zelfs dat de tests nooit zouden hebben plaats gevonden.

Maar gelukkig is er nieuw bewijs opgedoken dat het Rode Kruis liegt !! Bekijk het nieuwe video over deze tests. Voordat er van hogerhand werd gecensureerd en gedreigd, waren de de Rode Kruis medewerkers dus wel heel positief. En uiteraard ziet u ook dat de tests wel degelijk hebben plaats gevonden.Dank je wel Leo Koehof. Dank je Jim Humble.MMS redt levens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.