zaterdag 3 augustus 2013

Melk, het witte gif

De voedingsindustrie bedrijft een "slow kill" door giftige/ongezonde producten op de markt te brengen. Hierdoor nemen ernstige ziektes toe.

Gelukkig neemt het besef bij de consumenten hierover toe. Hierdoor geïrriteerd, wenden deze concerns nu trucjes aan om u ziek te blijven maken. Een voorbeeld is de zuivelindustrie; Die sector maakt gebruik van aspartaam, een zeer schadelijke stof, in zuivelproducten zoals melk en yoghurt. Nadat veel mensen aspartaam en dus de desbetreffende producten begonnen te vermijden, probeert men met trucjes, aspartaam toch aan de consument te slijten.


"Gezonde" producten toch niet zo gezond

De (zuivel)industrie vermeldt bijvoorbeeld geen aspartaam , maar een andere naam zoals "nutrasweet" of men verbergt het bij info over voedingswaarde. Maar dit ging blijkbaar niet ver genoeg. Het kwam recentelijk aan het licht dat de zuivelindustrie in Amerika, de FDA in 2009 verzocht , het gebruik van aspartaam te verbergen op de label. U kunt de label dus niet 100 % vertrouwen.

Een andere reden om geen melk te drinken is het feit dat bewerkte melk vol met hormonen en etters zit !!! Zie ook video in Engels. Dit veroorzaakt onder meer Acne.
Vermijd dus melk; het witte gif, wanneer u een MMS protocol volgt, maar natuurlijk ook wanneer u geen MMS gebruikt. Vooral magere melk en halfvolle melk is schadelijk.

Er werden in Amerika ook GESTAPO achtige razzia's uitgevoerd bij boeren- en zuivelbedrijven van rauwe melk om terreur te zaaien (Psychologische oorlogsvoering) ! Dit om het gezondere alternatief, rauwe melk, uit te bannen. Maar de echte doodssteken voor rauwe melk zullen waarschijnlijk via incrementele economische, juridische en bestuurlijke trucjes komen.

Aspartaam zit overigens ook in dieet soda (bijv, Pepsi Max) en andere producten. En het is niet alleen Aspartaam. Ook MSG en andere stoffen zijn gevaarlijk. Als de voedingsindustrie met een stof stopt, gaat men gewoon door met een andere schadelijke stof.
Inname van aspartaam en andere giftige stoffen kan overigens ook de effectiviteit van MMS aantasten. Gebruik dus zo min mogelijk bewerkte voedsel/producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.