zaterdag 14 september 2013

Vruchtbaarheid van mannen en vrouwen in gevaar

Gezonde mensen zijn vruchtbaarder. Door de blootstelling aan slecht voedsel, overdadig suiker, pesticiden, GMO, vaccinaties, bestralingen, alcohol, drugs, sigaretten, farmaceutische medicijnen en slechte lucht & water wordt de mens steeds ongezonder. Hierdoor neemt ook de vruchtbaarheid af. In ongeveer 20 jaar is de onvruchtbaarheid bij koppels verdubbeld naar 16 % in 2010. En de prognose is dat dit percentage nog verder zal stijgen.

Minder vruchtbaar, minder kinderen.

Een belangrijke reden waarom de onvruchtbaarheid toeneemt is dat de zeer invloedrijke eugenisten (Übermensch aanhangers die de rest van de "minderwaardige" mensen willen elimineren), drastisch de sterftecijfers willen verhogen en de geboorte willen verlagen. Producten die funest zijn voor de voortplanting worden doelbewust gebruikt en gepromoot. Zo is de zeer populaire chemische bestrijdingsmiddel "RoundUp" van Monsanto, zeer schadelijk voor de vruchtbaarheid va mannen.
BPA, dat vaak wordt gebruikt in plastic en verpakking, is niet alleen ongezond maar het verstoort ook het hormoonsysteem en de vruchtbaarheid bij mannen.
Westerse mannen en vrouwen hebben een hoge concentratie van ftalaten, een stof dat vaak in plastic en verpakking wordt gebruikt. Daarnaast wordt het gebruikt bij persoonlijke verzorgingsproducten, zoals nagellak, parfums en cosmetica. Onderzoek heeft aangetoond dat hoge concentraties ftalaten, miskramen bij vrouwen veroorzaken.

Vruchtbaarheid verbeteren

Het is dus noodzakelijk om de hierboven genoemde schadelijke oorzaken te beperken.
Ook overgewicht is een boosdoener. Gezonder leven en lichaamsbeweging bevordert de vruchtbaarheid.

Gezonde voeding is voor mannen en vrouwen, van essentieel belang. Natuurlijke voedsel met koolhydraten, plantaardige proteïnen en onverzadigde plantaardige oliën zoals noten, zaden, peulvruchten, vis, volle granen, groenten en vers fruit (frambozen) vergroten de vruchtbaarheid.
Daarnaast zijn foliumzuur, vitaminen, mineralen en veel water goed voor vrouwen.

Verbeter uw gezondheid en  vruchtbaarheid

Voor mannen zijn naast gezonde voeding en levensstijl, antioxidanten, micronutriënten en vitamine C zeer belangrijk. Een recente studie in Amerika bewees dat antioxidanten, micronutriënten (vitamine E , B- caroteen , zink en foliumzuur) en vitamine C (voorkomt klonten) de kwaliteit van de mannelijke zaadcellen sterk bevorderen.

Jiaogulan (antioxidant) en Vitamine C zijn niet alleen gezond; ze verbeteren ook de vruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.