zaterdag 5 oktober 2013

Het draadloze gevaar

Draadloze apparaten/verbindingen worden steeds vaker en intensiever gebruikt vanwege hun gebruiksgemak. Steeds meer studies tonen echter de gevaren van draadloze technologieën zoals, wifi en bluetooth aan. De meeste mensen onderschatten helaas de gevaren van draadloze technologie voor gezondheid en welzijn, omdat de negatieve gevolgen pas veel later zichtbaar worden.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar
Een van de meest gevaarlijke aspecten van draadloos is dat het "altijd-aan" is. De overgrote meerderheid van de mensen die draadloze routers gebruikt, zet ze nooit af.  Dit betekent dat ze voortdurend een gevaarlijke elektromagnetische energieveld genereren 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Stralingsgevaar !
Draadloze technologie is dus een zeer belangrijke chronische risico voor de gezondheid. Nog verontrustender is het dat u niet helemaal in eigen hand heeft. Indien u met uw toestel naar bluetooth en wifi signalen zoekt, zult u vaak meerdere draadloze signalen zien. Vergeet ook niet de signalen van mobiele telefoons. In grote steden, vooral in grote gebouwen zijn er meer stralingen.
Al deze elektromagnetische stralingsvormen omringen u overal. Dus zelfs als u geen mobiele telefoon of draadloos gebruikt, wordt uw gezondheid en welzijn nog steeds beïnvloed door naburige signalen.

Gezondheidsrisico's van wifi

- Slaapstoornissen
- Concentratieproblemen
- Hartkloppingen
- Hoofdpijn / migraine
- Aanhoudende vermoeidheid
- Negatief denken
- Problemen met de spijsvertering
- Hersenmist (niet helder denken) & geheugenverlies
- Angst en depressie
- Chronische stress
- Geen motivatie
- Duizeligheid

Mensen met deze symptomen hebben ook (binnen enkele momenten!) een onmiddellijke herstel ervaren, indien zij zich verwijderden van wifi signalen of wifi uitschakelden.

Hier zijn enkele gevolgen van het zich verwijderen/uitschakelen van draadloze technologie:

- Zich helderder en lichter voelen
- Zich emotioneel, fysiek en mentaal beter voelen.
- Betere motivatie
- Zich gelukkiger voelen
- Zich meer vreedzaam voelen

Bluetooth wordt minder gebruikt, maar is ook schadelijk. Vooral bluetooth headsets zijn gevaarlijk.

De grootste boosdoener is de mobiele en DECT telefoon. Vooral omdat ze dichtbij het lichaam en hoofd zijn. Vooral langdurig ermee bellen is niet aan te bevelen. Veelvoudig gebruik van mobiele telefoons leidt tot  hogere oxidatieve stress - dit beschadigt alle aspecten van een menselijke cel, waaronder DNA - door de ontwikkeling van toxische peroxiden en vrije radicalen . Wat nog belangrijker is, het is een belangrijke risicofactor voor kanker.

Telefoons het gevaarlijkst
Indien u bij het bellen ook nog wifi, 3/4G en bluetooth aan heeft staan, is de destructie natuurlijk groter. Helaas zijn de voortekenen voor de toekomst somber. De geplande introductie van 5G brengt meer technologische toezicht en meer gezondheidsschade. 5G betekent snellere internet, maar ook meer telefoonmasten. Ook zullen er meerdere antennes in een mobiele telefoon zijn. Dus meer schadelijke stralingen en meer ziektes.

Overigens hebben ook keukenapparaten en andere toestellen een draadloze (Internet) verbinding, voornamelijk om u te bespioneren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan koelkasten.
Vooral de zogenaamde SMART tv's en andere SMART apparaten zijn bedoeld om te spioneren en te voorkomen dat u zelf denkt om u daarmee dom te maken. Die draadloze verbindingen ervan zijn ook schadelijk voor uw gezondheid.

De oplossing: Wat u kunt doen

Draadloos vormt dus een zeer ernstige bedreiging voor gezondheid en welzijn. De kwaliteit van ons leven wordt verminderd doordat we voortdurend gebombardeerd worden door verstoorde energievelden.

- Schakel software- en hardwarematig zoveel mogelijk draadloos uit (wifi, bluetooth) in alle apparaten. Let ook op apparaten in uw auto.

- Vooral de telefoon is schadelijk. Gebruik een headset met een SNOER en hou de telefoon zover mogelijk van uw lichaam. Indien u niet belt, een luide beltoon gebruiken en uw telefoon op een veilige afstand houden.

- Gebruik geen DECT-telefoon, maar een telefoon met een snoer.

- Schakel terug naar internet via de kabel en schakel Wifi routers uit.

- Zorg ervoor dat u zo min mogelijk wordt blootgesteld aan stralingen wanneer u gaat slapen.

- Het is ook tijd om actie te nemen in onze omgeving en te praten met onze vrienden en buren over de zeer reële gevaren van draadloze technologie.

Dit is de eerste stap om onze gezondheid in eigen hand te nemen.

Meer info over Elektro Magnetische Straling (EMS) :

http://www.wanttoknow.nl/

http://www.earthcalm.com/

http://www.safespaceprotection.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.