woensdag 30 oktober 2013

Nog meer onsmakelijke ingrediënten in uw voedsel

Vele onsmakelijke ingrediënten in bewerkt voedsel
De voedselindustrie en de Big Pharma, maken hun producten bewust ineffectief en stoppen er giftige onsmakelijke stoffen in. Dat is geen wonder, aangezien ze bij beide door het grootkapitaal gecontroleerd worden. De Big Pharma medicijnen maken u dan ook niet beter en hebben vele bijwerkingen. Bewerkte voedsel heeft weinig voedingswaarde, (uw honger wordt niet gestild)  en maakt u langzaam ziek.

Door het paardenvlees schandaal is het grote publiek echter enigszins wakker geschud. Helaas gaat de elite gewoon door met de vergiftiging. Het lezen van de ingrediënten helpt, maar is helaas niet voldoende. Net als bij melk, en andere voedsel- en Big Pharma producten, probeert men de aanwezigheid van schadelijke onsmakelijke stoffen te verbergen. Door de misleiding consumeert u dan ook dingen die u niet wilt consumeren. Van menselijk haar tot siliconen vulling, De Engelse krant The Guardian publiceerde 10 onsmakelijke in voedsel verborgen ingrediënten:


Arsenicum
Arseen is een dodelijke gif. Het richt vooral schade aan in het spijsverteringssysteem, vaak met dodelijke afloop. Inname in geringe hoeveelheden, gedurende een lange tijd kan maag darm ontsteking symptomen veroorzaken. Arseen komt vooral tijdens het filteren in voedsel en drank. Het komt o.a. in rijst, ontbijtgranen, sap, bier en wijn voor. Een Duitse onderzoeker constateerde dat in bier het dubbele van het toegestane hoeveelheid voorkwam. Is het niet vreemd dat het überhaupt is toegestaan? Is een "beetje" gif gezond? De helderder bier en wijn is, des te meer arseen er gebruikt is om plantaardig materiaal en overgebleven gist te verwijderen. Minder arsenicum in uw drankje ? Kies dan voor ongefilterde drankjes.


Haar uit het "communistische" China in uw voedsel

Menselijk haar
Aminozuren zijn bouwstenen van het lichaam. Hoewel ze goed voor uw gezondheid kunnen zijn, worden ze niet allemaal op dezelfde manier geproduceerd. L-cysteïne - een aminozuur dat wordt gebruikt om de houdbaarheid van producten zoals brood te verlengen, komt voor in eenden, kippenveren en koehoorns. Maar het meeste L-cysteïne dat wordt gebruikt in levensmiddelen is afkomstig van menselijk haar, vooral uit China. U kunt het vermijden door vers brood bij uw lokale bakker te kopen. L-cysteïne wordt ook door fast-food ketens zoals McDonald's , Dunkin 'Donuts en Burger King gebruikt. Vermijd dus fast-food, ook vanwege andere schadelijke ingrediënten en effecten

Antivries
U drinkt geen puur antivries als u frisdrank drinkt, maar indien het propyleenglycol bevat drinkt u een verbinding dat ook bij antivries, cosmetica, medicijnen en e-sigaretten wordt gebruikt. Grote chemische bedrijven willen het in meer producten laten gebruiken. In de Europese Unie is het niet toegestaan om propyleenglycol in voedsel of drank te gebruiken. Maar dat is geen garantie dat het daadwerkelijk niet aanwezig is.


Zin in een ijsje?

Bever anaalklieren
Als u vanille, aardbeien of frambozen ijs eet, eet u wellicht de anale en urine afscheidingen van de bever. Castoreum, dat afkomstig is van een klier tussen de anus en geslachtsorganen van mannelijke en vrouwelijke bevers, is een door de FDA goedgekeurde toevoeging en is populair in ijsjes. Het wordt vaak "natuurlijk aroma" genoemd om het te verbergen. Naast smaakstof in ijs, wordt het ook gebruikt in parfums en sigaretten.

Vis blaas
Vislijm is een gelatine achtige stof in de zwemblaas van de vis. Het wordt toegevoegd aan biervaten om de wazigheid van het eindproduct te voorkomen door het verwijderen van alle resten gist of vaste deeltjes in het bier. Overigens heeft alcohol ook andere negatieve effecten op uw gezondheid 1 2

Koolteer
Veel bewerkte voedingsmiddelen bevatten veel kleurstoffen. Veel van deze kleurstoffen worden van koolteer gemaakt. Tartrazine/Yellow #5, die hyperactiviteit bij kinderen veroorzaakt, bevat in de EU sinds 2007 op de verpakking van het product, een waarschuwing. In de Verenigde Staten, is er echter geen dergelijke vereiste . Bezorgde bloggers hebben recentelijk een ​​verzoekschrift  bij Kraft ingediend om de kleurstoffen uit hun populaire macaroni kaas product te laten verwijderen.


Ook te vinden in fast food

Siliconen borstimplantaat vulmiddelen
Het is bij velen beken dat kip McNuggets van McDonald's niet het gezondste voedsel is, maar is het wel eens kip?  De nuggets bestaat eigenlijk slechts ongeveer 50 % uit kip. De rest bestaat uit synthetische ingrediënten, zoals dimethylpolysiloxaan , een chemische stof die in siliconen gebruikt wordt in Silly Putty en borstimplantaat vulmiddelen.

Gekookte kever schelpen
Natural Red # 4 klinkt onschuldig , maar deze kleurstof - ook wel bekend als karmijn - wordt gemaakt door het koken van vrouwelijke cochenille insect schelpen in ammoniak of een natriumcarbonaat oplossing. Ongeveer 70.000 kevers zijn nodig om een ​​pond kleurstof te produceren. Helaas is het nog steeds een veel gebruikte ingrediënt in voedsel. De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid besloot onlangs deze toevoeging nader te onderzoeken. Uiteraard staat de voedselindustrie niet stil. Ze hebben synthetische alternatieven voor deze natuurlijke kleurstof voorgedragen, zoals Red # 2 en Red # 40 , gemaakt van aardolieproducten. Als er door druk van buitenaf, een giftige stof vervangen moet worden zeggen ze vol trots dat ze het niet meer gebruiken. Maar ze vergeten vaak te melden dat ze een andere, vaak schadelijkere vergif, gebruiken.  Kies uw vergif !


Ook haren van dieren in uw voedsel
Haar van knaagdieren
Voedsel maken in een industriële faciliteit is niets zoals koken thuis. De Amerikaanse FDA staat toe dat bepaalde hoeveelheden haar van knaagdieren in diverse producten gebruikt mogen worden omdat het onvermijdelijk zou zijn.

1 knaagdier haar voor elke 100 g chocolade,
22 knaagdier haren voor elke 100 gram kaneel en
5 knaagdier haren voor elke 18oz/510g potje pindakaas !Borax
Borax is een brandvertrager, insecticide, behandeling voor paard spruw, ingrediënt in glas en wasmiddel. Het is giftig en slecht voor de testikels. Maar dat komt natuurlijk goed uit om de vruchtbaarheid en daarmee de bevolking te verminderen. Verboden in de VS en Canada als toevoeging, maar toegestaan ​​in de EU. Borax wordt ook gebruikt in anti-schimmel stoffen en emaille, E285. Het wordt gebruikt om de zuurgraad van voedselproducten te controleren en het te preserveren. U vindt het in sommige kaviaar soorten evenals diverse Aziatische noodle -en rijstgerechten om het een rubberachtige structuur te geven.

Is consumptie te vermijden?

U consumeert niet wat u denkt te consumeren omdat men stiekem extra schadelijke of onsmakelijke stoffen gebruikt. Dit is niet alleen ongezond; sommige mensen willen uit principiële of religieuze overwegingen of omdat ze vegetarisch zijn, zulke ingrediënten niet tot zich nemen. Het is respectloos naar de consument. Maar daar hebben de regelgevers, voedselautoriteiten en de elite geen boodschap aan. Zij willen een slow kill op massa schaal.

Derhalve is het belangrijk gezond te eten, een gezonde levensstijl te hebben en bewerkte voedsel te vermijden. Informeer u zelf. Het lezen van de verpakking kan helpen. Informeer ook bij de fabrikant, verkoper en derden. Kijk ook naar alternatieven om consumptie van schadelijke of ongewenste ingrediënten te voorkomen of te minimaliseren. Boost daarnaast uw immuunsysteem en blijf uw lichaam zuiveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.