woensdag 16 oktober 2013

Pijnstillers; 4 keer meer doden dan cocaïne en heroïne te samen

Onderzoek over een periode van 10 jaar stelt vast dat pijnstillers verantwoordelijk zijn voor maar liefst 4 keer meer dodelijke slachtoffers dan cocaïne en heroïne te samen.

Deze conclusie komt overeen met een eerder rapport uit 2011, waarin werd vastgesteld dat pijnstillers in de VS ongeveer 15.000 doden in 2008 veroorzaakten (nog steeds meer dan cocaïne en heroïne gecombineerd). De nieuwe studie onderzocht echter niet een enkel jaar, maar een hele decennium en stelde met harde cijfers vast dat de legale medicijnen industrie nog dodelijker is dan de illegale drugshandel.

Help !! Big Pharma medicijnen

Ook werd duidelijk dat tussen 1999 en 2010, het aantal dodelijke overdoses door pijnstillers bij vrouwen met maar liefst 415% , schrikbarend was gestegen. Bij mannen steeg het iets minder dramatisch, met 265%. Mannen lopen echter een grotere risico te sterven door overdoses.
Vrouwen en ouderen gebruiken overigens niet alleen meer pijnstillers; ze krijgen in het algemeen ook meer andere medicijnen voorgeschreven. Maar bij pijnstillers is het schrijnender omdat sommige vormen van chronische pijn, bij vrouwen vaker voorkomen. Bovendien "houden" vrouwen meer van dokter shopping

Krachtige pijnstillende medicijnen worden nu 5 keer meer voorgeschreven zonder dat de noodzaak daarvoor is gestegen. Dit laat zien dat het gebruik van onnodige gevaarlijke medicijnen in de westerse samenleving wordt geaccepteerd. Sommigen gebruiken het als legale drugs (verdovende middelen). En dit terwijl er geen noodzaak is om zoveel pijnstillers te laten gebruiken. Toezichthouders zijn hiervan op de hoogte, maar staan dit uiteraard toe. Immers; uw gezondheid telt niet. Integendeel; u moet ziek worden en blijven !!


Pijnstillers steeds populairder en problematischer bij vrouwen
Door de acceptatie van pijnstillers in de maatschappij, is het gebruik ervan ook sterk toegenomen. En daarmee helaas ook het aantal dodelijke slachtoffers.

Medicijnen zijn schadelijk en hebben vele bijwerkingen. In de reguliere gezondheidszorg wordt u echter vaak gedwongen medicijnen te nemen. Derhalve is het zeer belangrijk om gezond te blijven en geen gebruik te maken van de reguliere zorg en medicijnen. 1  2  3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.