woensdag 27 november 2013

Antibiotica werken niet en zijn ongezond

De kou heeft zijn intrede gedaan en velen zullen een bezoek aan de dokter brengen om een medicijn tegen tegen de symptomen van verkoudheid of griep te krijgen. Maar is het gebruik van medicatie, vaak antibiotica, wel een goede oplossing ? 

Hoewel de moderne geneeskunde nog steeds geen remedie heeft tegen verkoudheid, griep en andere virussen, pretenderen de meeste artsen behulpzaam te zijn door antibiotica voor te schrijven. Het voorschrijven van deze medicijnen door de "medische professional " is niet alleen ineffectief tegen virale aandoeningen, maar er is ook sprake van medische nalatigheid.

Meer griep in de natte koude dagen

Waarom werken antibiotica niet?

Het menselijk immuunsysteem is wonderbaarlijk gecreëerd. Het kan vrijwel elke ziekte voorkomen en genezen. Wat medici ziektes noemen, zijn in feite symptomen van een gecompromitteerd ineffectieve immuunsysteem. Moderne geneeskunde tracht slechts deze ziektesymptomen te maskeren zonder de oorzaak aan te pakken en zonder de ziekte genezen. Moderne geneeskunde veroorzaakt juist meer schade met schadelijke medicijnen en ingrijpende chirurgische handelingen.

Het immuunsysteem van de meeste mensen is aangetast door bewerkte voedsel, pesticiden, GMO, vaccinaties, bestralingen, alcohol, drugs, sigaretten, medicijnen, overmatige suikerconsumptie en vervuilde lucht & water.

Het immuunsysteem is zeer complex en functioneert voor ongeveer 80% vanuit het spijsverteringsstelsel en wordt geregeld door de daar aanwezige darmflora  microben. Ten minste 15%  van het menselijke gewicht wordt gevormd door miljarden microben en andere organismen die meestal in het spijsverteringskanaal aanwezig zijn.

De verhouding van "goede" microben tot "slechte" microben is absoluut van cruciaal belang voor de efficiënte werking van het immuunsysteem, dat voor grofweg 85% uit goede bacteriën " en 15 %  uit slechte microben, in de darm, bestaat. Vanwege de verstoring van het immuunsysteem bij de meeste mensen, is deze verhouding ten gunste van van de slechte microben verschoven waardoor het immuunsysteem verzwakt is. Deze onbalans in de verhouding tussen goede en slechte microben staat bekend als "dysbiosis".

Voorgeschreven antibiotica beschadigen het immuunsysteem.

Wanneer antibiotica worden verbruikt, worden niet alleen de slechte microben, maar ook de goede microben gedood. Hierdoor beschikt de darm niet meer over nuttige, immuunrespons regelende darmflora en wordt dus het immuunsysteem als geheel verstoord.

Antibiotica zijn dus slecht voor uw gezondheid, omdat antibiotica het natuurlijke lichamelijke mechanisme vernietigt dat ons beschermt tegen alle ziekten. Door het antibiotica gebruik kan het immuunsysteem zich niet volledig zelf herstellen.

Versterk en bescherm uw immuunsysteem

Gebruik dus geen antibiotica of vaccins. Deze zijn ineffectief, beschadigen het immuunsysteem en hebben vele bijwerkingen.

Uw immuunsysteem is uw belangrijkste wapen tegen ziektes. Een gezonde levensstijl en gezonde voeding ondersteunen het immuunsysteem. Vooral gefermenteerde groenten en fruit zijn gezond, omdat ze goede bacteriën aanmaken en uw immuunsysteem versterken.

Gefermenteerde voeding maakt u dieet afwisselender en versterkt uw immuunsysteem.

Het immuunsysteem van de meeste mensen is aangetast door de aanwezigheid van teveel slechte microben. MMS herstelt het balans in uw immuunsysteem door de slechte microben te vernietigen.

Helaas wordt het immuunsysteem constant aangevallen. Nadat u volledig bent genezen en uw immuunsysteem is hersteld kunt u het beste MMS als onderhoudsdosering blijven gebruiken om de aanwas van nieuwe schadelijke pathogenen te bestrijden om zodoende uw immuunsysteem op peil te houden. MMS en onze andere producten, boosten uw immuunsysteem en houden u fit en gezond.

Zie vervolg, Antibiotica 2:  Ineffectieve antibiotica creëren Superbacteriën

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.