woensdag 20 november 2013

Big Brother in opmars; RFID chips in borstimplantaten

Stap voor stap 1984.  Sluw en geraffineerd wordt de politiestaat ingevoerd. Met de introductie van elke nieuw technologie, krijgt Big Brother meer invloed in de persoonlijke levenssfeer van mensen. Alle middelen worden ingezet om een globale totalitaire politie- en surveillancestaat te creëren. Het nieuwste Trojaanse paard: borstimplantaten.

Via borstimplantaten een begin gemaakt met chips in mensen

Het Engelse bedrijf Establishment Labs (veelzeggende naam), een grote naam in esthetische behandelingen, brengt borstimplantaten met RFID chips op de markt. Als we de propaganda van Big Brother moeten geloven brengt het alleen maar voordelen; informatie over de implantaat en andere gegevens kunnen worden opgeslagen in de RFID chip, zodat andere medici die informatie kunnen lezen wanneer er later problemen ontstaan of wanneer een andere ingreep noodzakelijk is. Bijvoorbeeld over de levensduur van de implantaat.

Uiteraard vergeten ze te melden, dat er hiervoor betere oplossingen zijn. Bijvoorbeeld het opslaan van die gegevens op een externe geheugen of het printen van die informatie, zodat vrouwen niet als vee worden gemerkt. Maar dat is juist het cruciale. De normale mens wordt gezien als iets minderwaardigs. Alleen de elitaire kliek heeft recht op een goed bestaan, de rest zijn gewoon niet eens mensen waarop dus ook geen mensenrechten van toepassing zijn.

Het bedrijf zegt dat ze de privacy zullen respecteren, maar we weten natuurlijk al te goed hoe bedrijven met de overheden samenwerken. Vele bedrijven zijn ook door het grootkapitaal opgericht om hun illustere doelstellingen te verwezenlijken. U heeft geen privacy als het in hun handen is.

Bedrijven bespioneren u

Borstimplantaten zijn heel populair vanwege het door de massa media gecreëerde ideaalbeeld van de vrouw, en de psychologische druk zich te conformeren aan het ideaalbeeld. De mens wordt door de media geprogrammeerd. Ons advies: Zolang er geen medische noodzaak of een andere zeer belangrijke reden aanwezig is, geen esthetische chirurgie ondergaan.

De Big Pharma wil ook in samenwerking met Big Brother in de toekomst chips in medicijnen stoppen, om het gebruik te monitoren. Neemt u wel genoeg Big Pharma gif tot zich?
En dan zijn er ook natuurlijk de apparaten die u bespioneren, zoals smart tv's, computers, telefoons, elektriciteits- en gasmeters etc en andere huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten die u vertellen dat uw giftige melk of cola op is.

Zulke technologieën hebben wel kleine voordelen. Maar het probleem is dat u ten eerste er niet meer over nadenkt en dus geen bewuste keuzes maakt. Het leven draait juist om het maken van eigen keuzes. Alleen vee en slaven kunnen geen eigen keuzes maken. En dat is hun einddoel. Bovendien zullen de technologieën in de toekomst, wanneer het gebruik ervan is aanvaard, de controle overnemen van de mens. U wilt rauwe melk? Nee, de koelkast accepteert dat niet. U wilt de temperatuur in uw kamer verhogen? Nee, dat kan niet. U heeft al teveel gas verbruikt. U wilt met uw OV-chipkaart ergens heen? Sorry, u heeft een reisverbod.
Technologie is niet slecht of goed. Momenteel wordt echter technologie niet voor de mensen, maar tegen de mensen gebruikt.

Einddoel: mensen hun wil ontnemen en via chips robotiseren
Indien de controle eenmaal uit handen wordt gegeven is het moeilijk de controle terug te krijgen. Daarom is het belangrijk NU waakzaam te zijn. Laat u dus niet brainwashen of onder psychologische druk zetten. Beslis dus ook zelf hoe u gezond wilt blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.