woensdag 13 november 2013

Tuberculose pandemie raast, remedies genegeerd

Big Pharma en de overheden besteden miljarden aan ineffectieve schadelijke vaccins voor vogelgriep, varkensgriep, HPV en andere ziekten. Aan de andere kant raast er een ware tuberculose pandemie over de hele wereld en kijken ze alleen maar toe hoe tuberculose (TBC/TB) duizenden slachtoffers maakt. De Big Pharma en andere organisaties kunnen of willen daar niets tegen doen.

Tuberculose (TBC) is één van de meest voorkomende ziekten in de wereld omdat het erg besmettelijk is; wat hoesten of niezen is genoeg voor verspreiding. Deze besmettelijk ziekte veroorzaakt wereldwijd, na HIV/Aids, de meeste doden. Het is de derde grootste doodsoorzaak onder vrouwen tussen 15 en 44 jaar oud. Volgens de statistieken sterft elke 20 seconden iemand aan TBC.

TBC bacteriën onder microscoop

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zijn twee miljard mensen, een derde van de wereldbevolking, besmet de bacteriën die TBC veroorzaken. Van deze 2 miljard, wordt 10% naar verwachting ziek en de helft ervan zal het waarschijnlijk niet overleven zonder een remedie.

TBC is resistenter is tegen Big Pharma geneesmiddelen geworden en medici zijn bang dat het vrijwel onbehandelbaar zal worden met medicijnen. Het resistenter worden tegen medicijnen zien we ook bij andere veel voorkomende infecties. Streptococcus (die infecties zoals keelontsteking, reumatische koorts en roodvonk veroorzaakt) en pneumococcus (die verantwoordelijk zijn voor pneumonie, meningitis, bloed infecties, sinusitis en oorinfecties), worden steeds resistenter tegen de bestaande medicijnen. Naar schatting tot 30% van sommige bacteriën hebben nieuwe biochemische afweer mechanismen ontwikkeld . "

Nieuwe weg inslaan noodzakelijk
Medicijnen worden dus na verloop van tijd minder effectief. Bacteriën worden dankzij de Big Pharma, steeds sterker en resistenter. Meer nieuwe ineffectieve medicijnen met bijwerkingen zoals, nieuwe antibiotica of vaccins, helpen niet. De oplossing is reeds aanwezig in de vorm van natuurlijke remedies en MMS.

Allereerst meer over het oplopen van TBC. Besmette mensen verspreiden TBC via hoesten, niezen, praten, zingen of spugen. Beperk contacten met besmette mensen. Dragers moeten dan ook zoveel mogelijk contact met anderen vermijden.

TBC ook via niezen overdraagbaar .

Een gezonde levensstijl helpt het ook te voorkomen:
- Voldoende lichaamsbeweging
- Niet roken
- Geen alcohol
- Voldoende slapen
- Goed eten; fruit, groenten, eieren, volkoren granen en vitaminen (vooral Vitamine D en Vitamine C)
- Natuurlijke antibiotica zoals Uncaria tomentosa, kokosnoot olie, knoflook en Alsem

Daarnaast versterkt ook MMS uw immuunsysteem en geeft het pathogenen geen kans. En MMS is ook effectief indien TBC als is opgelopen.

Voor elke ziekte is er een remedie, behalve de dood. De mens is dus zeker niet kansloos tegen TBC en andere ziekten. Maar wel met de juiste keuzes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.