zaterdag 7 december 2013

Bloeddruk medicijnen verhogen risico op borstkanker

Veel mensen die aan hoge bloeddruk lijden, kiezen voor fundamentele oplossingen. Ze veranderen hun dieet en doen meer aan lichaamsbewegingen. Met andere woorden een gezondere levensstijl. Anderen echter zetten volledig in op medicijnen, de door artsen voorgeschreven chemische cocktails.

Volgens een recente studie echter, hebben vrouwen die calciumantagonisten zoals nicardipine (Cardene) en amlodipine (Norvasc) innemen, ongeveer 250 % meer kans op het ontwikkelen van sommige vormen van borstkanker dan andere vrouwen.

Meer kanker door bloeddruk medicatie

Wetenschappers onderzochten bij ongeveer 3000 vrouwen de effecten van langdurige gebruik van hoge bloeddruk medicijnen. De vrouwen bestonden uit 3 groepen; vrouwen zonder kanker, vrouwen met ductale borstkanker en vrouwen met lobulair borstkanker. Ze constateerden dat vrouwen die de populaire hoge bloeddruk medicatie gebruiken 240 tot 260% meer kans hadden borstkanker op te lopen.

Wetenschappers verloochenen zichzelf
Deze constatering is geen verassing aangezien medicijnen vele bijwerkingen hebben.  Zoals dat gewoon is bij Big Pharma onderzoeken, waken de onderzoekers ervoor de Big Pharma belangen te beschadigen. De belangen van patiënten zijn niet zo belangrijk. Ze zijn bang om conclusies te trekken tegen, de door de elite vastgestelde heersende medische, culturele of sociale opvattingen, ook als het met bewijzen is onderbouwd. 
Ze constateren dat het schadelijk is, maar adviseren patiënten toch door te gaan met de schadelijke medicijnen. Dat is absurd !! Volgens de wetenschappers zouden nieuwe onderzoeken noodzakelijk zijn om de conclusies te bevestigen. Of er nieuwe, onafhankelijke onderzoeken er zullen komen, moet u maar afwachten. Tegen die tijd kunnen vrouwen doorgaan kanker op te lopen. Maar ze hebben het beste met u voor hoor !!

Lichaamsbeweging en gezonde voeding voorkomen ook bloeddruk aandoeningen

Preventie is de sleutel, ook bij bloeddruk
Wat de Big Pharma wetenschappers gewoonlijk niet bespreken is preventie. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u gezond blijft, maar ziek wordt en blijft.

U kunt er wel degelijk iets tegen doen. Allereerst, een gezonde levensstijl voorkomt (ernstige) ziekten. Dus gezond eten en veel lichaamsbeweging. Zorg goed voor uw immuunsysteem.
Vermijd bewerkte zout en suiker. Gebruik zeezout/ Himalaya zout en natuurlijke zoetstoffen. Fast food en bewerkt voedsel, veroorzaakt ziekten. Daarentegen is o.a. kokoswater. vitamine d en Jiaogulan goed tegen hoge bloeddruk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.