woensdag 4 december 2013

Ineffectieve antibiotica creëren Superbacteriën

Moderne geneeskunde kan besmettelijke ziekten niet beteugelen. Zo zijn antibiotica ineffectief en schadelijk. Niet alleen op micro schaal, maar ook op macro schaal. Big Pharma medicijnen en behandelingen maken ziekten juist nog gevaarlijker. Bacteriën passen zich nu eenmaal snel aan en ontwikkelen nieuwe biochemische afweer mechanismen. Ziekteverwekkers worden resistenter en er ontstaan Superbacteriën.
Zoals we al eerder berichtten zijn Tuberculose en Malaria nu veel resistenter en gevaarlijker.
Ook in de landbouw zijn er door het gebruik van GMO en andere chemicaliën, Super onkruiden ontstaan.

Superbacteriën, met dank aan de wetenschappers.

Zelfs de establishment organisaties luiden nu de alarmklok om zich in te dekken en te kunnen zeggen dat ze het voorspeld hadden. Antibiotica hebben hun tijd gehad, geven ze nu toe. Dit betekent dat artsen over de hele wereld, de meeste infecties niet meer zullen kunnen behandelen.

Resistente Superbacteriën vormen een van de ernstigste bedreigingen in de geschiedenis van de geneeskunde, waarschuwen de "experts".  Routinematige handelingen kunnen "in de zeer nabije toekomst" dodelijk worden, omdat bacteriën resistenter worden. Volgens de "experts" kan een eeuw van medische "vooruitgang" teniet gedaan worden.

Mind control door het establishment

Niet alleen zullen ziekteverwekkers gevaarlijker worden, maar ook de vergrijzing zorgt ervoor dat meer mensen erg kwetsbaar zullen worden. Door de vergrijzing al gestegen kosten voor de gezondheidszorg zullen dan nog meer stijgen, waarschuwen de wetenschappers ons.

Psychologische controle is geraffineerd.

De elite bereidt met dit soort berichten de burgers erop voor dat er in de toekomst, vanwege financiële problemen, keuzes moeten worden gemaakt. Wie heeft recht op een behandeling en wie niet? Wie dient te sterven en wie niet? Uiteraard willen de nieuwe dr. Mengeles daarover gaan beslissen en op grote schaal genocide plegen. Met als grote chantagemiddel de slechte economische economische toestand, die de superrijken zelf hebben gecreëerd. Kortom: de mens is in de wurggreep van deze experimenterende gekken en het establishment die ze dienen. In plaats van dat ze berecht worden en verantwoording afleggen over het grote gevaar dat ze hebben veroorzaakt, eisen ze juist meer invloed op.

Overkill aan antibiotica

Alleen al in Engeland worden er jaarlijks ongeveer 35 miljoen antibiotica voorgeschreven. Hoe meer medicijnen er worden gebruikt des te meer bacteriën in staat zullen zijn zich aan te passen en resistenter te worden tegen medicijnen.

Een deel van de problematiek ligt ook bij de gebrainwashte onwetende patiënten die vaak medicijnen verwachten of zelfs eisen. En indien ze dat niet krijgen, proberen ze het ergens anders te halen. Zichzelf informeren, kritisch objectief nadenken en bewust keuzes maken, loont zich dus in alle facetten van het leven.

Antibiotica worden ook in grote hoeveelheden gebruikt in de landbouw, visserij en door dierenartsen. Het komt dus ook in het milieu terecht en versterkt de bacteriële resistentie, met verdere gevolgen voor de menselijke gezondheid.

Grote hoeveelheden antibiotica verergeren het probleem

Vele medische handelingen in de moderne gezondheidszorg zijn gebaseerd op antibiotica . Ze worden gebruikt voor profylaxe voor een operatie, orgaantransplantaties en voor kanker chemo therapieën die overigens niet helpen en dodelijk zijn. Grote veranderingen in de moderne gezondheidszorg zijn noodzakelijk, zoals de Big Pharma wetenschappers eigenlijk toegeven.

Moderne geneeskunde stelt zelfmoord voor

Niet alleen liefde maakt blind, maar ook haat en angst. Door angst te zaaien hopen de sociale ingenieurs dat u blind de "experts" zult volgen die het "beste" voorhebben met de wereld. Ze zeggen alleen niet dat ze de mensheid willen decimeren. Hun uitleg voor de Superbacteriën is dat er in de laatste tijd TE WEINIG medicijnen zijn ontwikkeld.

Big Pharma en de moderne geneeskunde willen derhalve nieuwe medicijnen ontwikkelen tegen deze super ziekteverwekkers. WAANZIN. Juist de Big Pharma medicijnen hebben deze problemen veroorzaakt en nu willen ze meer probleem veroorzakende medicijnen ontwikkelen.
Dit is een veel gebruikte tactiek van de elite. De economische crisis van 2008 werd veroorzaakt door schulden. De oplossing die de elite voorstelde en doorheen wist te drukken: MEER schulden en dus meer economische zelfmoord. En nu willen ze: MEER MEDICIJNEN. De gevolgen kunt u wel raden.

Versterk uw immuunsysteem, het is uw grootste beschermer.

Vermijd dus antibiotica en Big Pharma medicijnen. Hanteer een gezonde levensstijl en blijf gezond met MMS en andere producten. Vergeet ook niet anderen te informeren. Hiermee blijft u niet alleen gezond; u helpt ook anderen en redt toekomstige generaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.