woensdag 18 december 2013

Kankerverwekkende stoffen in producten multinationals - 2

Revlon
Een andere grote bedrijf, Revlon, ondersteunt zogenaamd de strijd tegen (borst)kanker, om een goed imago te kweken. Maar heimelijk stopt deze grote cosmetica gigant, kankerverwekkende en hormoonverstorende chemicaliën in Revlon cosmetica.

Gelukkig brachten enkele consumentengroeperingen dit aan het licht. Hun onderzoek ontdekte dat veel van hun producten, van mascara tot eyeliners, giftige chemicaliën bevatten. Hier de volledige lijst

Grote bedrijven hebben meer knowhow en middelen voor schadelijke producten

Enkele chemicaliën
-  Gebutyleerde verbindingen (BHT) : In haarkleurmiddelen en lipgloss, veroorzaakt kanker.
-  Quaternium - 15 en andere - formaldehyde vrijgevende chemicaliën: In mascara, geperste poeders en eyeliner, veroorzaakt kanker.
-  Parabenen : In eyeliners en haarverf, een hormoonontregelaar in verband gebracht met kanker.
-  Octinoxate : In foundation make-up, een hormoonontregelaar veroorzaakt schildklier aandoeningen.
-  Resorcinol : In haarverf, een hormoonontregelaar en allergeen.
-  P - fenyleendiamine : In haarverf, een respiratorische gif.
-  Carbon black - (Roet) : In eyeliners, veroorzaakt kanker.

De onderzochte producten werden in Amerika verkocht. Maar waarschijnlijk zijn deze schadelijke stoffen in Revlon producten over de hele wereld aanwezig, ook al zijn enkele stoffen in Europa verboden.

Vermijd giftige cosmetica; als u ziek wordt, ziet u er niet mooi uit.

Dreigementen Revlon
Revlon was niet gediend met deze onthullingen. In plaats van te stoppen met de vergiftiging, excuses aan te bieden, slachtoffers te compenseren en de producten terug te halen, dreigt Revlon nu met rechtszaken tegen de consumentengroeperingen.

Wilt u gezond blijven? Gebruik dan zo min mogelijk cosmetica. Gerenommeerde misbruiken het vertrouwen en vergiftigen opzettelijk hun klanten. Kijk, voordat u koopt, eerst welke cosmetica producten geen schadelijke stoffen bevatten. Op Skindeep en Goodguide  kunt u bijna alle producten opzoeken. Blijf dus alert en "onderzoek" eerst de producten die u wilt kopen. 

Helaas is het niet 100% te voorkomen dat u in aanraking komt met schadelijke stoffen. Gebruik dus MMS om uzelf constant te ontdoen van kankercellen, parasieten en andere pathogenen. Ziektes zijn te voorkomen en te genezen.

Zie hier: Kankerverwekkende stoffen in producten multinationals - 1

Gerelateerde nieuws: Chemicaliën in verzorgingsproducten veroorzaken huidallergieën

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.