woensdag 22 januari 2014

Paracetamol verhoogt risico op astma explosief

In plaats van de oorzaken van ziektes te bestrijden, pakt de moderne geneeskunde de symptomen aan. En dat ook nog eens met schadelijke Big Pharma medicijnen die vele bijwerkingen hebben.
Het gebruik van sterke pijnstillers is explosief gestegen. Helaas krijgen mensen door de bijwerkingen van medicijnen ook meer ziektes.

Chemicaliën zorgen voor meer astma patiënten
Een van de bijwerkingen van pijnstillers is astma. Astma veroorzaakt hijgen, kortademigheid, benauwdheid en hoesten. Zo'n 30 jaar geleden begonnen artsen in plaats van aspirine, paracetamol voor te schrijven aan kinderen met koorts. Met het gebruik van paracetamol (acetaminophen) nam ook het aantal astma patiënten toe. Dit is uiteraard geen toeval. Talrijke onafhankelijke studies hebben bewezen dat paracetamol het risico op astma drastisch verhoogd. Zelfs na een maand paracetamol gebruik is het verband zichtbaar.

In de VS zijn er vele rechtszaken lopende vanwege leverschade en andere gezondheidsklachten vanwege het paracetamol gebruik.

Gebruik dus zo min mogelijk medicijnen en paracetamol. Sommige pijnstillers zijn zelfs dodelijk.
En indien u eenmaal astma krijgt bent u nog lang niet van Big Pharma. Het wrange is namelijk dat astma patiënten medicijnen krijgen die gevaarlijk zijn dan de ziekte zelf. Astma medicijnen, zoals LABA's (Advair & Serevent) maken meer dodelijke slachtoffers dan astma zelf ! 

Preventie
Astma wordt overigens niet alleen door paracetamol veroorzaakt. Luchtvervuiling, het gebruik van luchtverfrissers en vergelijkbare chemische brouwsels zoals geurkaarsen, plug-in deodorants en lont diffusers veroorzaakt eveneens astma. Vermijd dus deze oorzaken om geen astma te krijgen. Ook frisdranken veroorzaken astma en andere gezondheidsproblemen.. Drink water of vers geperste vruchtensappen als u dorst heeft.


Toch maar geen paracetamol.

Als u pijn heeft kunt u ook natuurlijke pijnstillers zoals gember en khella (een uit Egypte afkomstige kruid) gebruiken. Maar het is vooral belangrijk de ziekte zelf aan te pakken. Als u gezond bent heeft u ook geen pijn meer. Gebruik MMS om uw lichaam te zuiveren van vrije radicalen, kankercellen en andere ziekteverwekkers (pathogenen). Daarnaast versterken MMS en onze andere producten ook uw immuunsysteem en helpen u fit en gezond te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.