zaterdag 1 februari 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil !

Bij velen heerst er de misvatting dat wetenschap of technologie per definitie goed is. Wetenschap op zich is echter, niet goed of slecht; het is een middel voor een doel. Het hangt van de intentie en het gebruik af. Wetenschap is kennis. En kennis is macht. Macht in de handen van "criminelen" is zeer gevaarlijk. Zo ook met de "medische" wetenschap. Die valse "wetenschap", de dogmatische op vervalste bewijzen gebaseerde wetenschap, is helaas het grootste gevaar voor de mensheid. Dit mede dankzij onbetrouwbare gezondheidsorganisaties en toezichthouders.


Hedendaagse wetenschap is tegen de mens.
De wetenschap, onder controle van occulte elitaire groepen zoals Eugenisten (Übermensch aanhangers waaronder Bill Gates), willen de wereldbevolking drastisch verminderen. Ze willen niet alleen de geboorte verminderen maar tegelijkertijd ook de sterftecijfers/ernstige ziekten verhogen o.a. door: het verstoren van het hormoonsysteem, verborgen chemicaliën in voedsel, zware metalen, genetische manipulatie en neurologische verstoorders. Dit uiteraard onder het mom van "het helpen van de mensheid". Het is derhalve belangrijk te kijken wat mensen eigenlijk doen en niet alleen te luisteren naar wat men zegt (te doen). 

Voor hun sinistere doelen misbruiken deze machtswellustige controle "maniakken" ook helaas veel wetenschappers die bereid zijn de mensheid te verraden voor geld, status en het verlangen bij de elite te horen. Maar wat zij niet inzien is dat ook zij of hun familie, uiteindelijk slachtoffer zullen worden.

De mens is nu blootgesteld aan ontelbare zichtbare en onzichtbare gevaren. Voor een gezonde levensstijl is er kennis, alertheid en doorzettingsvermogen vereist. Het is niet alleen belangrijk te weten wat gezond is, maar ook te weten welke gevaren u dient te vermijden. We zullen in de serie artikelen "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" ingaan op de leugens van de "medische wetenschap" en de grootste gevaren ervan voor de mensheid.


Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 1: GMO's

 

Op nummer 1 staat GMO's oftewel Genetisch Gemodificeerde Organismen (GGO)

GMO's veroorzaken een wilde groei van tumoren, onvruchtbaarheid en orgaanfalen. Dat komt omdat GMO gewassen dodelijke insecticiden, in hun eigen weefsels telen. Wanneer deze gewassen worden geconsumeerd door mensen, zijn de insecticiden deel van de maaltijd.

In een experiment werden er GMO's gevoerd aan laboratoriumratten in een experiment, werd er het volgende geconstateerd:

"De dieren op de Genetisch Gemodificeerde dieet leden aan borsttumoren, evenals ernstige lever-en nierbeschadiging. 50% van de mannen en 70% van de vrouwen stierven voortijdig, vergeleken met slechts 30% en 20% in de controlegroep."

Onderstaand een foto van het experiment:


Linker rat: op GMO mais, Rat in het midden: Op GMO mais en Roundup (een Monsanto herbicide) Rechter rat: op Roundup.   Rechts: hun bijbehorende tumoren.

GMO's kunnen ook verklaren waarom onvruchtbaarheid bij volwassenen explosief stijgt en waarom jongere kinderen steeds vaker kanker krijgen.

Een review van 19 studies toonde aan dat het gebruik van genetisch gemodificeerde levensmiddelen significante orgaanstoringen, vooral in de lever en de nieren, veroorzaakt.

Genetisch gemodificeerde levensmiddelen vormen een zeer reële bedreiging voor de genetische integriteit van zowel de mens als het milieu.

Wanneer u een "wetenschapper" GMO's ziet aanprijzen, weet u dat u te maken heeft met "een moordlustige maniak" omdat dood het ultieme resultaat is van hun onverantwoordelijke, gevaarlijke handelingen.

GMO voedsel

In Europa is het wat makkelijker om GMO voedsel te mijden. In de VS en Canada is het niet verplicht om GMO voedsel als GMO aan te duiden.

Welk voedsel bevat GMO?

-In de EU is er geen GMO fruit en groente in de winkel, volgens de EU. In de VS, hetzelfde. Maar indien u in Noord Amerika, bij de boer zelf koopt, kan het GMO bevatten.

-Soja, katoen, koolzaad (uit Noord Amerika), suikerbieten, maïs, papaya (uit Hawaii), soja-eiwit, soja lecithine, maïszetmeel, maïssiroop en hoge fructose maïssiroop zijn veelal GMO. Uiteraard ook de daaruit afgeleide producten.

- Vlees, eieren en zuivelproducten van dieren die GMO voer hebben gegeten (De meerderheid van de GMO maïs en soja wordt gebruikt voor veevoer)

- Zuivelproducten van koeien geïnjecteerd met rbGH (een GMO hormoon)

- Voedingsadditieven, enzymen, aroma's en processing agents, met inbegrip van de zoetstof aspartaam ​​(NutraSweet ®) en stremsel (om kaas te verharden)

- Honing en stuifmeel die mogelijk genetisch gemodificeerde bronnen van stuifmeel hebben.

- Niet voedsel producten die genetisch gemodificeerde ingrediënten kunnen bevatten zijn onder andere: cosmetica, zeep, wasmiddelen, shampoo en badschuim. Farmaceutische bedrijven gebruiken aspartaam ​​in sommige laxeermiddelen, supplementen en vitaminen (voor kinderen).

- Vermijd ook courgette, gebakken goederen en suiker

Uiteraard is deze lijst niet uitputtend. Bovendien kan de situatie zich wijzigen. Wees dus alert.

Een leugen: "Voordelen" GMO.  Te mooi om waar te zijn

Monsanto
De Amerikaanse biotechnologie gigant Monsanto is de grootste GGO producent en GMO voorstander op de wereld. Vooral in Amerika en Canada is het heel dominant. Er is zelfs een speciale Monsanto wet - Monsanto Protection Act- , die Monsanto beschermt.

In de afgelopen jaren is de weerstand tegen Monsanto, over de hele wereld toegenomen. Recentelijk trachtte dit mega concern, GMO's in de EU te introduceren. Dankzij de weerstand in vele landen, is de eerste poging mislukt.
Maar dit bedrijf heeft sinistere doeleinden en zal niet snel opgeven. Het heeft het militaire industriële complex, de GESTAPO zoals CIA/NSA en vrienden in het bedrijfsleven achter zich en schuwt niet voor louche tactieken. Zo meldde de Duitse krant "Süddeutsche Zeitung" dat GMO activisten en onafhankelijke wetenschappers het doelwit zijn (geweest) van het Amerikaanse leger.
Ja, het zijn terroristen; iedereen die de mensheid wil helpen is een terrorist. Want de elite wil immers de mensheid om zeep helpen. Goed is slecht en slecht is goed.

Monsanto; vastberaden om u te vergiftigen
Afgewezen bij de deur, probeert Monsanto nu via het raam naar binnen te komen. Monsanto heeft aangekondigd de aanvragen voor GMO in de EU in te trekken. Het probeert hiermee de tegenstanders, dat zijn uitgezonderd hun pionnen, bijna alle mensen, in slaap te sussen en via een andere weg toch GGO in de EU te introduceren. Het probeert nu namelijk via de Vrije handelsovereenkomst tussen de VS en de EU, de Europese markt te betreden.

Waakzaamheid is dus geboden. Hoewel de labels niet 100% te vertrouwen zijn, is er bij producten uit de VS en Canada meer kans op GGO, omdat de boeren daar gedwongen worden GMO te verbouwen. Eet dus geen Kellogg’s of soortgelijke producten. 
Als u op vakantie gaat moet u extra voorzichtig zijn indien u de labels niet kunt lezen (in een andere taal).

Overigens dient u ook op "verborgen" GMO te letten. Dat zijn stoffen waarbij ook GMO technologieën of stoffen zijn gebruikt. Vooral vegetarisch voedsel bevat verborgen gmo's (maïs/soya en gistextract).

Op GMO compass, gefinancierd door de EU en dus niet onafhankelijk, vindt u ook informatie. Maar die informatie kan dus onbetrouwbaar zijn.

GMO bedrijven zoals Monsanto, Bayer, Dow AgroSciences, en DuPont zitten echter niet stil en hebben gmoanswers.com gelanceerd waar u wordt getrakteerd op gemanipuleerde GMO (dis)informatie. Dit om GMO labeling en strengere eisen te voorkomen. Let op ! Zij kunnen ook zogenaamde onafhankelijke sites van derden gebruiken om u te misleiden.

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 1: GMO's
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 2: Vaccinaties
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 3: Fluoride
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 4: Medicijnen
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 5: Voedingsadditieven
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 6: Pesticiden
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 7: Chemotherapie
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 8: Plastic
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 9: Cosmetica
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 10: Nucleaire straling


Bron: http://www.tuurlijkgezond.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.