zaterdag 8 februari 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 2: Vaccinaties

Hier het tweede deel van de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" over de leugens van de (medische) wetenschap en de grootste gevaren ervan voor de mensheid.

Op nummer 2 staat Vaccinaties

Vaccins bevatten hersenbeschadigende metalen en chemische stoffen zoals kwik, aluminium, MSG en formaldehyde. Maar dat is nog niet alles. Ze bevatten ook gelatine, runderkalfsserum, kalfshuid, geaborteerde foetale weefselen (menselijke diploïde weefsel), nierweefsel van apen en hersenen van muizen. De nieuwe HPV-vaccin bevat zelfs seksueel overdraagbare virussenVoor een gedetailleerde lijst van andere gevaarlijke en onsmakelijke stoffen zie hier.

Bijwerkingen
Vaccins verzwakken niet alleen het immuunsysteem, maar kunnen ook leiden tot verhoogde allergieën en auto-immuunziekten. De bijnieren, alvleesklier, hypofyse, thymus en de milt draaien door. Hierdoor is het lichaam niet meer in staat zichzelf te reguleren. Het gevolg: hartziekten, diabetes, astma, bronchitis, hersenproblemen, vruchtbaarheidsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, problemen bij hormonale functies en andere stoornissen.

De beste immunisatie is natuurlijk immunisatie
Het doorlopen van de werkelijke ziekte is de enige weg voor echte immunisatie. Het lichaam heeft een enorme vermogen om eerder opgelopen ziekten te onthouden en wordt permanent immuun voor de meeste ziekten. Met een gezonde voeding, een  gezonde omgeving en zonder toxische vaccinaties en zonder andere schadelijke stoffen blijft uw lichaam in een ideale harmonie.

Iedere wetenschapper weet dat kwik en formaldehyde giftig is. Toch claimen sommige wetenschappers dat vaccinaties geen bijwerkingen hebben, hoewel ze weten dat het stoffen bevat die het menselijk zenuwstelsel beschadigen. Dr. Diane Harper, de wetenschapper die de Gardasil en Cervarix vaccins ontwikkelde, gaf in 2009 toe dat de vaccins gevaarlijk zijn en niet werken.


Insiders geven het toe:  Vaccins zijn gevaarlijk !
Vaccins dodelijk

Baby's die de meeste vaccins krijgen lopen ook het meeste risico om te worden opgenomen in een ziekenhuis (of te sterven). Tussen 1990 en 2010 zijn er alleen al in de VS, 150.000 kinderen gestorven door vaccins. Griep vaccinaties bij zwangere vrouwen resulteert in een drastische toename van foetale dood en miskramen.

Om het nog bonter te maken: Men kan later de ouders zelfs arresteren voor kindermishandeling, terwijl zij en hun kinderen juist het slachtoffer zijn van vaccin schade !

Vaccins maken niet gezonder

Vaccins zijn gepromoot en doorgezet in naam van de wetenschap. Toch is er geen bewijs dat vaccins de gezondheid van kinderen verbeteren. De vaccins voorstanders zijn dan ook doodsbang om gevaccineerde kinderen te vergelijken met niet-gevaccineerde kinderen, omdat ze weten dat niet-gevaccineerde kinderen veel gezonder zijn. Zulke studies zijn dus niet uitgevoerd.

Kortom; vaccins werken niet, zijn giftig en hebben vele negatieve bijwerkingen. Bovendien maakt het uw lichaam kwetsbaar tegen nieuwe soortgelijke vormen van griep.

Manipulatie apparaat draait op volle toeren

Vaccins werken niet. Maar zelfs die waarheid wordt door de elitaire occulte Big Pharma misvormt en misbruikt om het nutteloze, maar gevaarlijke jaarlijkse griep vaccin te pushen. De valse logica die de elite u tracht te verkopen is deze: U heeft vaccins gehad, maar u bent nog steeds ziek of zelfs zieker. Dat komt omdat u TE WEINIG vaccins heeft gebruikt.  Begrijpt u de logica? Het gif heeft u ziek gemaakt. Maar om weer beter te worden MOET u MEER gif innemen!! Dus meer vaccins is goed voor u !!! Vaccins zijn "goed", maar niet voor u. Ze zijn goed voor de eugenistische elite die daarmee de bevolking wil reduceren! En daarbij maken ze zelfs ook nog eens winst. Net als de ter dood veroordeelde gedetineerden in China die hun eigen executiekosten moeten betalen, laat de elite u ook nog voor uw eigen dood/ziekte betalen. Humanisme op zijn best !! Goed is slecht en slecht is goed.

Big Pharma: Meer vaccins !

De elite gebruikt dezelfde tactiek ook op andere gebieden. Zoals bij de opzettelijk veroorzaakte financiële crisis die in 2007 begon. De problemen ontstonden omdat de Europese en Amerikaanse overheden en (financiële) instellingen teveel schulden maakten en de toezichthouders hun taken niet uitvoerden. Overigens profiteerden veelal de internationale bankiers van de gemaakte schulden. De oplossing die de grote bankiers voorstelden: MEER schulden maken !!! Als een normale bedrijf in financiële problemen komt, gaat het failliet. Maar niet de grote bankiers die wereld controleren. De notie van "too big to fail" werd geïntroduceerd. Alle middelen werden gebruikt om de publieke opinie te overtuigen de wereldeconomie te redden door de eisen van de grote bankiers, in te willigen. Het resultaat: de elite steelt triljoenen en laat de bevolkingen daarvoor betalen. Faillissement van vele landen is bijna onontkoombaar. Uw tegoeden bij de bank zijn ook in groot gevaar. Noord Amerikanen en Europeanen zijn moderne slaven van de elite geworden. Om dit voort te laten duren blijft men u manipuleren. Want zodra de bevolking de waarheid kent en in opstand komt, is de elite machteloos.
Het eigenlijke doel van het verhogen van de schuldenlast: Transformatie van rijkdom/ resources, meer greep op alle facetten van het leven en het controleren van landen en de bevolkingen door ze in schulden te steken.

Niet voor niets wordt de mens ook geestelijk met stress, angst, mind control, manipulatieve media, censuur en andere technieken, constant wordt aangevallen. Ze hebben met succes onlogische en vreemde oplossingen weten door te drukken. Zonder de mind control zou hun bedrog niet hebben kunnen slagen. De parasitaire elite wil overigens het machtscentrum van het Westen naar het "communistische" China, die zij ook controleren, verplaatsen.

Keuze is simpel
Vermijd vaccins. Niet overtuigd? Kijk dan naar de bevindingen van anderen.
Teuni Kuiper heeft overigens een studie naar vaccins uitgevoerd en hierover een boek geschreven. Geschrokken door haar bevindingen biedt zij haar boek "De verborgen gevaren van vaccinaties" gratis ter download aan. Dank je Teuni !

U kunt ook de video "Vaccineren Ja of Nee" bekijken (meerdere delen) Hieronder deel 1:Bron: Tuurlijk Gezond

Naschrift MMS Winkel : We hebben u in reeds in vele artikelen (o.a.  1 2 ) gewaarschuwd voor vaccins.
Ook Jim Humble raadt vaccins af. Zie tip nr.15: 29 Tips voor snellere en betere MMS resultaten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.