zaterdag 22 februari 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 4: Medicijnen

Hier het vierde deel van de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" over de leugens van de (medische) wetenschap en de grootste gevaren ervan voor de mensheid.

Zo ziet Big Pharma het graag
Op nummer 4 staat Medicijnen

Farmaceutische bedrijven zijn er niet om u gezond te maken. Zij zijn er om ziekten te stimuleren, om u langdurig ziek te maken en te laten sterven. Daarbij maken ze natuurlijk goed winst met hun gepatenteerde, dure chemische medicijnen.

Maar hun behandelingen genezen ziektes niet. Ze houden het alleen maar op een "acceptabel niveau" waardoor u uw hele leven afhankelijk blijft van de farmaceutische industrie.

De farmaceutische bedrijven dwingen patiënten tot het gebruik van een giftige cocktail van meerdere chemische drugs, die nooit in combinatie zijn getest. Al die giffen hebben een verwoestende effect op uw lever, nieren, alvleesklier en hersenen. Howel ze in naam van de wetenschap worden voorgeschreven hebben alle medicijnen giftige bijwerkingen. In de VS sterven er jaarlijks ongeveer 100.000 ! mensen door medicijnen.In Nederland sterven er jaarlijks 3.500 mensen door medicijnen. Medicijnen zijn dus vele malen gevaarlijker dan het verkeer, geweldsmisdrijven en terrorisme die als excuses worden gebruikt om onze (mensen)rechten te beperken.

Artsen weten dat de medicijnen die ze voorschrijven patiënten doden, maar ze blijven daarmee doorgaan omdat het financieel lucratief is. Artsen die antidepressiva, ADHD- en bloeddruk medicijnen voorschrijven en promoten zijn eigenlijk medeschuldig aan het bedrog door de drugskartels. Zij vergiftigen, onder het mom van de wetenschap, willens en wetens hun patiënten met dodelijke chemicaliën. "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" is de motto van die artsen.

Geneesmiddelen vergen duizenden slachtoffers
Enkele voorbeelden van schadelijke effecten medicijnen: Grote groepen krijgen psychedelische medicijnen. En de veelvuldig voorgeschreven cholesterolverlagend medicamenten (statine) veroorzaken spieratrofie aandoeningen, leverfalen en soms zelfs de dood. Ze kunnen niet meer zeggen " Wir haben es nicht gewußt", ze weten het. Sommige "medici" willen zelfs nog verder gaan en statine aan het kraanwater toevoegen, net als fluoride in sommige delen van de wereld.

Maak dus zo min mogelijk gebruik van de reguliere gezondheidszorg en blijf uit de buurt van Big Pharma medicijnen. Leef gezond en vermijd ziekte veroorzakende factoren. Indien u toch ziek mocht worden kunt u altijd natuurlijke of alternatieve genenezingswijzen gebruiken.

Bron:  http://www.tuurlijkgezond.com/  
Naschrift MMS Winkel : ZIe ook Medicijnen maken moe en andere artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.