zaterdag 1 maart 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 5: Voedingsadditieven

Hier het vijfde deel van de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" over de leugens van de (medische) wetenschap en de grootste gevaren ervan voor de mensheid.

Op Nummer 5:  Voedingsadditieven

Helaas zijn in onze maatschappij imago en benamingen belangrijker dan de waarheid en oprechtheid.  Het lijkt op iets, maar is het niet. Het lijkt op democratie, maar is het niet. Het lijkt op zorg, maar is het niet.
Zo ook bijvoorbeeld de 'bosbessen' in ontbijtgranen, bagels, pannenkoek mixen en andere voedingsmiddelen die geen echte bosbessen zijn. Het zijn in feite chemische brouwsels gemaakt met propyleenglycol, kunstmatige blauwe kleuren en kwik beladen high-fructose corn syrup. 

Voedsel vol met voedingsadditieven

Was het alleen maar dat ! Bijna al het bewerkte voedsel dat u koopt is gemaakt met chemische stoffen die neurologische aandoeningen, nierziekten, leverziekten, galstenen, diabetes, hart-en vaatziekten en kanker veroorzaken.
Al deze stoffen zijn gefabriceerd door wetenschappers om "dode" voedingsmiddelen te creëren die u langzaam vermoorden (slow kill). Maar deze chemicaliën zijn niet zo giftig dat uw dood, gekoppeld kan worden aan één ingrediënt, zodat zij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld.

Een voorbeeld: 100 mensen vallen een persoon gelijktijdig aan. Elke persoon deelt één klap uit. Als gevolg van deze aanval sterft het slachtoffer. Elk van deze 100 aanvallers zegt niet verantwoordelijk te zijn voor de dood omdat een mens niet sterft van één klap. Maar feit is wel dat deze gecombineerde aanval van 100 klappen letsel veroorzaakt ten gevolge waarvan het slachtoffer overlijdt. Dat is ook juist exact wat de voedingsindustrie doet en zegt. Ze stoppen hun producten vol met chemische toevoegingen. Als u één product eet zult u er niet meteen van dood vallen. Maar een mens consumeert door de jaren heen wel honderden producten die duizenden voedingsadditieven bevatten. Elk van die toevoegingen tast uw gezondheid iets aan. Door de accumulatie van de duizenden voedingsadditieven wordt uw gezondheid ernstig aangetast en sterft u of wordt u ernstig ziek.

Slow kill via chemische additieven
De FDA en andere organisaties hebben deze stoffen niet onderzocht. Ze "namen aan" of pretendeerden het aan te nemen dat het veilig was omdat de voedselfabrikanten het zo zeiden. Om het nog erger te maken; sommige voedingsadditieven bevatten GMO. Als gevolg hiervan, is uw voeding nu vol met een mix van dodelijke stoffen zoals (met ENKELE veroorzaakte klachten):

- Aspartaam  (GMO:neurologische stoornissen, beroertes & migraine)
- Acrylamide (kankerverwekkend)
- BPA (kanker, onvruchtbaarheid & hormonale stoornissen)
- Caseïne
- Chloor-gebaseerde zoetstoffen
- Fosforzuur
- Gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën (geblokkeerde slagaders)
- Gehomogeniseerde melk/vetten (hart-en vaatziekten)
- Gistextract (MSG)
- High Fructose Corn Syrup (diabetes, obesitas & stemmingsstoornissen)
- GMO ingrediënten (onvruchtbaarheid & vergiftiging)
- Kleurstoffen
- MSG (overgewicht,verstijving & hoofdpijn)
- Natrium (zout)
- Natriumbenzoaat en andere conserveringsmiddelen
- Natrium nitriet (hersentumoren, alvleesklierkanker & darmkanker )
- Propyleen Glycol
- Soja-eiwit (GMO)
- Sucralose
- Suiker (diabetes, obesitas, stemmingsstoornissen & voedingstekorten)
- Textured Vegetable Protein (GMO)

Voedsel wordt volgestopt met weerzinwekkende middelen. Vooral fast food is schadelijk. Zo bevat Chicken McNuggets van McDonald's "Dimethylpolysiloxaan",  een antischuimmiddel.

Een veel betere naam
Al dit alles wordt ontworpen en gedaan in de naam van de "wetenschap". De wetenschappers gebruiken chemicaliën om een dode product zonder voedingswaarde te maken dat eruit ziet en smaakt als voedsel, maar eigenlijk geen voedsel is omdat het niet eten is. Het bederft ook niet. Zelfs bacteriën eten sommige van die producten niet!

Wat kunt u ertegen doen?
Eet gezond, dus zo min mogelijk bewerkte voedsel. Informeer u zelf en lees de ingrediënten. Koop geen schadelijke producten, als u boodschappen doet. Producten van grote bedrijven bevatten in het algemeen meer schadelijke stoffen. Koop van lokale bedrijven. Hun producten zijn in het algemeen gezonder omdat ze oprechter zijn, dichter bij hun klanten staan en ook minder know how hebben omtrent schadelijke additieven en processen. Hierdoor voorkomt u ook dat er monopolies worden gevormd waardoor het veel makkelijker is om schadelijke producten te produceren en hoge prijzen te hanteren.
Maar het beste is natuurlijk als u zelf uw eigen voedsel verbouwt en zelf kookt.

Bron:  http://www.tuurlijkgezond.com/  
Naschrift MMS Winkel :  Zie ook 
Nog meer onsmakelijke ingrediënten in uw voedsel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.