zondag 9 maart 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 6: Pesticiden

Hier het zesde deel van de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" over de leugens van de (medische) wetenschap en de grootste gevaren ervan voor de mensheid.

Nummer 6:  Pesticiden


Pesticiden worden op verschillende wijzen besproeid

Chemische pesticiden worden gemaakt van aardolie en sommige zijn gebaseerd op fluoride. Pesticiden worden natuurlijk gespoten op gewassen om insecten te doden. Maar veel wetenschappelijk onderzoek toont aan dat pesticiden intact blijven op levensmiddelen, en wanneer ze geconsumeerd door mensen veroorzaken ze verwoestende ziekten zoals:

• Alzheimer en dementie
• Neurologische aandoeningen zoals Parkinson
• Celdood
• Aangeboren afwijkingen
• ADHD, maar verbazingwekkend genoeg bevelen sommige "wetenschappers" aan meer pesticiden te eten!

Daarnaast doden pesticiden bestuivers zoals bijen en vogels.

Pesticiden blijven veelal op het voedsel

Wetenschappers die werken voor chemische bedrijven beweren dat, "gebaseerd op wetenschappelijke bewijzen", bestrijdingsmiddelen volkomen veilig zijn om te consumeren in onbeperkte hoeveelheden. Zij verbergen zich achter het feit dat pesticiden mensen langzaam doden waardoor de ware verwoestende aard van deze chemicaliƫn niet direct zichtbaar wordt.

Wanneer mensen overlijden aan pesticiden, zegt men dat ze zijn overleden aan dingen als "leverfalen" of "natuurlijke oorzaken." Terwijl in werkelijkheid hun dood drastisch werd versneld door de onbedoelde consumptie van grote hoeveelheden synthetische chemische pesticiden, herbiciden en fungiciden. Geen van allen zijn ze veilig voor langdurige consumptie door de mens.

Gevaarlijk om in te ademen, maar veilig om te consumeren?

Laten we de belachelijkheid van de "argumenten" van pesticiden voorstanders aan de hand van een voorbeeld duidelijk maken:
Henk wil Jan vermoorden. Henk doet elke dag wat gif in het eten van Jan. Hierdoor krijgt Jan enkele tijd later een hartaanval en sterft. Kan Henk nu zeggen dat hij onschuldig is? Immers Jan is gestorven door een slechte gezondheid, een hartaanval.
Uiteraard zal die smoesje niet worden geaccepteerd en zal Henk verantwoordelijk worden gehouden voor de dood. Dit is nou exact wat massa moordende wetenschappers ook zeggen !

Bron:  http://www.tuurlijkgezond.com/  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.