dinsdag 8 april 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 9: Cosmetica

Hier het negende deel van de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" over de leugens van de (medische) wetenschap en de grootste gevaren ervan voor de mensheid.

Op nummer 9: Cosmetica

Chemicaliën in verzorgingsproducten veroorzaken huidallergieën. Maar dat is nog niet alles. Niet-biologische cosmetica en verzorgingsproducten zitten vol met "wetenschappelijk geformuleerde" chemische ingrediënten die ook kanker, leverschade, nierschade en neurologische aandoeningen veroorzaken.

Het schoonheidsideaal laat u lijden

Daarnaast bevatten veel parfums dierlijke producten, met inbegrip van dierlijke urine of andere afscheidingen van dieren.  Maar dat gaat "Lady Gaga" blijkbaar niet ver genoeg. Lady Gaga wil niet alleen de lichaam beschadigen, maar ook de geest. (Met "Lady Gaga" bedoelen we degenen die haar controleren. Zij heeft vrij weinig te zeggen in wat ze doet.) Manipulatie van de geest, niet alleen door haar optredens als zanger en lyrics, maar ook door "haar" producten. Ze introduceerde in 2012 "Fame", een parfum met ingrediënten gebruikt in oude seks magie rituelen. Belladonna is een ingrediënt in Fame. Het heeft een hallucinerende werking en veroorzaakt een agressieve vrouwelijke seksualiteit. Hoewel het niet op de verpakking staat, bevat Fame, een synthetisch feromoon gebaseerd op de moleculaire structuur van mannelijk sperma. Daarnaast bevat het ook een synthetische ingrediënt gebaseerd op de moleculaire structuur van Lady Gaga bloed. Dus bloed en sperma in een parfum !! Haar boodschap: sex en dood. Dood is sexy ! Uiteraard is het promofilmpje ook vol met satanische mind control.

Hoe succesvol de brainwashing is, laat het volgende voorbeeld zien. Mike Adams schreef een kritische artikel over Lady Gaga en haar kleding uit dierenvlees. Het gevolg: haatmail en scheldpartijen van fans. Voor de fans is zij een "God(in)" ook al is de kritiek onderbouwd. Dat laat zien hoe succesvol de fans gebrainwasht zijn. De leugens zijn een deel van hun waarheid, hun wereld geworden. Als ze geconfronteerd worden met de waarheid treedt het zelfverdedigingsmechanisme van het ego in werking. De "zoete" leugen wordt verkozen boven de "bittere" waarheid. We hebben niks tegen Lady Gaga persoonlijk. Gisteren was het Madonna, vandaag Lady Gaga en morgen iemand anders. Voor de muziek- en filmindustrie zijn artiesten een pion, uitwisselbaar en opofferbaar.

De zoete cosmetica leugen.

Terug naar chemicaliën. Een gemiddelde "skin lotion" bestaat uit een misselijkmakende cocktail van ongelooflijk giftige chemicaliën die in bulk gekocht zijn van chemische fabrieken. Vele producten hebben schrikbarend hoge loodniveaus. Gelet op de aard van de industrie, is het niet verbazend dat de meeste cosmetica fabrikanten de waarheid proberen te verbergen door de ingrediënten van hun te dure producten, voor de consumenten te verbergen.

De FDA en andere toezichtorganen staan zoals gewoonlijk openlijk toe dat kankerverwekkende chemicaliën en zware metalen in cosmetica worden gebruikt. Mensen die ziek worden door cosmetica zijn dan klanten voor de lucratieve maar dodelijke kanker-industrie.

Toeval bestaat niet. Cosmetica en verzorgingsproducten worden welbewust geformuleerd met gevaarlijke, soms dodelijke chemicaliën zoals parabenen, triclosan, ethoxylaten, diethanolamine, en ftalaten. Een typische parfum geur bevat meer dan 20 kankerverwekkende stoffen. Sommige gewetensvolle experts hebben gewaarschuwd dat ook grote namen, kankerverwekkende chemicaliën in hun producten hebben.

Enkele schadelijke stoffen in lipstick

Al deze kankerverwekkende stoffen zijn door de wetenschap uitgevonden en worden op wetenschappelijke basis gebruikt in cosmetica. Uiteraard zien deze wetenschappers wat ze willen zien. Hun bewijzen en conclusies zijn hierdoor selectief en vervormd. Aangezien anderen niet de kennis hebben om dit te zien, komen ze hier ook nog eens goed mee weg. Voor die "wetenschappers" geldt: Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Houd dat in uw achterhoofd wanneer u sommige wetenschappers dodelijke producten goed ziet praten.

Cosmetica: Schijn bedriegt
Hier kunt u zien welke gevaarlijke stoffen er in de diverse cosmetica en verzorgingsproducten zitten.
Gelukkig is er een milieu- en gezondheidsbeweging die een uitstekende online database van cosmetische ingrediënten heeft, waar u meer dan 71.000 producten kunt controleren op mogelijke gevaarlijke ingrediënten.
Er is ook een database met "veilige" producten.

Let op: De samenstelling van een product kan zich wijzigen. Wat eens goed was, kan slecht worden en andersom. Zo kan een giftige stof worden vervangen door een andere giftige(re) stof. Controleer uw producten dus regelmatig.


Bron:  http://www.tuurlijkgezond.com/  
 

Naschrift MMS Winkel :  Zie ook: 
Chemicaliën in verzorgingsproducten veroorzaken huidallergieën
Kankerverwekkende stoffen in producten multinationals - 2 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.