maandag 14 april 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 10: Nucleaire straling

Hier het tiende en laatste deel van de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" over de leugens van de (medische) wetenschap en de grootste gevaren ervan voor de mensheid.

Nummer 10: Nucleaire straling

De laatste gevaar voor de mensheid is tricky. Zolang alles goed gaat, zijn kerncentrales, uitgezonderd radioactief afval, niet zo gevaarlijk. MAAR als er een ongeluk, een natuurramp  of een andere vreselijke gebeurtenis plaats vindt, is de hele wereld en de hele mensheid in groot gevaar.

Radioactief afval vormt een groot probleem

Wetenschappers met grootheidswaanzin wanen dat ze God zijn, dat hun kennis ongelimiteerd is en dat ze alles kunnen voorspellen. Ze vinden het leuk te experimenteren en te bewijzen dat ze een Übermensch zijn. En dat terwijl hun kennis gelimiteerd is en ze vaak iets gissen en het beste hopen.
En er als er ook nog geld te verdienen valt, vormen ze helemaal een gevaar voor de mens en wereld.

In naam van "de wetenschap," zijn er overal ter wereld vele dodelijke, instabiele kerncentrales gebouwd die de hele mensheid bedreigen. Juist mensen, zoals de wetenschappers, die denken dat ze heel slim zijn, maken de domste fouten.
In Japan zijn er veel aardbevingen en ook veel tsunami's. Toch hebben de "geniale" wetenschappers Japan vol gebouwd met kerncentrales waarvan sommige aan de kust zijn, zoals in Fukushima, waar er ook nog tsunami gevaar is.

Kerncentrales, tikkende tijdbommen?

Vandaag zijn er wereldwijd 435 kerncentrales, actief in 31 landen. In Europa zijn er 185 kerncentrales waarvan 58 in Frankrijk, 7 in België en 1 in Nederland.

Met behulp van kerncentrales produceren de wetenschappers ook nog eens atoombommen.
Elke centrale loopt het risico van een nucleaire kernsmelting. Daarnaast is er nog steeds het probleem van radioactief afval. De wetenschappers hebben daar nog geen oplossing voor. Maar dat geeft niet; gewoon doorgaan, aldus de wetenschappers. Bovendien bestaat het risico dat kerncentrales aangevallen zullen worden door een machtswellustige leider/land.

Elektro Magnetische Pulsen kunnen ook voor een smelting zorgen omdat het koelingssysteem afhankelijk is van het elektriciteitsnet die bij bij een EMP, buiten werking zijn.

Ook gevaren waar er tot nu toe niet veel bij is stilgestaan kunnen een kernsmelting veroorzaken. Te denken valt aan zonnestormen, meteoren of een eens onbekende gevaar.

Kernenergie; Russisch roulette

Het grote gevaar bestaat dat als er een kerncentrale smelt, dit een kettingreactie teweeg kan brengen. Vooral in Frankrijk en Europa is dit gevaar groter. Indien er een kettingreactie, met meerdere kernsmeltingen plaats vindt, zou al het leven op aarde vernietigd kunnen worden.

Lessen uit eerdere rampen

Wat bij een ongeluk of kernsmelting wel zeker is, is dat de overheden net als bij Chernobyl en Fukushima, zullen liegen. Ondanks de vele "geruststellingen" van de Japanse autoriteiten zijn de problemen in Fukushima nog steeds niet voorbij. De Grote Oceaan is aanzienlijk vervuild. Eerder dit jaar bereikten de radioactieve materialen de westkust van Amerika en Canada.
Na de ramp in 2011 beloofde Japan nucleaire energie uit te bannen. Maar nu de gemoederen wat gerust zijn heeft Japan besloten nucleaire energie weer te gebruiken.

Mensenlevens zijn niet de eerste prioriteit. Direct na het ongeval werden onwetende Amerikaanse militairen ingezet om de situatie te "herstellen". De militairen die hierbij betrokken waren kregen later zeer ernstige gezondheidsproblemen. De Japanners maakten het zelfs nog bonter; Eerder dit jaar werden er nietsvermoedende daklozen en junks ingezet bij de schoonmaak. De vraag is nu: Waarom gaan degenen die claimen dat er geen problemen zijn, niet zelf naar Fukushima ?
Fukushima heeft ook bewezen dat de kosten bij een ongeval vele malen hoger dan de baten van een centrale. 

Kernrampen hebben langdurige effecten en beïnvloeden iedereen

Kernenergie, misschien toch geen goed idee? Regeringen rechtvaardigen het gebruik van kernenergie door te wijzen op de vraag naar energie. Bovendien zijn de alternatieven te duur, aldus de voorstanders. Zij weten dat in de materialistische consumptiemaatschappij, mensen bang zijn om concessies te doen aan hun levensstijl. Maar die energie afhankelijkheid is door de elite zelf gecreëerd en wordt nu door de zelfde elite gebruikt om het gebruik van kernenergie te rechtvaardigen.

Indien iedereen zijn eigen energie kon opwekken, zou niet alleen de afhankelijk van kernenergie afnemen, maar tevens ook de afhankelijk van de staat/elektriciteitsnetZelfbeschikkingsrecht voor de mens, ook op andere gebieden zoals de gezondheidszorg, voeding en het economische leven. Maar zouden de overheden dat wel willen?


NB: Naar aanleiding van klachten van vooral vakantiegangers, het volgende:

In sommige landen waaronder Turkije is de toegang tot sommige websites waaronder YouTube, geblokkeerd (vanwege een corruptieschandaal). Dit betekent onder meer dat u in deze landen, video's op deze en andere sites, die afkomstig zijn van YouTube en andere geblokkeerde sites, niet kunt bekijken.
De Turkse site Iyitabii.com adviseert bezoekers gebruik te maken van 12VPN. U kunt natuurlijk ook een andere VPN service gebruiken om ongecensureerd te internetten en de YouTube video's op onze blog te bekijken.

Dit was het laatste deel van de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!"

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 1: GMO's
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 2: Vaccinaties
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 3: Fluoride
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 4: Medicijnen
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 5: Voedingsadditieven
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 6: Pesticiden
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 7: Chemotherapie
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 8: Plastic
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 9: Cosmetica
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 10: Nucleaire straling

Bron:  http://www.tuurlijkgezond.com/  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.