zaterdag 28 juni 2014

Herpes is te helen!

Herpes is een van de zogenaamde "ongeneselijke" ziekten. Er wordt geschat dat maar liefst 80% van de mensen in de VS de "Herpes" virus hebben. Er zijn vele soorten van het Herpes virus.

Zogenaamd Herpes positief geteste mensen zijn voor de rest van hun leven veroordeeld tot Big Pharma medicijnen die uitbraken in toom houden, maar nooit de ziekte zelf genezen. Ik zeg "zogenaamd" omdat het immuunsysteem in een gezond lichaam van nature "anti-lichamen" produceert bij het bestrijden van een indringer (pathogeen). Als u dus "antistoffen" voor een specifieke ziekte  heeft, betekent dit niet dat u de ziekte heeft, maar dat het lichaam in het verleden tegen de ziekte heeft gestreden.


De medische en farmaceutische industrie misbruikt de onwetendheid van de mensen om hen te overtuigen om medicijnen zoals "Valtrex" te gebruiken. "Anti-lichamen" zouden eigenlijk "Pro-lichamen" genoemd moeten worden, omdat ze van nature worden geproduceerd om het lichaam te helpen. Ze zijn dus voor het lichaam niet er tegen.

Wanneer het lichaam uitgelokt wordt om antilichamen te produceren door de toevoeging van "antigenen", die in de bloedstroom geïnjecteerd worden om een antilichaam respons te genereren, krijgen we dan de goede metingen van de antilichamen bij deze bloedonderzoeken? Verschijnen deze "antilichamen" niet altijd bij "hun" tests om valse positieven te produceren? Is dat hun doel? En hoe zit het met de hulpstoffen (adjuvanten) die worden toegevoegd. Als er een "adjuvant" zoals "Squalene" in de bloedbaan wordt gebracht, dan valt het immuunsysteem zichzelf aan. Dit veroorzaakt dan een "auto-immuun ziekte" die we vandaag de dag veel zien, vooral met betrekking tot HIV. Veel van de hedendaagse gezondheidsproblemen zijn kunstmatig geïmplanteerde auto-immuun reacties van het lichaam die verkeerd gediagnotiseerd worden.

Hier een belangrijke citaat uit Andreas Moritz's boek, "Vaccine-nation, poisoning the population one shot at a time” (Vaccin-natie, het vergiftigen van de bevolking een voor een").

"Om een natuurlijke en echte weerstand tegen ziekte te creëren, moet een pathogeen de complete ontstekings-en immuunreacties opwekken. Dit is een complexe reactie die overal in het complexe immuunsysteem van het lichaam resoneert. Wanneer dit natuurlijk gebeurt, krijgt het lichaam een levenslange immuniteit voor een bepaalde (ziekte)kiem.

Maar om dit te laten gebeuren, moet de ziekteverwekker natuurlijke kanalen passeren, van buiten naar binnen. Bijvoorbeeld, de pathogeen moet door de luchtwegen of via het speeksel of de huid naar de andere zuiveringsorganen (slijmvliezen, thymus, lever en milt) gaan.

Vaccins doen dit niet. In plaats daarvan wordt het "van buiten naar binnen" proces helemaal omzeild. Het wordt rechtstreeks ingespoten, waardoor er geen volledige immuunrespons tot stand komt.

Door het injecteren van een levende maar verzwakte virus, delen van een virus of een dode virus misleiden vaccins het immuunsysteem tot het vrijgeven van antilichamen tegen een bepaald pathogeen. Deze snelkoppeling, is als het ware, de theorie waarop vaccins gebaseerd zijn en vertoont ernstige tekortkomingen.

Zo werd pas later ontdekt dat het immuunsysteem uit twee delen bestaat. Een actieve en een inactieve deel. Het actieve deel, onderdrukt het andere deel, en vice versa. Het kunstmatig stimuleren van een deel van het systeem om op een abnormale wijze antistoffen te produceren remt het andere deel van het systeem en verwart dus de hele immunologische respons.

Een van de belangrijkste gevolgen hiervan is dat het lichaam soms antilichamen begint te produceren die zijn eigen cellen aanvallen, waardoor een auto-immuunziekte ontstaat. Althans dat is de theorie achter deze auto-immuunziekten; maar ik zal hieronder een iets andere uitleg geven. De vraag welke weefsels door de antilichamen worden aangevallen, is ook van invloed op de getroffen orgaan."

Opmerking: Nogmaals, het maakt echt niet uit wat de testresultaten zijn. De MMS protocollen roeien deze en andere ziekten uit. Lees de verklaringen die Jim Humble hierover heeft ontvangen

En bekijk deze video over HerpesVoor meer info: Jim Humble Newsletter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.