woensdag 9 juli 2014

Artritis rukt op


Artritis viert wereldwijd hoogtij. Vele, vele mensen hebben, als gevolg van deze slopende ziekte, een pijnvolle en ellendige bestaan.


Uit statistieken blijkt maar liefst 25% van de wereldbevolking lijdt aan een vorm van artritis. Velen van ons hebben een familielid die artritis heeft (gehad). Hieronder vindt u de resultaten van een internationaal onderzoek waarin onderzocht werd hoeveel mensen dagelijks pijn in de spieren, gewrichten, nek of rug hebben.U ziet dat veel mensen dagelijks pijn in hun lichaam hebben die niet als "artritis" worden beschouwd.

Opmerking: Als u daarbij de officiële artritis cijfers optelt, is het percentage van mensen met pijn (artritis of niet-artritis) maar liefst 50% en waarschijnlijk zelfs nog hoger!

De reden dat zoveel mensen wereldwijd pijn hebben is te wijten aan het feit dat we in een toxische wereld leven. Onze lichamen zijn gevuld met giftige stoffen die chronische pijn veroorzaken. Bewerkte voedingsmiddelen, vaccinaties, medicijnen, fluoride, pesticiden, GGO's, chloor, stralingen, microgolven en chemtrails zijn enkele van de schadelijke factoren die ons lichaam beschadigen. Het is niet normaal om zonder een blessure elke dag pijn te lijden. Het lichaam vertelt ons via pijn dat er iets mis is. De beste dokter die we hebben is ons eigen lichaam en geest. Het lichaam moet worden ontgift om zichzelf te kunnen reinigen van deze toxinen, zware metalen, kunststoffen, ziekteverwekkers, plaque en medicijnen om het eigen immuunsysteem goed te laten werken. Dit is de echte "genezer". En het moet op optimale kracht zijn om ons te beschermen tegen ziektes.

Hoe komen we van artritis af?

Door het lichaam te ontgiften, oxideren we de zware metalen en plaque. Daarbij worden ook pathogenen zoals schadelijke bacteriën en schadelijke virussen, kankers, schadelijke parasieten en schadelijke schimmels vernietigd. Na de detox protocol is het afgelopen met artritis en pijn.

De MMS protocollen elimineren artritis en alle vormen van pijn !

Hieronder kunt u enkele getuigenissen zien over de genezing van artritis.


Michael & Lisa, Portland, USAAndreas Kalcker genezen van artritis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.