zaterdag 16 augustus 2014

Genezen van prostaatkanker met MMS

De PSA test meet de bloedspiegel van PSA, een eiwit dat wordt geproduceerd door de prostaat. Hoe hoger iemands PSA niveau, hoe waarschijnlijker het is dat hij prostaatkanker heeft. Er zijn echter ook andere ziekten die tot hoge PSA waarden kunnen leiden. Zo veroorzaken prostatitis (ontsteking van de prostaat) en benigne prostaathyperplasie - BPH (vergroting van de prostaat) ook hoge PSA waarden. Deze aandoeningen leiden niet automatisch tot prostaatkanker, maar ze veroorzaken wel hoge PSA waarden die de indruk wekken dat er prostaatkanker aangetroffen is.Dat zijn echter niet alle aandoeningen die tot hoge PSA leiden. Prostaatbiopsieën, urineweginfectie en prostaatoperaties verhogen ook de PSA waarden. Daarentegen verlagen sommige medicijnen zoals finasteride en dutasteride, die bij een BPH behandeling worden gebruikt, de PSA waarden.

Veel experts raden het gebruik van PSA tests dan ook af omdat ze niet nauwkeurig zijn. De vraag is dan ook terecht waarom deze PSA test überhaupt nog worden gebruikt aangezien ze onnauwkeurig zijn. Of worden PSA tests uitgevoerd om zoveel mogelijk mensen in de diverse lucratieve medische kanker therapieën te dwingen? Daar lijkt het inderdaad op !!

Mogelijke redenen voor een vals verhoogde PSA:

1 -Recente seksuele activiteit of ejaculatie
2 -Recente digitale rectale examen
3 -Recente prostatitis (infectie of ontsteking van de prostaat)
4 -Recente urineweginfectie
5 -Recente plaatsing van een katheter in de blaas (soms gebruikt om urine uit de blaas af te voeren bij mannen die grote problemen hebben bij het urineren)
6 -Recente cystoscopie (een dun instrument met een camera die wordt ingebracht in de blaas)
7 -Stevig of uitgebreid fietsen


MMS geneest

Net als vele andere ziekten geneest MMS ook prostaatkanker en andere gerelateerde ziekten die hoge PSA waarden veroorzaken. Bekijk hoe Emiliano  van prostaatkanker is genezen:
Voor meer getuigenissen en info:  Jim Humble Newsletter


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.