zaterdag 2 augustus 2014

MMS heelt huidziekten en huidkanker

Zoals u hieronder kunt zien zijn er vele huidziekten, en ze zijn niet eens allemaal hier vermeld. Huidkanker is ook opgenomen in de categorie huidziekten. We hebben vele getuigenissen ontvangen van mensen die hun verschillende soorten huidziekten en huidkanker, van Melanoom tot basaalcelcarcinoom, hebben genezen. We zijn zeer verheugd u te kunnen vertellen dat bijna alle huidziekten met MMS protocollen genezen worden!


Lijst van huidziekten:

Acne, alopecia areata, basaalcelcarcinoom, morbus Bowen aangeboren Erytropoëtische Porfyrie, contact dermatitis, Darier ziekte, eczeem (atopisch eczeem), epidermolysis bullosa simplex, erythropoietic protoporphyria, schimmelinfecties van nagels, Hailey-Hailey ziekte, herpes simplex, hidradenitis suppurativa, hirsutisme, hyperhidrose, ichthyosis, impetigo, keloïden, keratosispilaris, lichen planus, lichen sclerosus, melanoom, melasma, MRSA (Methicilline Resistente Staphylococcus Aureus), pemphigus vulgaris, plantar wratten (wratten), pityriasis lichenoides, polymorfe lichteruptie, psoriasis, pyodermie gangrenosum, rosacea, schurft, gordelroos, plaveiselcelcarcinoom, Vitiligo

LET OP: Ik heb MRSA aan de lijst toegevoegd omdat de mensen denken dat het een huidziekte is, hoewel het in het bloed zit en de symptomen op de huid zichtbaar worden. Mijn familie en ik hadden het en de huid uitbarstingen waren verschrikkelijk. Godzijdank, waren we in staat om MRSA met MMS te genezen! Voor meer informatie over MRSA zie: MMS geneest MRSA

Omdat we heel veel succes bij vele huidziekten zien, willen we hier focussen op huidkanker. U zult getuigenissen zien en lezen over genezing van eczeem, psoriasis, huiduitslag, MRSA en andere ziekten. We willen de wereld laten weten hoe de meeste huidkankers worden veroorzaakt en hoe ze te vermijden zijn.

U zult zien dat er een direct verband tussen zonnebrandcrème en huidkanker is. Veel mensen die veel tijd doorbrengen onder de zon en zonnebrandcrème gebruiken, hebben meer huidkanker dan degenen die geen zonnebrandcrème gebruiken. De chemicaliën in de zonnebrandmiddelen zijn bekende carcinogenen. Doordat de zonnestralen geblokkeerd worden, produceert de huid ook geen Vitamine D3.

"Zonnebrandcrèmes blokkeren effectief het type ultraviolet licht dat het lichaam nodig heeft om vitamine D te produceren als reactie op de zonnestralen. Zoals zojuist vermeld, UVB stralingen zijn de stralen die verantwoordelijk zijn voor de vitamine D productie, terwijl UVA's verantwoordelijk zijn voor de overgrote meerderheid van huidbeschadiging door overmatige blootstelling aan de zon.

Vitamine D speelt een cruciale rol bij uw gezondheid en welzijn. De onderstaande lijst van belangrijke voordelen is slechts een fractie van de vele manieren waarop vitamine D uw gezondheid optimaliseert. En, hoewel u vitamine D uit natuurlijke voedselbronnen kunt verkrijgen, zijn deskundigen het over een ding eens: Zonlicht is veruit de beste manier om uw vitamine D te krijgen, mijn cursivering. De zogenaamde deskundigen die u adviseren om alle zonlicht te vermijden en altijd zonnebrandcrème  te gebruiken, zetten u aan uw kankerrisico niet te verlagen maar te verhogen ... "

Voordelen van vitamine D

• Bescherming tegen kanker, waaronder melanomen
Ondersteunt een gezonde nierfunctie
Verbetert uw spierkracht
Bevordert gezonde tanden
• Helpt uw bloeddruk te optimaliseren
• Zorgt voor sterke en gezonde botten
Goed voor uw immuunsysteem
• Ondersteunt uw cardiovasculaire gezondheid

Bron: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/06/04/astaxanthin-as-sunscreen.aspx

Vitamine D bestrijdt kanker en onderhoudt het immuunsysteem dat ook kanker bestrijdt. Mensen die nooit onder de zon gaan hebben huidkanker omdat ze geen, Vitamine D producerende, ultraviolette stralen krijgen of omdat ze deze stralen blokkeren. Een groot deel van de huidkanker gevallen in de wereld, is in delen van het lichaam die niet de normale blootstelling aan de zon heeft!

Het lichaam heeft vitamine D nodig om kanker uit het lichaam te weren. Veel kankers worden veroorzaakt door giftige stoffen, zoals die gevonden in de crèmes en lotions die worden verkocht om ons te beschermen tegen kanker! Wij geloven dat "zij", d.w.z. "Big Pharma" en degenen die profiteren van de verkoop van deze producten en de kankerbehandelingen die ze veroorzaken, dit al vele jaren weten.

OPMERKING: De beste manier om huidkanker te voorkomen is om dagelijks wat tijd (30 min.) onder de zon door te brengen, en nooit zonnebrandmiddelen (crèmes) te gebruiken.

Als u te maken heeft met een huidziekte of -kanker, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of via onze site.

Er zijn veel verschillende soorten huidkanker in deze wereld. Zonlicht is veruit de beste manier om uw vitamine D, in het bijzonder vitamine D3, binnen te krijgen.

Soorten huidkanker:

Actinische keratose: Voorloper van plaveiselcelcarcinoom
Basaalcelcarcinoom
Melanoom
Kaposi-Sarcoom (KS)
Plaveiselcelcarcinoom

Bron: http://www.dermatology.ucsf.edu/skincancer/professionals/types.aspx


Enkele links:

- "In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen veel zonnebrandmiddelen zelfs de snelheid waarmee kwaadaardige cellen zich ontwikkelen en huidkanker verspreiden, verhogen. Dit omdat ze vitamine A en zijn derivaten, retinol en retinylpalmitaat bevatten, evenals andere schadelijke ingrediënten" Zonnebrandcrème voorkomt geen huidkanker, het veroorzaakt huidkanker


- Chemische stoffen in zonnebrandcrème.

- "Overtuigend bewijs: Insmeren met giftige zonnebrandcrème en vermijden van de zon kan uw gezondheid in gevaar brengen en uw leven verkorten"

"Iedereen die beweert dat blootstelling aan de zon melanoom veroorzaakt, moet maar uitleggen waarom zwarten en Aziaten alleen maar melanoom krijgen op de huid die niet is blootgesteld aan zonlicht: de handpalmen, voetzolen, nagels en slijmvliezen", aldus Dr Ackerman. Zelfs bij blanken zijn de meest voorkomende melanoom plekken - het been bij vrouwen, de romp bij mannen - de minst aan de zon blootgestelde lichaamsdelen. 


Correlatie tussen zonnebrandmiddelen en melanoom:
Een getuigenis

- Werkt tegen huidkanker

"Ik heb MMS direct aangebracht op mijn zeldzaam kleine (minder dan 1 cm diameter) huidkankertumoren van de basilicum of Kerotosis type en het doodt de kankercellen. De tumoren verdwijnen langzaam, in ongeveer een week of twee. Noxema gebruiken om de dode cellen op te ruimen helpt voor een snellere genezing. Het heeft hen niet weerhouden om zich te vormen, maar ik kan me van hen ontdoen als ze ontstaan. Niet intern genomen. Tot dusver heb ik ongeveer 20 tumoren gedood. Als ik dit niet had, zou ik bedekt zijn met knapperige huidkanker plekjes.

Het werkt ook tegen wratten. Het duurt een tijdje, maar het werkt."
U kunt hier meer getuigenissen lezen.


Enkele MMS video getuigenissen:

Dit is een verbazingwekkend verhaal, van een man en zijn familie die me op een dag belde in de Dominicaanse Republiek. Vierde fase, zeldzame melanoom.


 Vitiligo, Detox en Tongkanker

Voor meer getuigenissen en info:  Jim Humble Newsletter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.