zaterdag 6 september 2014

CDH

Er is sinds enige tijd een nieuwe vorm van MMS: CDH. Nu de werking voldoende is uitgekristalliseerd willen we het onder uw aandacht brengen. CDH staat voor Chlorine Dioxide Holding [Oplossing], en is eigenlijk een soort kruising tussen de klassieke MMS en CDS.
Hoewel CDS in het eindproduct geen grondstoffen meer bevat, doet CDH dat wel, waardoor het lijkt op de klassieke MMS. Het belangrijkste verschil tussen klassieke MMS en CDH is echter dat het natriumchloriet langer reageert met de activator, het (citroen)zuur en er eventueel minder ongeactiveerde natriumchloriet in de CDH oplossing achter blijft. Sommige mensen gebruiken CDH vanwege smaak of vanwege hun maag.

Het maken van CDH met de 1 fles methode

CDH is heel makkelijk te maken met behulp van deze verhoudingen: 22 delen water + 1 deel MMS + 1 deel activator.  Volg deze eenvoudige stappen om 240 ml CDH te maken.

Nodig voor CDH :   Glazen fles    +   MMS   +   Activator

Doe de volgende ingrediënten in onderstaande volgorde in een 250 tot 300 ml glazen fles met een goede plastic dop:

1. 220ml gezuiverd water (gedestilleerd water is het beste, maar Reverse Osmosis of fleswater is ook goed.)
2. 10 ml MMS.
3. 10 ml 50% citroenzuur (of 50 ml citroensap/azijn) Het is zeer belangrijk om de MMS niet met het zuur te activeren voor het toevoegen aan het gedestilleerde water. Dit is de reden waarom het (gedestilleerde) water als eerste in de fles moet worden gedaan.
4. Dop onmiddellijk stevig op de fles doen, zodat er geen CLO2 gas kan ontsnappen.
5. De fles goed schudden om de ingrediënten in eerste instantie goed te mengen (en indien mogelijk later 1 of 2 keer meer.)
6. Bewaar de fles op een donkere plaats op ongeveer 22,2 C (kamertemperatuur) of iets boven kamertemperatuur is prima, voor ten minste 12 uur; laat het voor 24 uur of langer staan als de kamer koeler is.
7. Nadat de bovenstaande wachttijd is verstreken, zet u de fles met CDH in de koelkast (indien beschikbaar) voor een uur of zo om het volledig te laten afkoelen (onder 10,5 C) - Let op: Als CDH afgekoeld raakt is er minder verlies van CLO2 gas wanneer de fles geopend wordt. Stel CDH, direct of indirect, niet bloot aan zonlicht)
8. Eenmaal gekoeld, is uw CDH klaar voor gebruik. U kunt het dan meer dan een week gebruiken zonder het te hoeven activeren. Bewaar CDH in de koelkast.

Om CDH te maken heeft u dus alleen een MMS kit en een glazen fles nodig.

Elke ml CDH bevat 1 geactiveerde druppel MMS. De dosering voor protocollen is dus op basis van milliliters in plaats van druppels. Voorbeeld protocol 1000:
- MMS: U activeert 3 druppels MMS in een glas voor 20 tot 30 seconden en voegt dan een half kopje water of meer en drinkt het op.
- CDH: U doet 3 ml van CDH in een half kopje water of meer en drinkt het op.


Protocol 1000 met CDH

Gebruik 1 liter water per dag voor 8-24 ml CDH. Drink 125ml (1/8 van de oplossing) per uur, voor 8 uur. Elke ml CDH is gelijk aan 1 druppel geactiveerde MMS. Dus als u 8 ml CDH, toevoegt aan een liter, gebruikt u één druppel MMS per uur, en als u 16 ml toegevoegd gebruikt u 2 druppels per uur en bij 24 ml drinkt u 3 druppels per uur. Begin bij 1 druppel per uur en verhoog dit tot 3 druppels. Dat is het maximale bedrag van de druppels per uur dat men ooit zou gebruiken op protocol 1000.

Voor ernstige levensbedreigende ziekten, moet u protocol 1000+ volgen en protocol 2000 indien nodig. Verlaag bij ongemakken of misselijkheid de dosering. Zie Basisregels

Zoals u ziet is het heel eenvoudig om zelf CDH maken:
U heeft alleen een MMS kit , (fles)water en een glazen fles nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.