zaterdag 13 september 2014

Parabenen en triclosan bij zwangerschap veroorzaken ook stoornissen bij baby's

De Eugenetische elite doet er alles aan om natuurlijke en andere rijkdommen met zo min mogelijk mensen te delen. Hoge sterftecijfers en lage geboortecijfers zijn gewenst.Daarom wordt de wereldbevolking dan ook bewust en systematisch aangevallen. Vorige week onthulden we nog dat Colgate samen met de overheid willens en wetens mensen met triclosan vergiftigt. Op heterdaad betrapt beweerde Colgate dat triclosan onschadelijk is en weigerde, ondanks vele bewijzen, triclosan uit tandpasta te verwijderen.

Triclosan in Colgate Total schadelijk voor moeder en kind

Nu heeft echter een nieuwe Franse studie uitgewezen dat triclosan niet alleen schadelijk is voor volwassenen maar ook voor baby's. Dit zijn de belangrijkste bevindingen van de net gepubliceerde onderzoeksresultaten van een epidemiologische studie onder leiding van Inserm (Institut national de la santé et de la recherche médicale) en de Universiteit van Grenoble. De studie toont aan dat de blootstelling aan bepaalde fenolen (parabenen en triclosan) tijdens de zwangerschap, de groei van jongens tijdens de foetale groei en de eerste levensjaren kan verstoren.

Zwangere vrouwen worden vaak blootgesteld aan verschillende schadelijke verbindingen in producten. 
Daarbij valt te denken aan parabenen (gebruikt als conserveringsmiddel in cosmetica en producten voor de gezondheidszorg), triclosan (een antibacterieel middel en pesticiden gevonden in sommige tandpasta's en zepen), benzofenon-3 (gebruikt als UV filter in zonnebrandmiddelen),  dichlorophenols (geurtjes in het huis) en bisfenol A (plastic producten) en epoxyharsen (bekleding van conservenblikken, amalgaamvullingen). Deze verbindingen behoren tot de fenol familie, en zijn endocriene verstoorders. Experimentele studies in vitro en op dieren hebben aangetoond dat deze verbindingen storend werken op de hormoonsystemen voor de groei en gewichtstoename.

Vooral tijdens zwangerschap geldt: zo min mogelijk cosmetica

Het Franse onderzoek werd onder 520 jongens uitgevoerd. De groei van elk kind werd tijdens de zwangerschap gemeten met echografie. Na de bevalling werd het gewicht en de lengte tot het 3e levensjaar gemeten. De onderzoekers constateerden dat 95% van de zwangere vrouwen blootgesteld waren aan schadelijke fenolen (parabenen en triclosan). Deze stoffen hadden ook schadelijke gevolgen voor baby's. De onderzoeksresultaten toonden aan dat triclosan groeiproblemen bij jongens veroorzaakt (vanaf het derde trimester van de zwangerschap tot het derde levensjaar). Parabenen daarentegen veroorzaken meer lichaamsgewicht bij de geboorte en op de leeftijd van 3.

Zoals u ziet zaaien deze door de industrie bewust gebruikte stoffen niet alleen schade bij volwassenen maar ook bij onschuldige en hulpeloze baby's. Als dat geen misdaad is weten we het ook niet meer.

In plaats van de verantwoordelijken te vervolgen worden ze juist door de overheid beloond. Daarom is het cruciaal dat u zichzelf en anderen beschermt.

Meer info : Overheden en Colgate spannen samen om gevaren van kankerverwekkende triclosan te verbergen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.