woensdag 17 september 2014

Voor en na MMS foto's

Mensen vinden het leuk om te zien en te horen hoe MMS overal ter wereld vele mensen helpt. Video getuigenissen komen binnen en we vertalen en uploaden ze zo snel mogelijk. Foto's zijn een andere manier om de wereld te laten zien wat MMS doet. Iedereen zou ons eigenlijk goede en duidelijke foto's van voor en na het MMS gebruik moeten sturen. Email uw foto's alstublieft naar Luke. Alvast bedankt!

Waarschuwing: Sommige van deze onderstaande foto's zijn "schokkend". Als u een zwakke maag heeft kunt u ze beter niet bekijken. Maar om de wereld te laten zien wat MMS kan doen, publiceren we deze foto's om anderen te helpen.- Deze eerste twee foto's zijn naar ons gestuurd uit Ecuador, Een man met Pemphigus Vulgaris werd "weer gezond" in 45 dagen!

1

- De kat kreeg elke dag 1 druppel MMS1 en DMSO gedurende 14 dagen!

2

- Deze foto's zijn van  Nila Ovelar van MMS Paraguay.

3
3.5


- Voor en na MMS bij een diabetes infectie in de voet.

4


- Een vrouw verloor haar rechter oog door kanker. Kanker werd gestopt!

5
6


- Paard met beeninfectie.

7
8

Volg Nila Ovelar op facebook 

-Laurie, een vrouw met een ernstige parasitaire besmetting.
Hier is haar verhaal: http://www.healthsalon.org/487/parasite-cure-tapeworm-roundworms-mms-cures-parasites/

             Voor MMS                                               Na MMS
910


- Foto's uit Zuid-Afrika van Gus. Gus werd behandeld voor Basil Cel Carcinoom. Eerste foto werd genomen in mei 2014 en de "na MMS" foto werd genomen in september 2014. Hij kreeg 5 maanden "Protocol Begeleiding" en hier is het resultaat tot nu toe! Het nieuwe vlees wordt steeds groter!

11
        12- Deze foto's zijn van Luis uit Argentinië, die als gevolg van diabetes een infectie op zijn beide voeten had. Eerst foto's van linker dan van rechter voet.

Left Foot of Luis-english
Right Foot of Luis-english


Malaria

Hieronder is een goede voor en na MMS video van de 154 mensen die in 1 dag van malaria genazen!Opmerking: Hoeveel miljoenen zijn er onnodig gestorven aan malaria, omdat degenen die de grote medische bedrijven van de wereld "controleren", mede vanwege financiële redenen, geen remedies voor ziekten willen !

Naschrift MMS Winkel:  MMS geneest Malaria !!

Er zijn veel meer voor en na foto's en video getuigenissen. Er zijn meer dan 115 video-getuigenissen waarin mensen hun "voor MMS" en "na MMS" ervaringen met MMS en protocollen uitleggen. 
Zie voor MMS getuigenissen: www.youtube.com/MMStestimonials


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.