donderdag 30 oktober 2014

Ebola Protocol - Jim Humble nieuwsbrief

Met MMS Ebola genezen


We kunnen niet garanderen dat MMS Ebola zal genezen aangezien we het niet op Ebola hebben kunnen testen. Maar de afgelopen 17 jaar, heeft MMS bijna elke ons bekende ziekte ter wereld genezen met inbegrip van malaria, knokkelkoorts, Chikungunya-virus, HIV / Aids, kanker en nog vele andere ziekten. Er is dus een goede kans dat MMS ook Ebola zal genezen. Meer dan 20.000.000 mensen hebben MMS gebruikt en honderdduizenden levens zijn gered. Als Ebola een bedreiging voor u, of uw dierbaren wordt kunt u de hieronder genoemde protocollen gebruiken. Maar nogmaals, omdat we niet in de gelegenheid zijn geweest om het te testen is het niet bewezen dat MMS ook Ebola geneest.

De experimentele protocollen die in dit artikel worden beschreven, zijn de officiële protocollen van Jim Humble. De gebruiker accepteert 100% de verantwoordelijk voor al het gebruik van deze informatie.Ebola met MMS1 behandelen


Als u al besmet bent met Ebola:

Eerste dag:

1     Maak een mengsel van 6 druppels MMS (met 6 druppels 50% citroenzuur). Neem deze 6-druppels dosis elk half uur gedurende vier uur (8 doses in totaal).
   
2     Na vier uur, 6 druppels elke half uur te genomen hebben, neemt u vervolgens 3-druppels MMS elke uur, gedurende vier uur (dus in totaal 4x 3 druppels).

Tweede dag:

1     Neem elke uur, gedurende acht opeenvolgende uren, 3 druppels geactiveerde MMS.
2     Gebruik deze dosering elke dag, voor 20 dagen.


Als u niet besmet bent met Ebola, maar ...

1     Als u in een Ebola gebied bent of denkt er aan blootgesteld te zijn: Neem tweemaal een ​​6-druppels dosis in de ochtend. Tweede dosis een uur na de eerste. Neem een 6-druppels dosis in de avond.

2     Als u in een Ebola land, maar niet in een Ebola gebied bent: Neem tweemaal een ​​6-druppels dosis in de ochtend, een uur na elkaar.

3     Als u niet in een Ebola gebied of land bent, maar zich zorgen maakt over een mogelijke blootstelling: Neem 1, 6-druppels dosis eenmaal per dag.

Wat MMS betreft : Hoewel het woord chloor in de naam "chloordioxide" voorkomt net als keukenzout (natriumchloride) is het totaal verschillend van de gewone huishoudelijke bleekmiddelen of andere chloride reinigingsmiddelen die giftig en kankerverwekkende zijn. Chloordioxide is niet kankerverwekkend en heeft het verbazingwekkend vermogen, ziekteverwekkende micro-organismen op of in het menselijk lichaam te vernietigen (door oxidatie). Vanwege de chemische aard van chloordioxide vernietigt het deze micro-organismen op zodanige wijze dat chloordioxide hierbij door het oxidatieproces verandert in gewoon keukenzout. De als gevolg van dit proces ontstane zout, uitgestoten zuurstofatomen en doden micro-organismen, worden door het lichaam gemakkelijk uit het systeem verwijderd.

Het mengen van MMS:

Het is belangrijk MMS goed te mixen. Het aantal druppels verschilt per protocol. Let hierbij op het volgende:

- Gebruik altijd een lege, schone, droge, drinkglas.
- Kantel het glas lichtjes zijwaarts en laat de MMS druppels in het onderste gedeelte van het glas vallen.
- Voeg dan dezelfde hoeveelheid activator (50% citroenzuur) toe
- Meng de druppels terwijl u tot 30 seconden telt; ondertussen zal het mengsel oranje kleuren
- Voeg 120 ml drinkwater toe en drink uw mengsel terwijl het nog vers is in minder dan een minuut.

Let op: Bij het mixen van MMS en de actvator (citroenzuur) ontsnapt er gemakkelijk chloordioxidegas wanneer het niet afgesloten is. Het is beter om niet in contact daarmee te komen. Dus het niet direct onder uw neus of mond mengen. In sommige situaties is het inademen van het gas in kleine hoeveelheden zeer helend voor de longen en sinussen zijn. Maar tenzij u een specifieke protocol toepast en weet wat u doet, is het beter dit te vermijden omdat het risico bestaat dat u makkelijk te veel inhaleert.

Belangrijke opmerkingen:

- Indien bij het MMS gebruik er misselijkheid, diarree of braken, optreedt verminder dan uw dosis met 50%, (of zelfs meer indien u zich ziek blijft voelen en u denkt dat het door MMS wordt veroorzaakt en niet door uw ziekte). Verminder het aantal druppels, maar stop niet met MMS1. Probeer daarna uw dosis weer langzaam te verhogen tot de aanbevolen hoeveelheid, afhankelijk van hoe u zich voelt.

- Gebruik nooit MMS zonder de toevoeging van 50% citroenzuur of een andere activator.

-  Het toevoegan van water aan MMS:

- MMS wordt ingenomen met drinkwater (geen leidingwater waarin chloor, fluoride of andere toxinen aanwezig zijn, aangezien deze de effectiviteit van MMS neutraliseren).
- Als smaak een probleem is, met mineraalwater gebruiken (sodawater zonder suiker).
- Inname van een MMS dosis in soda is beter dan helemaal geen MMS. Sommige frisdranken zoals Sprite, 7-up en Fanta, werken prima met MMS (de normale versies gebruiken. niet de dieet of light versies). U moet uw dosis mengen in een droge, schone beker. Na 30 seconden voegt u ongeveer 30 ml frisdrank toe (bijv Pepsi), en wat water toe zodat de soda net genoeg is om de smaakt te camoufleren. Zonodig gebruikt u ook geen water. In de Verenigde Staten en sommige andere landen worden er echter vaak stoffen aan frisdranken toegevoegd die MMS teniet kunnen doen. Gebruik dus liever bruisend mineraalwater (dat is sodawater).

Opmerking: Als u MMS met soda gebruikt, maar geen verbetering binnen twee dagen constateert, dan stoppen met het innemen van uw MMS met soda en alleen drinkwater in flessen gebruiken om uw doses te mengen.

Do's en don'ts bij MMS:

Do's

-     Neem uw dosis elke uur in en let op de tijd tussen de doses; wijzig niet de tijden waarop u MMS inneemt. Dus bijvoorbeeld niet gedurende vier uur in de ochtend elke uur innemen en dan 3 uur niks innemen en dan weer 4 uur innemen. Volg uw protocol nauwkeurig en neem uw doses achter elkaar in.

Don'ts

-     Vermijd het drinken van alcohol, koffie, thee, cafeïnehoudende dranken, melk, sinasappelsap, of eventuele drankjes met toegevoegde vitamine C (ascorbinezuur).
     Gebruik geen voedingsmiddelen of supplementen die heel rijk aan antioxidanten zijn zoals Moringa. Want deze dingen heffen de effectiviteit van MMS op.
-     Indien u een protocol volgt is het beter om te wachten totdat u klaar bent met uw MMS doses voor de dag voordat u bovenstaande dingen consumeert. Gebruik het ten minste twee uur na de laatste dosis, of twee uur voor aanvang van uw dagelijkse dosering.


In verband met de dosering is het gebruik van onderstaand protocol moeilijk en raden we het ook af.

Ebola genezen met MMS2

Als u al besmet bent met Ebola:

1     De eerste dag elke half uur gedurende 2 uur, 1 volledig gevulde capsule van de grootte 1 gebruiken of 3/4 van de grootte 0.  Als we in het vervolg over 1 capsule hebben, bedoelen we 1 capsule grootte 1 of 3/4 capsule van de grootte 0. Dus 4 capsules in totaal. We verkopen op onze site MMS2 capsules, van de grootte 0. Elke capsule bevat 400mg Calcium hypochloriet. Vervolgens op dag één, gedurende zes uur, 1 capsule per uur nemen.
2     Op de tweede dag,elke twee uur, 1 capsule gebruiken, totdat u in totaal 5 capsules heeft ingenomen. Ga door met deze dosering voor één week (7 dagen) of totdat u zich goed voelt.
3     Nadat u één week lang elke dag 5 capsules (inname 5x per dag om de elke twee uur, achter elkaar), vermindert u het gebruik tot 2 capsules per dag om de 4 uur. Tweede capsule dus 4 uur na het eerste. Doe dit gedurende drie weken of totdat u zeker weet dat u weer helemaal bent.

Als u niet besmet bent met Ebola, maar ...

1     Als u in een Ebola gebied bent: Neem 5 capsules per dag om de twee uur.
2     Als u in een Ebola land, maar niet in een Ebola gebied bent: Neem 3 of 4 capsules per dag. (Om de twee uur).
3     Als u niet in een Ebola gebied of land bent, maar zich zorgen maakt over een mogelijke blootstelling: Neem 1 capsule per dag. Het is goed voor u en zal u geen kwaad doen.

Opmerkingen:

- Indien bij het MMS2 gebruik er misselijkheid, diarree of braken, optreedt verminder dan uw dosis met 50% door het poeder uit de capsule te halen. (of zelfs meer indien u dat nodig acht). Verminder uw dosis, maar stop niet met MMS2. Probeer daarna uw dosis weer langzaam te verhogen tot de aanbevolen hoeveelheid, afhankelijk van hoe u zich voelt.

De bovenstaande protocollen en aanwijzingen zijn specifiek voor het Ebola virus. Voor alle andere (levensbedreigende) ziekten zijn er andere protocollen. Zie ook Basisregels, Ziekten , Protocollen en de 29 MMS Tips van Jim Humble.

Naschrift MMS Winkel:  Zie ook Ebola virus en MMS (Bijgewerkt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.