zaterdag 11 oktober 2014

Ebola virus en MMS (Bijgewerkt)

Het aantal ebola gevallen verdubbelt zich om de 20-30 dagen. De verwachting is dat er in januari 1,4 miljoen mensen ebola zullen hebben opgelopen. Het ebola virus vergt helaas steeds meer dodelijke slachtoffers. De wereld gezondheidsorganisatie zegt dat het aantal ebola gevallen drastisch is onderschat en dat het eigenlijke dodental nu rond de 10.000 ligt.

Maar ebola breidt zich ook territoriaal uit. Besmette mensen in de ebola regio's, die wel of niet op de hoogte zijn van hun besmetting, proberen begrijpelijkerwijs te "ontsnappen" naar andere gebieden. In de VS en Europa zijn de eerste ebola gevallen en slachtoffers een feit. Een Spaanse missionaris die in West Afrika met het ebolavirus besmet raakte, is de eerste Europeaan die in augustus in een Spaanse ziekenhuis aan Ebola is overleden. En vorige week overleed in Amerika het eerste slachtoffer. Werknemers in risicosectoren zoals vliegvelden en ziekhuizen weigeren in toenemende mate dienst te doen. Het is volgens "experts" een kwestie van tijd voordat het zich verder verspreidt.

Overdraagbaarheid


Tot voor kort was de gangbare theorie onder de deskundigen dat ebola zich alleen via lichaamsvloeistoffen kon verspreiden en niet via de lucht. Maar steeds meer experts betwijfelen die lezing, ook omdat de virus zich muteert (mede vanwege ineffectieve medicijnen). Zij zeggen dat het nu niet kan worden uitgesloten dat ebola zich via de lucht kan verspreiden. De gangbare theorie is volgens steeds meer deskundigen, wetenschappelijk achterhaald.

Vooral bij Ebola is preventie cruciaal

Volgens Prof. Lisa M. Brosseau van de University of Minnesota (VS) is transmissie via de lucht mogelijk via aërosolen.

"Modern onderzoek, met behulp van meer gevoelige instrumenten en analytische methoden, heeft aangetoond dat aerosolen uitgestoten uit de luchtwegen een brede distributie van deeltjesgrootte bevatten - waaronder vele die klein genoeg zijn om te worden ingeademd. In de buurt van een besmette persoon zijn er dus zowel kleine als grote deeltjes aanwezig", aldus Brosseau.

Seksueel overdraagbaar door overlevenden

Ebola is seksueel overdraagbaar. Het virus veroorzaakt koorts, ernstige buikpijn en vaak massieve bloedingen. Het doodt tussen de 50 en 90 procent van de besmette mensen, meestal via van orgaanfalen en vochtverlies.

Het is natuurlijk verheugend dat sommigen de ziekte overleven. Maar het herbergt tegelijkertijd ook een gevaar. Bij mannen die het hebben overleefd, kan het ebola virus tot 90 dagen in het sperma aanwezig blijven. Mannen kunnen dus tot 90 dagen, nadat de ziektesymptomen zijn gestopt, ebola seksueel overdragen. Voor de zekerheid worden overlevenden geadviseerd 180 dagen lang condooms te gebruiken.
 
MMS


Het ebola virus is dodelijk en het is dan ook terecht dat mensen zich tegen Ebola willen beschermen. De situatie is ernstig maar gelukkig niet hopeloos. MMS is de meest krachtige ziektebestrijder die men ooit heeft gekend. Het is zeer effectief tegen ziekteverwekkers (pathogenen) zoals virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en andere schadelijke bio-organismen. MMS bestrijdt diabetes, de ziekte van Lyme, hepatitis A,B en C, malaria, herpes, tuberculose, de meeste kankersoorten en vele andere ernstige ziekten. Het geneest 95% van de ziekten in de wereld.


Water purification drops - Master Mineral Solution 1 (MMS1 kit) - with 50% strength activator (120 ml / 4 oz)
Jim Humble adviseert MMS tegen ebola
 
Maar geneest MMS ook Ebola?
Het is niet 100% zeker of MMS ook Ebola geneest omdat het simpelweg nog niet is uitgeprobeerd bij ebola patiënten. Maar waarschijnlijk bestrijdt MMS ook Ebola. Desondanks heeft Jim Humble een speciale Protocol voor Ebola gemaakt;  het Ebola Protocol. 

Ebola hysterie

De manipulerende Main Stream Media zijn ware meesters in manipulatie, mind control en het zaaien van angst. Dat komt ook tot uiting bij de ebola hysterie. De gevaren werden bewust overdreven om de door hen gewenste resultaten te bereiken. Ze misbruiken crisis om de door hun geplande wijzigingen door te voeren. Het zal u dan ook niet verbazen dat overheden ebola doodskampen zullen oprichten en gedwongen quarantaine zullen toepassen wanneer dat hun uitkomt. Aan de andere laten ze wel toe dat mensen uit ebola gebieden naar de rest van de wereld kunnen reizen (om het te verspreiden).  Maar ja eugenetische elite vindt sowieso dat er te veel mensen op de aarde zijn. Ze hebben vooral een hekel aan zwarte mensen.

Het is goed om voorbereid te zijn en de situatie te volgen, maar laat uzelf geen overbodige angst aanjagen. Ebola is weliswaar gevaarlijk maar met paniek alleen bereikt u niks. Informeer u zelf, blijf rustig en doe wat u moet doen. Meer kunt u niet doen !!


Versterk uw immuunsysteem, het is uw grootste beschermer.

Voorkomen is cruciaal

Hoewel de Big Pharma zullen aandringen op vaccinaties en antibiotica werken deze niet en zijn ze ook nog eens schadelijk. Goede sanitaire voorzieningen, schoon drinkwater en goede voeding zijn belangrijker voor de bestrijding van infectieziekten dan vaccinaties en antibiotica gecombineerd.

Een goed immuunsysteem is niet alleen belangrijk voor Ebola maar voor alle ziektes.  

MMS1, MMS2, Liposomale Vitamine C met Glutathion, DMSO, Lufenuron, Jiaogulan Thee / Capsules  en Magnesium Spray bestrijden niet alleen kwalen en pathogenen, ze versterken ook uw immuunsysteem en helpen u  gezond te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.