woensdag 22 oktober 2014

Gezond blijven in de koude en regenachtige tijden

De herfst is weer aangebroken. De lange warme dagen hebben plaatsgemaakt voor winderige regenachtige koude dagen. Pathogenen (ziekteverwekkers) zoals virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en andere schadelijke bio-organismen nemen toe. Griep en andere ziektes komen dan ook vaker voor. Bescherm uzelf, maar waak voor pseudo-oplossingen.

Wat u zeker niet moet doen is een griepvaccinatie nemen. Vaccins werken niet, zijn giftig en hebben vele negatieve bijwerkingen. Bovendien maakt het uw lichaam kwetsbaar tegen nieuwe soortgelijke vormen van griep. Vaccins werken niet. Maar zelfs die waarheid wordt door de elitaire occulte Big Pharma misvormt en misbruikt om het nutteloze, maar gevaarlijke jaarlijkse griep vaccin te pushen. 


Kou en nattigheid veroorzaken meer ziektes bij een zwak immuunsysteem

Ook antibiotica werken niet tegen virale aandoeningen zoals verkoudheid en griep. Antibiotica zijn alleen nuttig voor bacteriële infecties. Gebruik het dus niet tegen verkoudheid en griep. Ze kunnen de situatie verergeren en het herstel uitstellen. 

Hoe u zich wel kunt beschermen tegen griep en andere ziektes


Goed kleden en eten (vitamines, mineralen en voedingsstoffen) is een eerste stap. Daarnaast zijn rust, slaap, hygiëne en de vermindering van de blootstelling aan giftige stoffen/schadelijke effecten cruciaal om infecties te voorkomen.

Ook in verband met de onzekerheid over ebola, is het belangrijk uw immuunsysteem te versterken en ziekteverwekkers met MMS en onze andere producten te bestrijden, voordat ze zich kunnen ontwikkelen en u ziek kunnen maken. Voorkomen is immers beter dan genezen. Het is een kleine moeite, maar u dient wel constant te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.