woensdag 8 oktober 2014

MMS Research Forum

Om nieuwe vormen van MMS zoals CDS en CDH en nieuwe toepassingen/protocollen te bevorderen, is het research forum in het leven geroepen. In het verleden verliep de uitwerkingen van nieuwe ideeën niet echt efficiënt en snel. We hebben besloten om dingen te veranderen en de ontwikkelingsfase beter te organiseren met het research forum.Het research forum heeft de volgende voordelen:

1. Het is een goede plek waar mensen die graag willen experimenteren en innoveren, samen kunnen komen om ideeën te discussiëren en uit te wisselen. Hierdoor kunnen nieuwe ideeën sneller tot leven komen.

2. Op het research forum zullen chemici en mensen met een technische achtergrond bijeen komen om nieuwe en betere producten en protocollen te ontwikkelen. Mensen met gelijksoortige ideeën die dezelfde onderwerpen bestuderen kunnen dan samenkomen om ervaring en kennis uit te wisselen. Hierdoor zal het hele proces sneller verlopen.

3. Al het experimenteren met nieuwe ideeën zal op dezelfde plek plaatsvinden. Hierdoor zal het voor mij (Jim Humble) makkelijker zijn om de voortgang te controleren. Als een idee goed is en in de praktijk ook goed werkt kan het zodoende sneller worden geïntroduceerd.

4. Door nieuwe ideeën op een aparte forum te zetten kunnen we ons blijven focussen op bewezen ideeën/formules. In het verleden, er was geen plaats voor mensen om nieuwe ideeën te bespreken en kwam men hierdoor terecht op het algemene forum. Daar mengden de nieuwe ideeën zich echter met de beproefde, geteste en echte producten en protocollen. Hierdoor ontstond er soms verwarring, vooral bij mensen die niet bekend met MMS waren/zijn. Dus de bèta versies zullen door het forum beter gescheiden worden van de eindproducten.

Als u van experimenteren en innoveren houdt kunt u dit als een uitnodiging beschouwen om mee te doen met het research. Wie weet ontwikkelt u misschien een nieuwe protocol waarmee duizenden mensen genezen kunnen worden.

Het Research Forum vindt u op: www.g2crforum.org

Iedereen bedankt. Laten we gezamenlijk de wereld genezen.

Jim Humble

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.