woensdag 19 november 2014

Big Pharma kliek voert smerige oorlog tegen MMS op ! !

Onder het voorwendsel van (valse) wetenschappelijke vooruitgang voeren de elites, via de vele bedrijven en andere organisaties die zij controleren, een vuile oorlog tegen de mens om de wereldbevolking drastisch te decimeren.

Als onderdeel van deze smerige oorlog wordt alles wat goed is voor de mens aangevallen. GMO labeling, gezond voedsel, echte geneeswijzen, echte melk; kortom een gezonde levensstijl wordt aangevallen. Niet alleen worden gezonde keuzes op allerlei manieren tegen gewerkt, de bevolking wordt ook met valse informatie misleid. Om zogenaamd de consument te beschermen, kunnen aanbieders van gezondheidsproducten nu niet meer aangeven waarvoor het product goed is. Dit om te voorkomen dat mensen op de hoogte komen van echte geneesmethoden. Dit is natuurlijk belachelijk aangezien een verkoper in ieder geval de morele plicht heeft om potentiële kopers te informeren wat het product wel en niet kan. Door de vrije informatievoorziening te saboteren wil men het vertrouwen in alternatieve geneeswijzen beschadigen.

Adverteerders saboteren MMS

MMS is een van de doelwitten van de Big Pharma kliek. Geschrokken door het succes van MMS besloten de elites gecoördineerde aanvallen op MMS uit te voeren met behulp van hun (overheids)organisaties, bedrijven en media. 
Project Green Life van Daniel Smit werd het eerste slachtoffer. Hij werd op last van de FDA (=Big Pharma) zelfs in de gevangenis gegooid omdat hij als verkoper van MMS, de bezoekers van zijn site informeerde over de producten die hij verkocht. Hij verkocht niet alleen MMS, maar de intimidatie van de Amerikaanse overheid was gericht op MMS. Tegelijkertijd werd het ook moeilijker om voor MMS en MMS info te adverteren bij Google en andere grote adverteerders (die uiteraard door de Big Pharma kliek worden gecontroleerd).

Paypal, een andere pion van het grootkapitaal

Lange tijd bleef het daarna rustig. Maar nadat Jim Humble in 2013 besloot de bewijzen te openbaren dat MMS, malaria geneest en dit voor meer aandacht voor MMS zorgde, besloot Big Pharma de oorlog tegen MMS indirect via trucjes op te voeren. Dit keer werd een andere grote multinational van stal gehaald om MMS te saboteren. Paypal, een bedrijf voor betalingen op het Internet weigerde plotseling transacties voor MMS uit te voeren. Alsof het de taak van PayPal is om goederen en diensten te controleren. Future Healt Today werd bedreigd en besloot als gevolg hiervan in september geen MMS meer te verkopen.
Ook Mineral Solutions werd bedreigd. Gelukkig gaf onze afhandelingspartner niet toe en wijzigde in plaats daarvan de betaalmogelijkheden. PayPal werd de deur gewezen en nieuwe betaalwijzen zoals iDeal, Bitcoin en Skrill werden aangeboden.

Maar dat is nog niet alles. De website van Jim Humble werd vorige week  op non actief gezet. Onder voorwendsel van het belachelijke argument dat het om een 419 scam betrof werd de site door de Public Domain Registry gesloten. Als voorzorgsmaatregel heeft Jim Humble domeinen uit IJsland, waaronder jimhumble.is , geregistreerd.

MMS1 kit
Zoals u ziet haalt de Big Pharma alle smerige trucjes en handlangers uit de kast om MMS, de vrije informatievoorziening en het recht op een gezond bestaan en andere fundamentele mensenrechten te beperken. In deze bizarre tijden, waarin manipulatie hoogtij viert, is goed slecht en slecht goed.

Kom dus op voor uw eigen rechten en informeer uzelf en anderen. Big Pharma kan alleen slagen als u zich laat intimideren en passief blijft. Kom op voor uw vrijheid om keuzes te kunnen maken. Biedt dus weerstand om uzelf, uw dierbaren en de mensheid te helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.