zondag 23 november 2014

Nanodeeltjes in consumentenproducten schaden uw gezondheid

Nanotechnologieën kan nuttig zijn, maar het toenemende gebruik van nanodeeltjes inconsumentenproducten en voeding en leiden tot DNA mutaties, kanker en andere ziekten.

Nanodeeltjes:
- Zijn reactiever en potentieel toxisch;
- Zijn vaak minder stabiel;
- Hebben het potentieel om de bloed-hersenbarrière en de placenta te passeren;
- Kunnen migreren naar verschillende weefsels en organen; en
- Kunnen de biologische beschikbaarheid van andere chemicaliën, zoals toxinen verhogen.

Gebruik van nanotechnologie neemt toe, evenals de schadelijke effecten

Momenteel zijn nanodeeltjes in duizenden producten, waaronder krasbestendig brillen, crack-resistente verven (die in het milieu kunnen verdampen), anti-graffiti coatings voor wanden, transparante zonneschermen, vlekwerende stoffen, zelfreinigende ramen, en keramische coatings voor zonnecellen, maar ze zijn verrassender wijze ook aanwezig in een aantal andere stoffen.

Nanodeeltjes worden ook gespoten in chemtrails en veroorzaken verschillende gezondheidsproblemen waaronder de ziekte Morgellon's. Deze ziekte schijnt te worden veroorzaakt door de toestroom van nanodeeltjes en er zijn zelfs stichtingen die dit verschijnsel onderzoeken. Het klinkt gek, maar zelfs vaccins bevatten nanodeeltjes.

Zichzelf overschattende wetenschappers experimenteren

Degenen die de consumenten nanodeeltjes toedienen veroorzaken mogelijk het einde van de mensheid, en creëren een gemakkelijker te beheersen, gechipte menselijke ras.

Deze ongewone draadfilamenten, die zo klein dat ze alleen met een speciale microscoop te zien zijn, hechten zich vast aan organen en veroorzaken tumoren terwijl het lichaam ze als vreemde voorwerpen ziet en ze probeert te verdrijven. Ze zijn niet een verzinsel van onze verbeelding. De voedingsindustrie vergiftigt ons met biljoenen nanodeeltjes per jaar. Zonder dat u het weet eet u waarschijnlijk al titanium oxide.

Als mensen het toestaan dat anderen beslissen welk voedsel ze eten en welke medicijnen zij nemen kunnen ze geen gezonde lichamen hebben.

Nanodeeltjes kunnen DNA beschadigen

Duistere bedrijven en personen waaronder Monsanto, BASF en Bill Gates proberen de mensheid te robotiseren en de lichamen van mensen te controleren. Zij willen volgzame consumenten en gehoorzame burgers die niet voor zich zelf kunnen denken.

Het is dus geen toeval dat we met metalen worden bestookt en besproeid.
Aluminium, barium en strontium deeltjes (nanodeeltjes) ​​in chemtrails veroorzaken kanker en neurodegeneratieve ziekten. Ze ontwikkelen niet voor niets aluminium resistente zaden. We worden constant van alle kanten aangevallen. Het is in ons voedsel, ons water, onze lucht en onze "geneeskunde". Geen wonder dat we ons vreemd voelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.