dinsdag 23 december 2014

Gratis Jiaogulan tijdens de feestdagen !

Het zijn feestdagen. De MMS Winkel heeft daarom ook een speciale actie tijdens de feestdagen om u te bedanken voor uw steun. U krijgt tussen nu en 1 januari 2015, bij bestellingen boven de € 99, gratis een exemplaar Jiaogulan Tea Leaf Capsules. En bij bestellingen boven € 139,- ook nog eens gratis verzending binnen Europa, USA, Canada & AustraliĆ«.

Mocht u niet bekend zijn met onze Jiaogulan thee blad poeder capsules, volgen hieronder de belangrijkste eigenschappen:

Jiaogulan geeft u energie

De effecten van Jiaogulan zijn vaak merkbaar binnen een week. Mensen voelen al snel het verschil in meer energie, uithoudingsvermogen, sirene slaappatronen, mentale alertheid en verhoogde waarneming en fysieke prestaties.

Jiaogulan balanceert het lichaam

De sapogins gypenosides in Jiaogulan hebben een regulerende werking op een breed spectrum van onze biologische systemen zoals bloeddruk, bloedsuikerspiegel, immuunsysteem, voortplantingssysteem, het centraal zenuwstelsel, het immuunsysteem en het endocriene systeem.
 
Bekijk ook eens onze andere producten

Jiaogulan is een antioxidant

Jiaogulan werkt als een antioxidant. Het stimuleert ons lichaam haar eigen endogene antioxidanten, superoxide dismutase (SOD) en gluthathione te synthetiseren.

Jiaogulan is een adaptogeen

Jiaogulan is een van de meest krachtige en effectiefste adaptogenen op aarde. Adaptogenen zijn de kostbare edelstenen van botanische genezing en gezondheid. Volgens velen is hun geschiedenis vol met verbazingwekkende helende vermogens. Er is nu een overvloed aan wetenschappelijk onderzoek en klinische studies over de hele wereld die deze buitengewone effecten bevestigen.

Voor meer info : Jiaogulan Leaf Capsules

De MMS Winkel wenst u prettige feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2015 !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.