zondag 18 januari 2015

Jim Humble: MMS1 vs.CDS/CDH

Het verschil tussen de klassieke MMS (MMS1) en CDS/CDH is vooral belangrijke bij ernstige, levensbedreigende ziekten. CDS wordt nu zo'n 3 jaar gebruikt en CDH ongeveer een jaar. Tijd om de balans op te maken.


Jim Humble heeft de 3 verschillende MMS soorten jarenlang extensief gebruikt op seminars en andere gelegenheden. Daarnaast heeft hij vele tests uitgevoerd. Tenslotte is er veel feedback gekomen van gebruikers over de hele wereld. Na analyse van alle gegevens is Jim Humble tot de volgende conclusies en aanbevelingen gekomen:

Gebruik als regel de klassieke MMS1 met geactiveerde druppels, vooral bij levensbedreigende ziektes. MMS druppels genezen sneller en completer. Vooral als men bedenkt dat bij bestelde, niet zelf gemaakte, niet verse CDS/CDH er veel kwaliteitsverlies optreedt als gevolg van transport en bewaring. Dat is ook de reden waarom de MMS Winkel geen CDS en CDH aanbiedt.

Jim Humble adviseert de MMS1 druppels omdat het maagzuur de chloordioxide wel 10 keer sterker maakt. Dus de kleine doses MMS1 veranderen in de maag in grote doses en dat is de reden waarom de klassieke MMS druppels zo effectief zijn.
Bij CDS en CDH daarentegen treedt het omgekeerde op. Beide worden in de maag geneutraliseerd !

CDS en CDH  worden dus onmiddellijk in de maag geneutraliseerd terwijl MMS druppels juist wel 10 keer sterker worden wanneer ze de maag bereiken. Gebruik dus om die redenen alleen MMS1 druppels wanneer u een ernstige of levensbedreigende ziekte heeft

Veel mensen hebben goede resultaten geboekt met CDS en CDH, maar dat vooral bij niet orale toepassingen. In het algemeen is het dus beter om MMS druppels (oraal) te gebruiken.

U kunt CDS/CDH wel gebruiken voor onderstaande situaties:
- Oog, oor en neus Protocollen
- Bad en douche Protocollen
- Huid & mond Protocollen
- Enema Protocol
- Protocol 3000
- Eventuele andere protocollen waarbij CDS/CDH niet in de maag komt.
- Indien iemand wat tijd nodig heeft om te wennen aan MMS of aan de MMS smaak.

Big Pharma tegen echte genezing


Big Pharma probeert echte geneeswijzen te stoppen via de instellingen en organisaties die onder Big Pharma controle zijn. Enkele jaren geleden heeft de FDA een MMS verkoper gearresteerd. Binnenkort komt die belangrijke MMS zaak voor bij de Amerikaanse rechter. Bekijk hieronder het commentaar van Jim Humble hierover.Het is opmerkelijk dat iedereen in rep roer is over de vrijheid van meningsuiting, maar diezelfde vrijheid wordt door de overheden en Big Pharma zelf met voeten getreden. Het is verboden om te zeggen wat echte genezingswijzen voor de mens kunnen betekenen. Zo censureert Big Pharma via de overheden, de MMS aanbieders. De MMS Winkel doet hieraan niet mee. Uw recht op informatie en gezondheid zijn voor ons belangrijker dan de Big Pharma belangen !!

De recente ontwikkelingen in Frankrijk hebben hierin helaas ook geen verandering in gebracht. Na de gebeurtenissen in Parijs worden de vrijheid van meningsuiting en andere mensenrechten, door de overheden die erop stonden te wachten,  niet uitgebreid maar juist ingeperkt.  Dat is wel een vrij vreemde manier om onze burgerrechten te "beschermen" !! Of was dat al vanaf het begin al het plan? Een simpele regel is immers dat degene die het meest van een misdrijf profiteert bijna ook altijd de dader is. Er hebben zich vreemde gebeurtenissen voorgedaan, maar dat wordt door de mainstream media gecamoufleerd met hysterie, angst en manipulatie. Gelukkig zijn er nog steeds goed observerende, nuchter nadenkende, vastberaden en moedige mensen. En dat is wat we ook voor MMS, onze gezondheid en voor onze andere vrijheden nodig hebben !

Meer info: Jim Humble nieuwsbrieven 1 & 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.