zaterdag 10 januari 2015

MMS1 Reiskit 35% in prijs verlaagd !!

De MMS1 Reiskit is nu maar liefst 35% goedkoper. Het kost nu €14,45, in plaats van €21,95. De reiskit is vooral handig bij reizen en vakanties. De flesjes zijn kleiner en lichter. Ze zijn dus makkelijker mee te nemen, ook in vliegtuigen waar er limieten zijn voor vloeibare stoffen die u in uw handbagage kunt meenemen.


-  De Reiskit bevat ook een sprayfles (voor het Spray Protocol).

-  Bovendien krijgt u, in het kader van het beloningsprogramma, 10% aan bonus punten.

-  Maar dat is nog niet alles; u krijgt bij bestellingen van 3 of meer exemplaren, een additionele korting van 8% of meer.Daarentegen is onze Europese producent er helaas niet in geslaagd op tijd nieuwe MMS1 120 ml kits te produceren. Hierdoor zal het MMS1 kit binnenkort tijdelijk niet meer in voorraad zijn. Gelet op de korting op de reiskit adviseren we sowieso iedereen om de reiskit te bestellen. Maar voor het geval u per se de 120ml MMS kit wilt hebben adviseren we u het snel te bestellen. We verwachten overigens dat de voorraden eind januari weer aangevuld zullen worden.

Bij bestellingen boven de  € 99,- krijgt u bovendien ook een exemplaar Jiaogulan Leaf Capsules cadeau en bij bestellingen boven de € 159,- wordt uw bestelling gratis bezorgd !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.