zondag 22 februari 2015

Het vaccin protocol en de CDS & CDH protocollen

Jim Humble heeft in februari 3 belangrijke nieuwsbrieven gepubliceerd. Één nieuwsbrief over vaccins en het vaccin protocol en 2 nieuwsbrieven over CDH/CDS en CDS/CDH protocollen. Hieronder worden deze nieuwsbrieven in het kort besproken.


Vaccin protocol


De laatste tijd zijn meer en meer mensen er achter gekomen dat vaccinaties schadelijk zijn. Zie ook: Insider: Frauderende overheid veroorzaakt met vaccins bewust autisme bij vooral zwarte kinderen. Om zichzelf en hun kinderen gezond te houden weigeren nu steeds meer mensen dan ook vaccins.

Maar dat wil de eugenetische elite natuurlijk niet. U moet vaccins nemen, ziek worden en in de klauwen van de medische tirannie komen. Nu steeds meer mensen zich beter informeren, worden vaccinaties dan ook minder populair. Om dat tegen te gaan zijn er veel desinformatie en manipulatie campagnes om het vaccin gebruik te stimuleren.

Vaccinaties zijn schadelijk en ineffectief.  Ze werken dus niet. Niet op individueel niveau en ook niet op macro niveau om ziektes uit te roeien. Maar die realiteit wordt misbruikt om iedereen te laten vaccineren. Daarbij wordt weer de "Problem - reaction - solution"  tactiek gebruikt. De ineffectiviteit zou zogenaamd ontstaan omdat niet iedereen vaccins neemt. Mensen worden tegen elkaar uitgespeeld, verdeel en heers. Ze proberen de volgende manipulatieve idee te introduceren: "De mensen die geen vaccins nemen zijn er verantwoordelijk voor dat de vaccins bij ingeënte mensen niet werken en schadelijk zijn!  Met alle gevolgen van dien." Dat is natuurlijk een verdraaiing van de werkelijkheid. De oplossing van de medische tirannie: gedwongen vaccinaties !! Vaarwel lichamelijke integriteit en vrijheid. Blijkbaar is het zogenaamde recht van "baas over eigen lichaam" alleen geldig bij de diverse pogingen en ingrepen om de (wereld)bevolking te reduceren.

Dus nuchter bekeken zijn vaccins schadelijk en ineffectief. Dat geven ze zelf toe. De oplossing die men echter door wil voeren: Nog meer vaccins ! Begrijpt u de logica nog? Dat is ook de reden dat men via mind control en psychologische trucjes en niet met argumenten, voorstanders probeert te winnen.

Vaccins vol met gif en andere schadelijke en onsmakelijke stoffen

In sommige plaatsen zijn vaccins helaas verplicht. Desondanks kunt u het beste vaccins vermijden. U hoeft niet elke stomme en onrechtvaardige , mensenrechten schendende regelgeving te volgen. U moet het juist weigeren.

Mocht u of uw kinderen op de een of andere manier toch gedwongen worden om vaccins te nemen dan is er gelukkig een oplossing. MMS is de meest krachtige ziektebestrijder die men ooit heeft gekend. Het bestrijdt toxines en pathogenen. En aangezien vaccins deze bevatten, bestrijdt MMS ook vaccins. Jim Humble heeft voor (gedwongen) vaccinaties het vaccin protocol ontwikkeld.
Het bestaat uit protocol 1000 en het patch protocol. Een week voor de vaccinatie begint u met Protocol 1000. Op de dag van de vaccinatie gebruikt u het Patch protocol. De dag na de vaccinatie hanteert u weer voor een week protocol 1000. Aangezien het meestal kinderen zijn die meestal ongewenst of gedwongen worden gevaccineerd heeft Jim Humble ook speciale criteria voor het gebruik van protocol 1000 bij kinderen ontwikkeld. U kunt bij het patch protocol, een onderdeel van het vaccinatie protocol, het beste CDS of CDH gebruiken, mede om huidirritaties te voorkomen. Zie voor meer info de Jim Humble nieuwsbrief over het vaccin protocol.

CDS & CDH nieuwsbrieven


Overigens heeft Jim Humble een fout gemaakt bij zijn CDS/CDH onderzoek/advies. Hij adviseert nog steeds de klassieke MMS druppels maar u kunt ook CDS/CDH gebruiken vooral als het werkt bij iemand. "Wanneer MMS1 elke uur vers wordt gemaakt en meteen wordt ingenomen is het beter dan CDS of CDH", aldus Jim Humble. Zie voor meer info de Jim Humble nieuwsbrief hierover.

MMS1 kit voor MMS1 druppels & CDS/CDH

Gelet op de ontwikkelingen hierboven, heeft Jim Humble ook een speciale Protocol 1000 en Protocol 2000 voor CDS en CDH (beide 3000ppm) ontwikkeld. Hij geeft ook wat tips voor degenen die net aan CDS/CDH beginnen. Zie voor meer info de Jim Humble nieuwsbrief over CDS/CDH protocollen.

Uiteraard gelden de Basisregels ook voor bovenstaande protocollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.