zondag 8 februari 2015

Horror scenario: Chip implantaten pompen binnenkort op afstand medicijnen in uw lichaam

Technologie die de mens dient of technologie tegen de mens? Technologie ontwikkelt zich snel en is steeds tot meer in staat. Helaas zijn de meeste technologische middelen in verkeerde handen. De elite die de technologie controleert gebruikt het voor haar eigen doeleinden en niet om de mens te dienen. Omdat de elite echter een zeer kleine minderheid is, moeten ze het overgrote deel van de mensheid, voor wie vele technologische ontwikkelingen juist een gevaar zijn, erin misleiden te geloven dat het goed voor ze is. We zien steeds hetzelfde bij deze massa manipulatie om van tevoren bedachte veranderingen/ontwikkelingen door te voeren die eigenlijk de belangen van mensen schaden.

Klein maar gevaarlijk

Big Pharma wil er zeker van zijn dat u uw dagelijkse gif wel inneemt

Als het aan de Big Pharma ligt zullen binnen enkele jaren geïmplanteerde medische microchips in staat zijn om medicijnen, waaronder anticonceptie middelen, via draadloze technologie, rechtstreeks in uw lichaam toe te dienen. Momenteel zijn er al chips met medicijnen die onder de huid kunnen worden geïmplanteerd die allerlei medicijnen kunnen injecteren.

Maar hier is het verontrustende daaraan: De chips zullen niet door u gecontroleerd worden maar door zogenaamde 'medische professionals'. Bovendien zullen deze chips met medicijn voorraden op afstand gecontroleerd worden. U zult constant gedoseerd worden dag in dag uit, totdat de "professionals' naar gelieve besluiten te stoppen. De ultieme droom  die uitkomt voor de farmaceutische industrie! Maar een nachtmerrie voor de mens; vaarwel lichamelijke integriteit.

Bovendien is de controle over de chip niet beperkt tot de zogenaamde 'medische professionals'. Ook politie, geheime diensten en andere diensten zullen er waarschijnlijk toegang tot krijgen legaal of illegaal. Ook kunnen andere derden de chip hacken en het op afstand besturen met desastreuze gevolgen.

Vooral voor chip implantaten geldt: Bezint eer gij begint

Gelet op het doel van de elite om de wereldbevolking te verminderen is het geen toeval dat medicijnen voor geboortebeperking een van de meest gebruikte medicijnen zullen worden. Dus de zogenaamde medische professionals zullen uw leven grotendeels bepalen. Of u kinderen krijgt, zo ja hoeveel en wanneer. Als vrouwen kinderen willen kunnen de medische professionals dat simpel voorkomen, op afstand. Ze kunnen ook via allerlei "medicijnen" o.a. uw gemoedstoestand bepalen die ze naar eigen goeddunken op willekeurige tijdstippen kunnen toedienen om uiteindelijk de vrije wil van de mens uit schakelen en de mensen slaven van de elite te maken. Chip implantaten zijn het Trojaanse paard.

Het ellendige is echter dat ze chip implantaten bij wet verplicht kunnen stellen. De medische industrie zal waarschijnlijk bij de verzekeringsmaatschappijen en de overheid er ook op aandringen dat u alleen een ziektekostenverzekering kunt afsluiten wanneer u instemt met de chip implantaten.

Test duiden er op dat deze chips automatisch gedurende maximaal 16 opeenvolgende jaren medicijnen in uw lichaam kunnen injecteren. Bovendien zullen ziekenhuizen, artsen en anderen met toegang precies weten welke medicijnen u gebruikt heeft en wanneer zonder dat u erbij enige privacy heeft.

De technologische ontwikkelingen zijn gebaseerd op de doelstellingen van de elite en niet op de behoeften van de mens. Dus alleen technologieën waarvan de elite denkt die nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van hun doelen worden ontwikkeld. Voor de introductie zult u echter nog veel positieve, enthousiaste verhalen en propaganda erover horen. Dat het een grote vooruitgang is enz. 

Stap voor stap naderen we de slavernij

Daarbij hanteren ze steeds dezelfde methode:
Problem - reaction - solution. Er wordt eerst een probleem gecreëerd, in dit geval dat mensen wel eens vergeten hun medicijnen (die overigens schadelijk zijn) in te nemen.  
Daarna wordt dit in hun media breed uitgemeten en wordt het probleem vergroot. Zogenaamde sterfgevallen en andere nadelen omdat de medicijnen niet of verkeerd zijn ingenomen. Experts en anderen komen dan met het verzoek om iets tegen het probleem te doen. 
En zie daar; de van tevoren bedachte "oplossing" wordt dan geïntroduceerd. De kleine voordelen worden gepresenteerd als een doorbraak en zeer groot gemaakt. De gemanipuleerde mensen halen dan opgelucht adem en omhelzen de zogenaamde oplossing die eigenlijk in hun nadeel is, in dit geval: door anderen gecontroleerde chip implantaten. Een gewaarschuwd mens telt echter voor twee. U bent gewaarschuwd. Maak u zelf niet tot slaaf.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.