zondag 1 maart 2015

Big Pharma resistente malaria verspreidt zich - II

Een gezonde levensstijl en ziektepreventie zijn cruciaal voor een gezonde lichaam en geest.  Vooral in de reguliere gezondheidszorg geldt: Voorkomen is beter dan genezen. Want Big Pharma medicijnen zijn niet alleen ineffectief, maar ze zijn ook nog eens schadelijk. Daarom brengen we ook effectieve alternatieve genezingswijzen, waaronder MMS, onder uw aandacht.

MMS is de meest krachtige ziektebestrijder die er bestaat. Een project van Leo Koehof in samenwerking met de Rode Kruis in Afrika, ongeveer 2 jaar geleden, bewees dat MMS, de "ongeneselijke" ziekte Malaria geneest. Toch sterven er jaarlijks zo'n 600.000 mensen aan malaria, vooral in Afrika, omdat de Big Pharma, (supra) nationale overheden, gezondheidsorganisaties en andere instellingen, MMS boycotten, In hun ogen is dat zelfs helemaal niet erg, want het zijn toch tweederangs mensen die sterven en het is goed voor de afname van wereldbevolking. De elitaire Übermensch aanhangers hebben vooral een hekel aan mensen met een donkere huidskleur.


Leo Koehof tijdens het MMS onderzoek in Oeganda.

Derhalve laten ze MMS niet alleen links liggen, ze bestrijden het ! Het informeren, promoten en verkopen wordt wereldwijd bestreden. Als het aan hun zou liggen, zouden alle gezondheid bevorderende etens- en drinkwaren, alternatieve geneeswijzen, traditionele en andere middelen middelen verboden moeten worden. Gezond zijn en gezond worden, is slecht. Bewerkte voedsel, Big Pharma medicijnen, pesticiden, alcohol en andere schadelijke dingen zijn gewenst.

Goed is slecht en slecht is goed. Deze controle freaks zien in dat vrije communicatie een grote hindernis is om mensen te manipuleren en te controleren. Derhalve wordt met intimidatie, regelgeving, censuur, economische maatregelen en alle andere middelen getracht de mensen fysiek en geestelijk te controleren.

Er worden pseudo oplossingen voorgedragen om iedereen te misleiden en om het image te verspreiden dat men er iets tegen doet, om zodoende verzet daartegen te voorkomen. Na een tijdje, wordt duidelijk dat de pseudo oplossingen niet werken. Maar de gemoederen zijn dan al bedaard of men is het al vergeten. Vaak wordt het zelf erger gemaakt door voor de gecreëerde problemen, met van tevoren bedachte "oplossingen" te komen, de "Problem - reaction - solution"  tactiek. Deze "oplossingen" maken de situatie eigenlijk alleen maar erger. De financiële crisis van 2008 is een goed voorbeeld hiervan. Ze wisten dat de handelswijze van de banken tot problemen zouden leiden, maar desondanks werd het toegestaan. Toen de onontkoombare crisis eenmaal een feit was, lieten ze de banken niet failliet gaan, terwijl ze dat wel hadden moeten doen. Nee, ze kwamen met de notie van "too big to fail" om de mensen te chanteren. De van tevoren bedachte pseudo oplossing om de banken met belastinggelden uit te helpen en de economie nog verder te schaden, werd in werking gezet. De van de burgers gestolen rijkdom werd en wordt nog steeds naar de elite getransfereerd. Maar is de economie verbeterd? Nee !!


Met China en India als buren, is het verspreidingsgevaar reëel en groot.

Zo ook met de gezondheidszorg. Eerst wordt de mens met bewerkte/giftige voedsel, pesticiden, GMO, vaccinaties, bestralingen, alcohol, drugs, sigaretten, overmatige suikerconsumptie, vervuilde/vergiftigde lucht & water en andere middelen, ziek gemaakt. Daarna houden Big Pharma medicijnen en ineffectieve behandelingswijzen, de patiënten ziek. Mensen worden gerust gesteld met de belofte dat de Big Pharma wetenschappers eraan werken. Vervolgens komt men met nieuwe medicijnen die de omzet meer verhogen, maar de ziektes niet genezen.

De gevolgen van de handelswijze van de moderne gezondheidszorg zien we goed terug bij malaria. Nadat tests hadden bewezen dat MMS malaria geneest, werden de integere Rode Kruis medewerkers die dit bevestigden van hogerhand teruggeroepen. Er is geen integriteit bij organisaties. Het communistische China is niet communistisch, maar kapitalistischer dan het kapitalistische Amerika. De gezondheidsinstellingen streven niet naar gezondheid maar naar ziektes. Men zegt het één, maar doet het ander.

De FDA en andere Big Pharma organisaties doen er alles aan om remedies die wel werken, tegen te gaan. Daarbij beweert men dat er al medicijnen daartegen zijn. Maar de Big Pharma medicijnen genezen niet en hebben vele bijwerkingen. Bovendien roeien ze ziektes niet uit en maken ze bestaande ziektes, zoals Tuberculose, gevaarlijker. TBC is resistenter is tegen Big Pharma geneesmiddelen geworden. Bacteriën worden dankzij de Big Pharma, steeds sterker en resistenter. Ook de malaria parasieten, die via de muggen de malaria ziekte overdragen, zijn resistenter tegen antimalaria middelen geworden.

Malaria parasiet (cirkel) in een menselijke rode bloedcel

Maar zelfs de Big Pharma wetenschappers luiden nu de alarmklok om zichzelf in te dekken tegen het probleem dat ze zelf hebben gecreëerd. Het belachelijke is dat ze pretenderen de mensheid te waarschuwen, terwijl ze het malaria probleem zelf hebben verergerd. Op een conferentie in 2013 in Washington (Amerika) gaven ze toe dat, in de Mekong-regio, de malaria parasieten in de muggen nu resistenter tegen medicijnen zijn geworden. De Mekong regio behelst Myanmar, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Bovendien hebben de muggen resistentie ontwikkeld tegen chemische bestrijdingsmiddelen en zijn ze dus moeilijker te bestrijden. Dit maakt malaria nu nog gevaarlijker.  
Bovendien hebben recentelijk onderzoekers ook vastgesteld dat de resistente malaria zich verspreidt. Het staat nu op het punt India te bereiken. Onderzoekers spreken van een grote bedreiging en Big Pharma medicijnen werken ook niet tegen deze nieuwe malaria soort. Pas nu besteden ook de massamedia er hysterisch aandacht aan, om met angst en manipulatie het publiek de door hen gewenste "oplossingen", waaronder meer vaccins en andere medicijnen, te laten steunen.


Ook de muggen zijn resistenter tegen pesticiden.

Vooral in Myanmar is de situatie ernstig. Het land is arm, onderontwikkeld en hygiënische maatstaven zijn ontoereikend. Zo'n 38 miljoen (70% van de bevolking) woont in malaria-endemische gebieden. Daarnaast woeden er in vele gebieden "burgeroorlogen". Deze conflict gebieden hebben meer malaria. In de afgelopen weken zijn er vooral in Noord Myanmar felle gevechten geweest tussen het leger en etnisch Chinese rebellen. (Het is overigens "vreemd" dat Rusland de rebellen in Oekraïne steunt en China de rebellen in Noord Myanmar, maar dat minderheden in Rusland en China die voor meer zelfbeschikking vragen als terroristen worden bestempeld. Maar dit terzijde) Veel burgers zijn naar China gevlucht. Dit bevordert natuurlijk de verspreiding van malaria. 

Bovendien worden er in Oost Myanmar door Birmese extremisten met steun van leger en politie, etnische zuiveringen, haatcampagnes en geweld tegen minderheden uitgevoerd. De mensen vluchten noodgedwongen alle kanten op. De vluchtelingenstromen verergeren de situatie en bevorderen de verspreiding van de resistente malaria. In eerste instantie zijn niet alleen India, China en Bangladesh, maar ook Thailand, Maleisië en Laos in gevaar. De wereld schijnt echter niet geïnteresseerd te zijn in de mensenrechtenschendingen maar in "business opportunities" in Myanmar. Het is niet te hopen dat de wereld de rekening hiervoor krijgt. In India en China wonen er alleen al ongeveer 2,5 miljard mensen. En als het eenmaal daar is, is de verspreiding naar andere werelddelen slechts een kwestie van tijd. Vooral Afrika loopt groot gevaar.

De meeste doden tot nu toe in de Mekong-regio zijn dan ook in Myanmar. Aangezien het land arm is gaan er veel mensen naar India of Thailand om te werken. In Thailand, werken ze vaak onder erbarmelijke omstandigheden en tegen zeer slechte vergoedingen, vooral in de bouwsector en visserij. Vermoedelijk zijn de resistente malaria muggen ook in toeristische gebieden in Thailand en andere landen. De verspreiding van deze muggen is bijna niet meer te stoppen. Nu al vergt Malaria jaarlijks meer dan 600.000 slachtoffers. Als de malaria sterker en resistenter wordt zal het jaarlijks wel miljoenen slachtoffers vergen.


Rode Kruis medewerkers bevestigen het: MMS geneest Malaria  !

De medische wetenschappers maken ziektes juist gevaarlijker. En dit terwijl ze door de integere wetenschappers, diverse sites en onafhankelijke media zijn gewaarschuwd. Maar de Big Pharma wetenschappers streven ernaar de doelstellingen van hun superieuren te verwezenlijken. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Het is dus NIET denkbaar dat ze niet van de "averechtse" gevolgen op de hoogte zijn of waren.
De oplossing van de Big Pharma: GEEN !!  Het enige waarmee deze "wetenschappers" komen is; meer geld voor projecten die de Big Pharma en zichzelf ten goede komen en die de illusie creëren dat er iets goeds tegen de ziekte wordt gedaan. Dus de situatie misbruiken en uitbuiten voor hun eigen doeleinden zonder de de ziekte te genezen.

Daarnaast willen de grote globale organisaties juist de remedie tegen Malaria, MMS, uitroeien. Samengevat maken ze de ziekte gevaarlijker en gaan het MMS gebruik tegen. Een goed recept voor een medische holocaust.

Zie ook:
- De antibiotica plaag
- Antibiotica werken niet en zijn ongezond
- Ineffectieve antibiotica creëren Superbacteriën

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.