maandag 19 oktober 2015

Exclusieve sales van uitzonderlijke producten


Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache


Biotrends is een Amerikaans laboratorium gebaseerd in Hong Kong dat voedingssupplementen en cosmetica aan gerenommeerde merken levert. Voor de eerste keer stelt Biotrends nu sommige producten beschikbaar voor particuliere verkoop.

Ze zijn pioniers in de de wetenschap en vervaardigen top producten, die tot nu toe voorbehouden waren aan artsen en cosmetica & voedingssupplementen fabrikanten. Deze producten zijn dan ook nergens anders te vinden. Directe verkoop door de fabrikant die kwaliteit voorop stelt. Deze producten zijn effectief omdat ze gedoseerd zijn voor maximale rendement en door het lichaam geabsorbeerd worden, terwijl de producten die in de winkel te vinden zijn, zeer verwaterd en ineffectief zijn.

Biotrends biedt een 10% korting bij aankoop van 4 items. Het orderaantal is beperkt tot 3 maanden per product voor 1 persoon. U kunt contact opnemen met Biotrends voor alle vragen of speciale verzoeken.

Tijdens uw eerste aankoop bij Biotrends dient u een key code op te geven. De key code is: ndl77


Nouvelle Vie:
 
Nouvelle Vie
De krachtigste 60 anti-aging capsules in de wereld !
Dit is het enige supplement dat de voordelen van Epitalon, carnosine, resveratrol en lycopeen combineert, voor een ongelooflijke synergetisch effect.

Epitalon en carnosine hebben wetenschappelijk bewezen de levensduur van menselijke cellen te verlengen, vooral door het onderhouden en repareren van telomeren, de beschermende kappen van ons DNA.

En voor nog meer anti-aging effecten, voegt BioTrends resveratrol en lycopeen toe, twee super anti-oxidanten die cellen tegen de destructieve effecten van vrije radicalen beschermen.

Oktober actie: 25% extra korting bij 4 stuks of meer

Gedetailleerde info

AlkaPHi druppels (30 of 50 ml):
 
AlkapHi 

Druppels die de pH van het drinkwater direct verhogen!

5 of 6 druppels zijn voldoende om de pH van een liter water tot boven de pH 10 te verhogen (afhankelijk van het pH voor aanvang). Dus 2 of 3 druppels zouden voldoende moeten zijn om een pH van 8 of 9 bereiken.

Hier is het ideale product voor degenen die een draagbare oplossing willen of geen ionisator van 2.000 Euro willen of kunnen kopen !.

Meer info
SkinFactor:

SkinFactor

De crème die de huid laat regenereren. De eerste en enige anti-rimpel crème die voldoende epidermale groeifactor bevat om de huid echt te verjongen!

Studies tonen aan dat SkinFactor de regeneratie en reparatie van epidermale schade ondersteunt, de natuurlijke synthese van hyaluronzuur stimuleert en de huid voedingsstoffen beter laat absorberen.

Meer info
PRO-Healer of PCB 157:
 
PRO-Healer

Een product dat het lichaam sneller laat genezen!

Laat spieren, pezen maar ook allerlei lichaamsweefsels sneller herstellen. Bovendien is het zeer effectief in het genezen van zweren, met name in de maag.


Meer info
NAD+: 

NAD+ NAD+ is een krachtige anti-aging middel voor onze cellen, een onmisbaar element!

Alle supplementen die vitamine B3 bevatten worden niet door het lichaam gebruikt omdat deze goedkope vorm wordt vernietigd door de maagsappen.
Alleen vitamine B9 passeert de maag en bereikt de cellen.

Doosjes van 60 gram poeder voor een verjongingskuur van 1 maand.Tevens verkrijgbaar als tabletten, met of zonder menthol.
Derma-Rollers:

Dermatologische Rollers voor het verhogen van de collageen productie in de huid. Microscopische naalden op de roller doorboren de buitenste laag van de huid, waardoor er een herstelreactie optreedt die gepaard gaat met collageen productie en huidvernieuwing.

Derma Rollers Tegelijkertijd stijgt ook de bloedcirculatie in het huid en ontstaan er nieuwe bloedvaten. De roller kan bovendien ook andere, op de huid aangebrachte stoffen dieper in de huid brengen.

Veel schoonheidssalons bieden deze behandeling aan, maar voor prijzen van 50 tot 300 Euro, terwijl men het ook eenvoudig zelf thuis kan doen. Maar het is belangrijk het correct te gebruiken en goede rollers aan te schaffen die geen huidschade veroorzaken.
U kunt de Derma Roller gebruiken om acne littekens, andere ouderdomsvlekken, vergrote poriën, fijne lijntjes, rimpels, nasolabiale plooien, Postinflammable hyperpigmentatie (vanwege acne), striae, striae, pigmentatie door middel van hormonale stoornissen (melasma), Celulut, huidbeschadiging door de zon en littekens na brandwonden, mazelen, chirurgische procedures etc te genezen.

Er zijn drie maten rollen:
- CIS-1200: Met 1200 micro naalden, elk 1.5 mm lang. Voor grote oppervlakken, om littekens, striae of verkleuringen te laten verdwijnen.
- CIS-540: Met 540 micro naalden, elk 1 mm lang. Voor een gematigd gebruik, voor bijvoorbeeld het gezicht, buitenkant van de handen en nek.
- CIS-180: Met 180 naalden 0,5 mm lang. Voor gebruik op kleine oppervlakken en tedere gebieden zoals rond de ogen, neus en bovenlip.

Voordelen tegenover andere methoden:
 
-Het is zeer effectief
-Het stimuleert het natuurlijke mechanisme van het lichaam
-Korte hersteltijd
-Niet-invasieve methoden. Geen bloeden, (huid)kneuzingen (Ekchymosis) en littekens
-Geen onderbreking van dagelijkse activiteiten
-Geschikt voor alle huidtypes
-In staat om op alle delen van het lichaam in te werken
-Het veroorzaakt geen allergische reacties

Meer info

Zoals gezegd het zijn geen MMS Winkel producten. Mocht u nog vragen en opmerkingen hebben, kunt u contact opnemen met Biotrends.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.