zondag 25 oktober 2015

MMS Seminar in Weert


Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache


Op 11, 12 en 13 december is er een MMS Seminar in Weert (Limburg, Nederland). 2 topmensen uit de staf van Jim Humble zullen ook aanwezig zijn. Mark Grennon, bekend van de vele youtube-demonstraties en Joseph Grennon, een ervaren seminar-spreker, zullen het seminar leiden. De seminar is dan ook in het Engels.- De kosten zijn €695,-- inclusief volledige verblijfskosten:
2 overnachtingen met ontbijt, lunches, diners en drinks.
- Zonder accommodatie: €400,- 
- Korting voor o.a. echtparen en koppels.

Een van de doelstellingen van Jim Humble is het dat mensen zelf over hun gezondheid kunnen beslissen en minder afhankelijk van anderen zijn, zodat ze zichzelf kunnen "behandelen".

Jim Humble wil vele mensen op de seminars trainen, zodat zij anderen kunnen helpen/trainen. Door dit wereldwijd toe te passen kan er een paradigmaverschuiving plaatsvinden.

Meer info:  henkderooij@home.nl  & joseph@genesis2church.is


Weert is ook dichtbij België

MMS ervaringen van een gebruiker:


Hier zijn enkele MMS ervaringen van mijn vrienden in het afgelopen jaar.

1. Blaaskanker volledig verdwenen na 2 maanden (de artsen stonden op het punt de blaas te verwijderen).

2. Reumatische hartziekten van 30 jaar, verdwenen na 2 maanden. Volledig herstel van de hartfunctie, 2 maanden ervoor slechts 32% functionerend. Cardioloog was verbaasd.

3. Astma van 22 jaar (sinds de geboorte), verdwenen na protocol 1000 van 3 weken.

4. Mijn eigen nieren werden gereinigd van gist overbelasting (ik wist niet eens dat ik het had, totdat het mijn lichaam begon te verlaten). God zij dank. Anders zou ik waarschijnlijk binnen een paar jaar een hoge bloeddruk hebben gekregen.

5. Ernstig diabetische kat, aan het einde van het leven, volledig hersteld na 2 maanden.

6. Ernstige lage darm infectie (na buffetten in Las Vegas) met veel bloeden in de ontlasting en veel pijn. Met Clara's 6 en 6-protocol, pijn en bloeden verdwenen. Als een voorzorgsmaatregel het protocol 3 weken voortgezet. De huidverkleuring van de man (vergelijkbaar met vitilago) was volledig weg. Zijn hele rug was bedekt, en de 3 jaar lang door de artsen verstrekte crèmes hielpen niet.

7. Mijn kinderen gebruiken MMS om elk teken van een verkoudheid of infectie of buikpijn in de kiem smoren. (Vier kinderen in de leeftijd 15-23)

8. Mijn dochter had onlangs bloedonderzoeken voor mazelen, bof en rubella. Ze had geen (0) antilichamen. Ze had geen vaccins, maar we zijn ervan uitgegaan dat ze na contact met anderen anti-lichamen zou hebben opgebouwd. Maar door het volgen van MMS protocollen heeft ze haar lichaam gezuiverd van alle resten van die virussen. Natuurlijk heeft ze de anti-lichaam niet nodig, want ze heeft een sterk immuunsysteem en MMS !! (We zijn blij dat de MMS zo krachtig is!)

Ik blijf MMS aan iedereen aanbevelen.
Marie

Voor meer info over de seminar en andere getuigenissen: Jim Humble nieuwsbrief

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.