zondag 19 juni 2016

Toch maar geen zonnebrandcreme deze zomer ?

Binnenkort is het weer zomer en vakantietijd met wellicht veel zon. Vandaar dat we een gedeelte van de Jim Humble nieuwsbrief  "MMS heelt huidziekten en huidkanker" herhalen:
......

U zult zien dat er een direct verband tussen zonnebrandcrème en huidkanker is. Veel mensen die veel tijd doorbrengen onder de zon en zonnebrandcrème gebruiken, hebben meer huidkanker dan degenen die geen zonnebrandcrème gebruiken. De chemicaliën in de zonnebrandmiddelen zijn bekende carcinogenen (en hormoonontregelaars). Doordat de zonnestralen geblokkeerd worden, produceert de huid ook geen Vitamine D3.

"Zonnebrandcrèmes blokkeren effectief het type ultraviolet licht dat het lichaam nodig heeft om vitamine D te produceren als reactie op de zonnestralen. Zoals zojuist vermeld, UVB stralingen zijn de stralen die verantwoordelijk zijn voor de vitamine D productie, terwijl UVA's verantwoordelijk zijn voor de overgrote meerderheid van huidbeschadiging door overmatige blootstelling aan de zon.

Vitamine D speelt een cruciale rol bij uw gezondheid en welzijn. De onderstaande lijst van belangrijke voordelen is slechts een fractie van de vele manieren waarop vitamine D uw gezondheid optimaliseert. En, hoewel u vitamine D uit natuurlijke voedselbronnen kunt verkrijgen, zijn deskundigen het over een ding eens: Zonlicht is veruit de beste manier om uw vitamine D te krijgen. De zogenaamde deskundigen die u adviseren om alle zonlicht te vermijden en altijd zonnebrandcrème  te gebruiken, zetten u aan uw kankerrisico niet te verlagen maar te verhogen.

Enkele zonnebrandcrèmes


Voordelen van vitamine D


• Bescherming tegen kanker, waaronder melanomen
Ondersteunt een gezonde nierfunctie
• Verbetert uw spierkracht
Bevordert gezonde tanden
• Helpt uw bloeddruk te optimaliseren
• Zorgt voor sterke en gezonde botten
• Goed voor uw immuunsysteem
• Ondersteunt uw cardiovasculaire gezondheid
Bron: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/06/04/astaxanthin-as-sunscreen.aspx

Vitamine D bestrijdt kanker en onderhoudt het immuunsysteem dat ook kanker bestrijdt. Mensen die nooit onder de zon gaan hebben huidkanker omdat ze geen, Vitamine D producerende, ultraviolette stralen krijgen of omdat ze deze stralen blokkeren. Een groot deel van de huidkanker gevallen in de wereld, is in delen van het lichaam die niet de normale blootstelling aan de zon heeft!

Het lichaam heeft vitamine D nodig om kanker uit het lichaam te weren. Veel kankers worden veroorzaakt door giftige stoffen, zoals die gevonden in de crèmes en lotions die worden verkocht om ons te beschermen tegen kanker! Wij geloven dat "zij", d.w.z. "Big Pharma" en degenen die profiteren van de verkoop van deze producten en de kankerbehandelingen die ze veroorzaken, dit al vele jaren weten.

OPMERKING: De beste manier om huidkanker te voorkomen is om dagelijks wat tijd (30 min.) onder de zon door te brengen, en nooit zonnebrandmiddelen (crèmes) te gebruiken.Er zijn veel verschillende soorten huidkanker in deze wereld. Zonlicht is veruit de beste manier om uw vitamine D, in het bijzonder vitamine D3, binnen te krijgen.

Soorten huidkanker:

• Actinische keratose: Voorloper van plaveiselcelcarcinoom
• Basaalcelcarcinoom
• Melanoom
• Kaposi-Sarcoom (KS)
• Plaveiselcelcarcinoom

Bron: http://www.dermatology.ucsf.edu/skincancer/professionals/types.aspx

Geen zonnebrandcrèmes, maar wat dan wel? Bijv. strandparasollen, hoeden, zonnebrillen en kleding.
Voor meer info en getuigenissen kunt u de Jim Humble nieuwsbrief  "MMS heelt huidziekten en huidkanker" of de Jim Humble nieuwsbrief "Restoring Health from skin diseases and cancers is completely possible!" (Engels) lezen. Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.