zondag 17 juli 2016

MMS geneest domheid niet!

Nou, dit is wel een ander onderwerp. Laat me u uitleggen waarom ik een ​​nieuwsbrief over dit onderwerp schrijf. We kunnen  95+ % van de ziekten met MMS behandelen en effectief en blijvend genezen! Dit in tegenstelling tot de "reguliere medische" procedures die enkel de symptomen "behandelen" en niet de intentie hebben om überhaupt iets te genezen!

Beseft u wat ik zojuist heb gezegd? Mensen die het medische systeem vertrouwen voor een 'genezing' verspillen hun tijd! Het hele systeem is opgezet om u als klant te blijven houden, dat betekent "uw hele leven ziek blijven en afhankelijk van hun systeem zijn". Dat is pure domheid. MMS kan domheid niet genezen!De definitie van "dom" is het ontbreken van een gedachte of intelligentie. Een andere definitie van "dom" is onverstandig; een slechte beoordelingsvermogen of weinig intelligentie.

Ik zeg niet dat iedereen dom is, maar het vertrouwen van een systeem dat niet kan, zal en wil genezen, is gewoon dom!

Is dat niet een beetje hard? De mensen weten het toch gewoon niet. Is het niet meer onwetend dan dom? In principe is dat juist, maar als een persoon zijn of haar leven aan een systeem toevertrouwt dat profiteert van de ziekte van mensen, dan is dat eigenlijk niet onwetendheid maar domheid. Elke dag zien mensen dat de bevolking wereldwijd steeds zieker wordt. Hoeveel van ons hebben vrienden en familieleden langzaam en pijnlijk zien sterven als gevolg van de procedures van de reguliere gezondheidszorg? Het is geen onwetendheid als we het allemaal, elke dag zien. Het probleem is dat mensen lui zijn en niet de controle over hun eigen gezondheid willen nemen. Dus dragen ze de controle over hun kostbaarste gift en bezit - het LEVEN - over aan een "arts".

Het woord "arts" is niet synoniem met waarheid en wetenschap


In onze wereld "respecteren" en zelfs "aanbidden" mensen iedereen die een "arts" wordt genoemd. Hoewel, ik denk dat mensen die hard hebben gewerkt om een bepaalde niveau te bereiken, erkenning verdienen voor hun harde werk, denk ik niet  dat ze "blind" moeten worden gevolgd of geloofd als degenen die alles weten. Ik zeg NIET dat mannen en vrouwen die medicijnen studeren niet slim zijn. Nee, integendeel. Ze zijn op intellectueel niveau heel slim. De 'waarheid' is dat ze "oprecht" geloven dat wat hen geleerd is, de waarheid is, maar zij vergissen zich "oprecht"! Het trieste is dat een arts opgeleid is in een beroep dat, niet als doel heeft om een ​​ziekte te genezen, maar de symptomen van de ziekte te bestrijden. Dit wordt onderwezen in alle, door de overheid goedgekeurde medische scholen in de wereld. "Door de regering goedgekeurde" medische scholen zijn niets meer dan medische scholen die worden gecontroleerd door dezelfde mensen die de farmaceutische bedrijven bezitten! (Onderstaande artikelen zijn in het Engels)

Medische Maffia

Betaald voor frauduleuze wetenschap

• Bekijk de miljarden die farmaceutische bedrijven betalen wegens nalatigheid en fraude voor goedgekeurde geneesmiddelen! • GSK (GlaxoSmithKline) aangeklaagd voor 3 miljard!
Grootste farmaceutische schikkingen

Overheden en farmaceutische bedrijven erkennen dat vaccins autisme veroorzaken

HPV vaccin

Verschrikkingen 

Hoog cholesterol scam 

• Hoge bloeddrukFarmaceutische bedrijven creëren ziekten voor winst

Diabetes leugens 

Vaccins voor kinderen veroorzaken diabetes

Farmaceutische bijsluiters 

U ziet alle bovenstaande feiten en u vertrouwt nog steeds de farmaceutische/medische industrie? Hoe zit het met het feit dat de familie Rockefeller eigendom is van elk farmaceutisch bedrijf in de wereld!


De "controversiële" film "Vaxxed" ontmaskert hoe het BMR-vaccin autisme veroorzaakt. Het toont hoe belangrijke informatie wordt achtergehouden, maar de boodschap van de producent is gewoon "dom"! Hij stelt voor dat ouders moeten wachten tot het 3e jaar voordat hun kind het BMR-vaccin krijgt. Een kind mag, ongeacht de leeftijd, nooit dit vaccin krijgen! Het idee van het krijgen van het vaccin in het 3e jaar is dom! MMS kan van deze vorm van domheid niet genezen!


Nogmaals, ik zeg niet dat iedereen dom is, ik zeg alleen dat de handelingen van mensen dom zijn. Ziet u waarom ik dit zeg? Vraag uzelf af of u, wat uw gezondheid betreft, wel verstandig handelt? Ieder mens op aarde moet "de controle" over zijn of haar gezondheid in eigen hand nemen! Elke persoon moet zelf zorgvuldig onderzoek doen. Dit betekent dat u zelf onderzoek moet doen en zelf moet beslissen wat het beste is voor uw gezondheid. (Naschrift MMS Winkel: Dit geldt ook voor welzijn, financiën, educatie, werk etc.) Ik garandeer u dat het vergiftigen van het lichaam met medicijnen, giftige chemicaliën en ongezond voedsel niet de oplossing is. Dit is de onderwezen "allopathische" methode, gebruikt in 95% van 's werelds medische systemen! U moet ergens anders kijken om uit te vinden hoe u genezen en gezond blijven kunt. Hier is een man, Donald, die net onze MMS centrum in Colombia heeft verlaten. Hij had zorgvuldig onderzoek gedaan en vond na 10 jaar eindelijk datgene wat hem hielp, terwijl alle andere geprobeerde methoden mislukten!

Hieronder de ervaringen van Donald in Colombia/Zuid-Amerika:Bron: Jim Humble Nieuwsbrief
Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.