zondag 20 november 2016

Hoe komt u van allergieën af?

De 10e uitzending van MMS G2Voice-Radio van zondag 20 november zal over allergieën gaan. Een allergie ontstaat wanneer uw immuunsysteem een bepaalde stof als schadelijk beschouwd. Het reageert door het veroorzaken van een allergische reactie. Stoffen die allergische reacties veroorzaken noemen we allergenen. Veel mensen ervaren vandaag de dag allergieën. Allergieën voor pollen, huisdieren, schimmel, latex, insecten, voedsel en medicijnen zijn de meest voorkomende. De meeste allergieën worden waarschijnlijk veroorzaakt doordat het immuunsysteem reageert op de invasie van toxinen (allergenen). De grootste boosdoeners zijn medicijnen en vaccins, voeding en verontreinigende stoffen in de lucht en het water. Vaccins veroorzaken veel van de hedendaagse allergieën en ziekten.Veel mensen denken dat ze allergieën hebben en krijgen Big Pharma medicijnen/behandelingen terwijl ze niet eens een allergie hebben! Toxines uit vaccins (vaccins bevatten ook sporen van aap niercellen, kippenembryo celculturen, caseïne of melkeiwit), geneesmiddelen en verontreinigende stoffen in ons water en lucht, beschadigen het immuunsysteem. Als het aangeboren immuunsysteem en de verworven immuniteit op de een of andere manier belemmerd, aangetast of zelfs vernietigd worden, krijgen we ongewoonlijke reacties. Dit zou dan in plaats van een systeemstoring als een allergie kunnen worden geïnterpreteerd. MMS-protocollen zijn in wezen een grondige detox van ziekteverwekkers (bacteriën, virussen, schimmels, zware metalen, parasieten, synthetische giftige stoffen in medicijnen, en alles wat niet van nature in het lichaam aanwezig is). Wanneer mensen deze MMS-protocollen gebruiken, zien we dat het lichaam zich zelf geneest en verdwijnen alle symptomen!

Door de toxiciteit, die de allergische reactie veroorzaakt, te elimineren en de functies van de verschillende lichaamssystemen te herstellen, pakt MMS het probleem bij de bron aan. De standaard medische respons is anders. Ze behandelen de symptomen (loopneus, rode ogen, bronchiale ontstekingen, pijn en pijn etc.) en niet de oorzaak - toxiciteit en een gecompromitteerd immuunsysteem.Vandaag om 17:00 Europese tijd (CEST) behandelt MMS-G2Voice Radio het onderwerp allergieën. In de videos hierna ziet u hoe mensen dankzij MMS van allergieën verlost zijn.


 
Jonathan was 20 jaar allergisch voor fruit en groente  
Longallergie

U kunt ook lezen hoe bij MMS gebruikers de allergieën verdwenen. Mocht u de uitzending hebben gemist of niet in staat zijn het te beluisteren, dan kunt u het later beluisteren op MMS-G2Voice Radio.

Meer info: Jim Humble NieuwsbriefLesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.