zondag 13 november 2016

Lyme, genezing en MMS protocol 2000

De ziekte van Lyme is de "grote imitator". Bent u ooit gediagnosticeerd met reumatoïde artritis, fibromyalgie, multiple sclerose, chronisch vermoeidheidssyndroom, Parkinson, ALS, ADHD, Lupus, Alzheimers of angst en kreeg u antidepressiva en werd u naar een psychiater gestuurd? Misschien heeft u niet een van deze ziektes, maar de ziekte van Lyme.


Lyme kan een achteruitgang van het geheugen, concentratie, slaap , visie, schade aan de zenuwen, pijn, gevoelloosheid en verlamming veroorzaken. Symptomen van de ziekte van Lyme beginnen meestal met niet aflatende vermoeidheid, terugkerende koorts, hoofdpijn en pijnlijke spieren of gewrichten.
Later kunnen ook de volgende problemen optreden: spierspasmen, verlies van motorische coördinatie, en zelfs intermitterende verlamming, meningitis of hartproblemen. Het zijn meestal oppervlakkig ongemakken die de grotere gewrichten beïnvloeden.

De ziekte van Lyme wordt doorgaans overgedragen door insecten; vooral door teken, maar ook door andere insecten, zoals muggen, spinnen, vlooien en mijten. Vaak voorkomende bijwerkingen van tekenbeten zijn onder andere een jeukende huiduitslag, pijn, koorts en ontstekingen. Maar volgens een recente studie kan de ziekte ook seksueel worden overgedragen.


Deze zondag, vandaag om 17:00 Europese tijd (CEST) besteedt MMS-G2Voice Radio uitvoerig aandacht aan de ziekte van Lyme en hoe u het met MMS (protocol 2000) kunt genezen. Hieronder kunt u bekijken hoe mensen van de Lyme ziekte zijn genezen. 
Leed 9 jaar aan Lyme totdat hij MMS ontdekte
Tekenbeet

Of lees de ervaringen van Lyme patiënten met MMS. Mocht u de uitzending hebben gemist of niet in staat zijn het te beluisteren, dan kunt u het altijd later beluisteren op MMS-G2Voice Radio 

Meer info: Jim Humble Nieuwsbrief 

Zie ook: MMS bestrijdt ook de ziekte van Lyme met succes Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.