zondag 27 november 2016

Nad+ houdt u langer jong en gezond


Sinds het begin van de mensheid probeert de mens langer en gezonder te leven. Eeuwig leven op aarde zal wel, mede door mogelijke oorlogen en andere problemen, niet mogelijk zijn maar de mens leeft nu wel langer dankzij verbeterde sanitaire voorzieningen, hygiëne, schoner water, betere riolering en voldoende voeding. De laatste decennia zijn er echter vele nieuwe gezondheidsrisico's ontstaan (bewerkt voedsel, gmo's, medicijnen, vaccins, pesticiden en chemische consumentenproducten). Maar dankzij de wil van de mens om langer en gezonder te leven, kunnen we ook goed nieuws melden: NAD+

De co-enzym NAD+ speelt een hoofdrol in verouderingsprocessen. Een gezamenlijk onderzoek van de "Center for Healthy Aging" van de Universiteit van Kopenhagen, Denemarken en de "American National Institute of Health" toont aan dat Nad+ de verouderingsprocessen uitstelt en langer laat leven. Bovendien kunnen hiermee uiteindelijk ook de ziekte van Alzheimer en Parkinson worden voorkomen.

Jonger uitzien en ziektes voorkomen met Nad+


Werking Nad+


De hoofdoorzaak voor veroudering is dat de cellen, onze genen (DNA) niet meer goed intact kunnen houden. Ook veranderingen in de energiecentrales van de cellen, de mitochondriën, beïnvloeden de verouderingsprocessen. NAD+ is een zeer krachtige anti-aging middel omdat het effectief is tegen deze 2 hoofdoorzaken. Nad+ repareert het DNA en herstelt slecht functionerende mitochondriën.

Onderzoeker Vilhelm Bohr van het Center for Healthy Aging en de National Institute of Health: "Onze nieuwe studie toont een leeftijdsafhankelijke afname in het NAD+ niveau, en deze daling is veel groter voor organismen met vroegtijdige veroudering en gebrekkige DNA reparatie. We waren verrast te zien dat het toevoegen van NAD+ de beide verouderingsprocessen van de cellen uitstelde en voor een langere levensduur zorgde".

NAD+ en anti-aging 


'Wij weten uit eerdere studies dat een daling van het Nad+ niveau leidt tot metabolisme fouten, neurodegeneratie en veroudering, maar de onderliggende mechanismen zijn nog onduidelijk voor ons. Onze nieuwe studie wijst erop dat NAD+ een belangrijke rol speelt bij het in stand houden van de mitochondriën (de energiecentrales van de cellen) en het herstellen van de genen ", aldus professor Vilhelm Bohr.

Nieuwe energie en levensvreugde

De studie toont ook aan dat DNA schade kan resulteren in slecht functionerende mitochondriën. En dit kan wederom leiden tot toenemende neurodegeneratie. NAD+ kan de schade aan de mitochondriën stoppen.http://mmswinkel.com/NAD+.htm

Ook voor andere ziekten


Hoewel de onderzoekers het effect van Nad+ alleen op muizen en rondwormen hebben onderzocht, verwachten ze hetzelfde effect bij de mens te zien, omdat de cel reparatie mechanismen universeel zijn voor de cellen van alle levende organismen. Nad+ kan dus ook bij mensen fysische verouderingsprocessen uitstellen en ziekten zoals Alzheimer en Parkinson voorkomen.

MMS Winkel verkoopt geen Nad+. U kunt het wel bij Biotrends bestellen. Voor meer info zie onze Nad+ pagina. Mocht u vragen  hebben, kunt u contact opnemen met Biotrends.Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.