zaterdag 26 november 2016

Waarom u geen vaccins moet nemen

De 11e uitzending van MMS G2Voice-Radio van zondag 27 november gaat over vaccinaties en waarom u niet de ineffectieve en gevaarlijke (jaarlijkse griep) vaccins moet nemen. De uitzending begint om 17:00 Europese tijd (CEST). Vaccins bevatten hersenbeschadigende metalen en chemische stoffen zoals kwik, aluminium, MSG en formaldehyde. Maar dat is nog niet alles. Ze bevatten ook gelatine, runderkalfsserum, kalfshuid, geaborteerde foetale weefselen (menselijke diploïde weefsel), nierweefsel van apen en hersenen van muizen.
 

De meeste ziektes in de winter worden veroorzaakt door een gebrek aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen en niet door griep. Essentiële voedingsstoffen zijn koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen, zuurstof en water. Veel mensen hebben in de winter een tekort aan vitamine D omdat ze vaker binnen zijn en geen zon zien. Deze gebreken tasten het immuunsysteem aan. Daarnaast krijgen mensen ook schadelijke stoffen via bewerkte voedsel, lucht. De oplossing is simpel:
Meer goede voedingsstoffen en minder schadelijke stoffen !Uitgebreide info en voedingstips van Mark Grenon: Jim Humble NieuwsbriefLesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.